20px

OFERTE CAZARE LITORAL ALBANIA VARA 2022

Oferte cazare litoral Albania vara 2022

CAZARE LITORAL ALBANIA VARA 2022⭐
(transport individual)
OFERTE SPECIALE SI EARLY BOOKING

Oferte Cazare Litoral Albania Vara 2022

Vacante all inclusive in Albania. Reduceri early booking si oferte speciale in anumite perioade
Cazare in statiunile de pe litoralul albanez: Durres, Sarande, Vlore, Dhermi, Ksamil, Borsh

OFERTA CHARTER AVION SI CIRCUITE ALBANIA, VARA 2022 (click)

Albania pare uneori un colt uitat al Europei. Si asta e intr-adevar pacat. Aceasta destinatie are multe de oferit, de la orase istorice la impunatoare lanturi montane si plaje neatinse.
Riviera albaneza are unele dintre cele mai bune intinderi de coasta din Europa. Aceste tarmuri nisipoase acopera ape cristaline care ar putea rivaliza intr-un concurs de frumusete cu plajele din Italia, Grecia sau Croatia. Cele mai bune plaje de pe Riviera sunt Drymades, cu apa limpede, muzica live si baruri pe plaja, si Ksamil, care face parte din Parcul National Butrint. Cu toate acestea, veti gasi intinderi sublime de nisip de-a lungul coastei. Plaja Palasa, inconjurata de stanci si dealuri verzi, este, de asemenea, un loc minunat pentru relaxare, la fel ca si plaja Dhermi, care are o atmosfera de petrecere. 

Incepand cu data de 6.09.2021, accesul tuturor persoanelor cu varsta incepand de la 6 ani este permis pe intreg teritoriul Republicii Albania doar dupa indeplinirea a cel putin una dintre urmatoarele conditii:
-prezentarea unui certificat de vaccinare cu schema completa, efectuata cu cel putin doua saptamani inainte de sosirea in Republica Albania;
  -prezentarea unui test negativ tip PCR efectuat in ultimele 72 de ore sau
- prezentarea unui test rapid cu rezultat negativ efectuat in ultimele 48 de ore;
-prezentarea unei dovezi care sa ateste ca persoana a trecut prin boala, iar recuperarea dupa infectarea cu SARS-CoV-2 s-a efectuat in ultimele 6 luni de la data sosirii in punctul de trecere vamal.

Video Plaje din Albania vazute de sus

Solicita oferta