20px

OFERTE CAZARE LITORAL GRECIA VARA 2022

Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Vacanta de vara pe litoralul grecesc - Cazari individuale
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

VACANTA LITORAL GRECIA VARA 2022⭐(transport individual)

OFERTE SPECIALE SI LAST MINUTE

REDUCERI CAZARE LITORAL GRECIA (click aici)

Oferte Cazare Litoral Grecia Vara 2022

Vacante all inclusive pe litoralul grecesc. Reduceri early booking si oferte speciale in anumite perioade
Oferte speciale cu avans minim si conditii avantajoase de anulare!

Cazare in Statiunile: Thassos, Halkidiki, Skiathos, Corfu, Lefkada, Paralia Katerini, Creta, Kefalonia, Mykonos, Zakynthos, Santorini

 Incepand cu data de 19.06.2021 accesul in Grecia va fi permis turistilor romani care vor putea prezenta unul din urmatoarele:
1. Un certificat de vaccinare (minim 14 zile de la a doua doza)
2. Dovada unui test PCR negativ efectuat cu maxim 72 ore inainte de intrarea in Grecia
𝐬𝐚𝐮 𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐑𝐚𝐩𝐢𝐝 efectuat cu 48 de ore inainte de intrarea pe teritoriul elen. Copiii cu varsta sub 12 ani sunt scutiti de la prezentarea testului.
3. Certificat de boala sau un diagnostic pozitiv prin PCR sau Antigen valabil timp de la
o luna (1) pana la sase (6) luni de la data imbolnavirii, emis de catre o autoritate publica in conformitate cu legislatia, (b) de laboratoarele de referinta din tara de origine sau de tranzit sau de laboratoarele publice sau private din tara respectiva, cu conditia ca astfel de laboratoare private sa fi fost certificate de autoritatea nationala de certificare competenta a tarii in limbile: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola sau rusa, care include numele persoanei asa cum apare pe pasaport.
Turisti vor completa obligatoriu, cu minim 24 ore inainte de intrarea in Grecia, un Formular de Localizare (PLF).
Formularul va fi completat AICI

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/ 

Conditii pentru calatoriile catre Romania (intoarcerea din Grecia):

Incepand cu data de 01.08.2021, pentru turistii romani care se intorc din Grecia se instituie masura carantinarii pentru 14 zile la domiciliu sau o alta locatie aleasa.
Exceptie de la aceasta masura fac urmatoarele categorii de persoane:
a) persoanele vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare pana la intrarea in Romania;
b) persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 180 de zile anterioare intrarii in tara, pentru care au trecut cel putin 14 zile de la data confirmarii pana la data intrarii in tara;
c) copiii cu varsta mai mica sau egala de 6 ani, fara a fi necesara prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2;
d) copiii cu varsta mai mare de 6 ani si mai mica de 16 ani, daca prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inaintea imbarcarii (pentru cei care calatoresc cu mijloace de transport in comun) sau intrarii pe teritoriul national (pentru cei care calatoresc cu mijloace proprii);
e)persoanele aflate in tranzit, daca parasesc Romania in cel mult 24 de ore de la intrarea pe teritoriul tarii;

Campania - Vouchere pentru testare PCR - GRECIA

Hotelierii greci au decis sa sprijine turistii romani care intentioneaza sa isi petreaca vacanta in Grecia si nu resusesc sa se vaccineze pana la data plecarii.

Hotelul rezervat acorda un voucher valoric care poate fi folosit pentru plata serviciilor suplimentare de care beneficiaza in cadrul hotelului (mese, bauturi, servicii SPA, etc.).

Fiecare turist primeste pana la 50% din costul testului PCR efectuat pentru intrarea in Grecia.

 Lista hotelurilor care participa la campania voucherelor:

 

HALKIDIKI (KASSANDRA)

8 Boutique Suites apart/hotel 
Pomegranate Spa 5* 
Potidea Palace 4*
Elani Bay 4* 
Kassandra Bay Village 3* 
Kassandra Bay hotel 2* 

ATHOS
Akrogiali hotel 2* 
Liotopi hotel 2* 

CORFU
Marbella Corfu 5* 

Marbella Nido 5* 

Ekati Mare 4* 

 

COSTA IONICA

Marbella Elix 5* 

ZAKYNTHOS

Zefyros Eco resort 3* 

KAVALA

Esperia hotel 3* 

 

SAMOTHRAKI

Mariva Bungalows 3*

 

SKOPELOS

Stafylos Boutique 3* 

THASSOS
Vathi Cove 5*

Alexandra Golden 5*

Alexandra beach 4*

Astir Notos 4*

Notos Deluxe 4*

A for Art hotel 4*

Ocean Beach 4*

Natasa hotel 3*

Elektra hotel 3*

Kallisti Apart hotel 3*

Potos hotel 3*

Aloe hotel 3*

Sirines hotel 2*

Liberty hotel apart

Pierion Musses apart

 

 

RIVIERA OLIMPULUI

Olympus hotel 3*

Lito hotel 2*

Olympion Melathron Apart

 

Hoteluri 4-5*: 50% din costul testului PCR
Hoteluri 3*: 40% din costul testului PCR
Hoteluri 2* sau apartamente: 30% din costul testului PCR

OBSERVATII:

• Procentul se refera doar la testele adultilor. Testul pentru copii nu participa la campania de mai sus.
• Suma care va rezulta din calculul de mai sus va fi data pentru intreaga sedere si NU pe noapte.
• Daca suma totala a voucherului nu a fost utilizata de catre turisti, hotelul nu va returna suma ramasa.
• Fiecare hotel are dreptul sa stabileasca pentru ce servicii va fi acordat voucherul. Turistul nu are dreptul sa solicite servicii specifice catre hotelier.
• Va fi luata in considerare categoria oficiala a proprietatii de cazare.
• Oferta este valabila doar pentru turistii care sunt obligati sa faca un test PCR pentru a intra in tara in conformitate cu anunturi oficiale ale statului grec. Chitanta de testare cu suma platita trebuie sa fie prezentata la sosirea la receptia hotelului. In cazul oricarui caz diferit, hotelul isi rezerva dreptul de a refuza oferta.
• Pentru validarea ofertei de mai sus este necesar un minim de 5 nopti.

 

vezi mai mult

Grecia - Destinatie turistica plina de farmec. Vestigiile culturilor minoica si miceniana, greaca si bizantina si, mai presus de toate, oamenii, grecii insisi, cu individualismul lor distinct si cu dragostea lor nemarginita de viata, fac fiecare vacanta in Grecia memorabila. Grecia este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Europa. Istoria culturala bogata a Antichitatii, dar si soarele, nisipul si marea atrag vizitatori intelectuali si pasionati de arta, dar si turisti iubitori de soare si sejururi prelungite.
Grecia, oficial Republica Elena si cunoscuta inca din antichitate si sub denumirea de Elada, este o tara din Europa de Sud. Conform recensamantului din 2011, populatia Greciei este de circa 11 milioane de locuitori. Cel mai mare oras si capitala tarii este Atena. Grecia se afla amplasata strategic la intersectia intre Europa, Asia de Vest si Africa, si se invecineaza la nord-vest cu Albania, la nord cu Macedonia de Nord si cu Bulgaria, si la nord-est cu Turcia. tara este formata din noua regiuni istorico-geografice: Macedonia, Grecia Centrala, Pelopones, Tesalia, Epir, Insulele din Marea Egee⁠ (inclusiv Dodecanezele si Cicladele), Tracia de Vest⁠, Creta si Insulele din Marea Ionica. Marea Egee se afla la est de partea continentala, Marea Ionica se afla la vest, iar Marea Mediterana la sud. Grecia are cea mai lunga coasta din bazinul Mediteranei si a 11-a ca lungime din lume, cu 13.676 km lungime, detinand si un mare numar de insule (aproximativ 1.400, dintre care 227 sunt locuite). Optzeci la suta din teritoriul grec este format din munti, dintre care cel mai inalt este Muntele Olimp cu 2.917 m. Grecia moderna isi trage radacinile din civilizatia Greciei Antice, incepand cu civilizatiile egeene⁠ din Epoca Bronzului, si este considerata a fi leaganul culturii occidentale. Ea este locul de nastere al democratiei ca forma de guvernare, al filosofiei occidentale⁠, al Jocurilor Olimpice, al literaturii occidentale⁠ si al istoriografiei, stiintelor politice, al marilor principii stiintifice si matematice, si al dramaturgiei occidentale, incluzand genurile tragediei si comediei. Realizarile culturale si tehnologice ale Greciei au influentat mult intreaga lume, multe aspecte ale civilizatiei grecesti patrunzand in Orient prin campaniile lui Alexandru cel Mare, si in Occident prin intermediul Imperiului Roman. Aceasta bogata mostenire este partial reflectata de cele 18 situri din patrimoniul mondial UNESCO aflate in Grecia, ceea ce plaseaza tara pe locul al saselea in Europa si al treisprezecelea in lume. Statul grec modern, care cuprinde mare parte din miezul istoric al civilizatiei grecesti, a fost infiintat in 1830 dupa Razboiul Grec de Independenta fata de Imperiul Otoman.

Litoralul grecesc vazut de sus
Solicita oferta