Alltur - agentul tau de turism

Cazare Predeal - Vila Postavarul 4*


de la
77 RON
pe noapte
Mic dejun

Cazare in Hotel Vila Postavarul

Locatie: Predeal, Romania
Vizualizari: 1031
Pret in RON pe noapte/persoana cu Mic dejun
Perioada Single Double Triple Apartament

Detalii Cazare Predeal - Vila Postavarul 4*

Localizare: Vila Piatra Mare este situata in zona centrala a statiunii Predeal, avand o panorama deosebita spre valea Timisului incadrata de masivele muntoase Piatra Mare si Postavarul.

Facilitati: Parcare auto in incinta complexului, restaurant, room service, informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, transportul bagajelor, comisionar-curier, excursii organizate la diferite obiective turistice din imprejurimi , servicii de: telefon-fax , internet , postale, primire-transmitere corespondenta si mesaje, rezervare bilete pentru diverse activitati, garderoba pentru echipamentsportiv, sala conferinte 45 de locuri.
Timpul liber poate fi petrecut si altfel: seri festive cu foc de tabara, berbecuti la protap si vin fiert, terase in aer liber dotate cu hamac pentru iubitorii de natura si liniste, cadrul ideal pentru organizarea diferitelor jocurilor de strategie ca paint-bool, plimbari si excursii in natura, practicarea sporturilor de iarna plimbari cu sania, loc de joaca pentru copii etc.

Dotari camere: baie proprie, uscator de par, telefon, minibar, tv cablu, balcon panoramic, paturi matrimoniale si single.

Facilitati copii:
- cu varsta intre 0 - 14 ani care dorm in pat cu parintii, gratuit cazare; supliment mic dejun copii: 5 RON/zi

Pat suplimentar : 35 lei/noapte

Servicii incluse

- cazare cu mic dejun
- taxa statiune

Servicii neincluse

- taxa salvamont


CONTACT
OFFICE
B-dul Carol I, nr. 50