20px

Oferte Cazare Litoral Albania Vara 2023

Oferte cazare litoral Albania vara 2023

CAZARE LITORAL ALBANIA VARA 2023⭐
(transport individual)
OFERTE SPECIALE SI LAST MINUTE

Oferte Cazare Litoral Albania Vara 2023

Vacante all inclusive in Albania. Reduceri early booking si oferte speciale in anumite perioade
Cazare in statiunile de pe litoralul albanez: Durres, Sarande, Vlore, Dhermi, Ksamil, Borsh

OFERTA CHARTER AVION SI CIRCUITE ALBANIA, VARA 2023 (click)

Albania pare uneori un colt uitat al Europei. Si asta e intr-adevar pacat. Aceasta destinatie are multe de oferit, de la orase istorice la impunatoare lanturi montane si plaje neatinse.
Riviera albaneza are unele dintre cele mai bune intinderi de coasta din Europa. Aceste tarmuri nisipoase acopera ape cristaline care ar putea rivaliza intr-un concurs de frumusete cu plajele din Italia, Grecia sau Croatia. Cele mai bune plaje de pe Riviera sunt Drymades, cu apa limpede, muzica live si baruri pe plaja, si Ksamil, care face parte din Parcul National Butrint. Cu toate acestea, veti gasi intinderi sublime de nisip de-a lungul coastei. Plaja Palasa, inconjurata de stanci si dealuri verzi, este, de asemenea, un loc minunat pentru relaxare, la fel ca si plaja Dhermi, care are o atmosfera de petrecere. 

Incepand cu data de 01.05.2022, accesul tuturor persoanelor care doresc sa calatoreasca spre Albania este permis fara conditii prealabile impuse anterior in contextul pandemiei COVID-19;
A fost eliminata obligativitatea de a prezenta certificat de vaccinare sau test negativ in punctele de trecere a frontierei.

Video Plaje din Albania vazute de sus

Solicita oferta