20px

OFERTE CAZARE LITORAL ITALIA VARA 2022

Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cauta cazare litoral Italia - Transport individual
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

VACANTA LITORAL ITALIA VARA 2022⭐(transport individual)
OFERTE SPECIALE SI LAST MINUTE

Oferte Cazare Litoral Italia Vara 2022

Oferte speciale cu avans minim si conditii avantajoase de anulare!

Cazare in Statiunile: Sorrento, Capri, Ischia, Amalfi, Taormina, Positano, Lido di Jesolo, Catania, Alghero 

RECOMANDARI PENTRU CETATENII ROMANI CARE EFECTUEAZA DEPLASARI DIN ROMANIA IN ITALIA:
La data de 28 august 2021, Ministerul Sanatatii italian a emis o ordonanta care se aplica in perioada 31 august – 25 octombrie  2021.
Potrivit actului normativ, persoanele care s-au aflat sau au tranzitat teritoriul Romaniei in ultimele 14 zile (Romania fiind inclusa alaturi de alte state pe lista C din ordonanta) au obligatia de a prezenta transportatorului la momentul imbarcarii sau oricarei persoane desemnate sa efectueze verificari un certificat verde COVID-19 emis sau recunoscut in conformitate cu articolul 9 alineatul (2) lit. a), b) si c) din decretul lege din 22 aprilie 2021, nr. 52, care atesta una din situatiile urmatoare:
- vaccinarea anti-SARS-CoV-2, cu certificarea finalizarii schemei de vaccinare de cel putin 14 zile;
- vindecarea de COVID-19, cu incetarea perioadei de izolare prescrisa in urma infectiei cu SARS-CoV-2;
- efectuarea, cu 48 ore inainte de intrarea pe teritoriul national, a unui test antigen rapid sau molecular cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2.
De asemenea, orice persoana care soseste in Republica Italiana este obligata sa completeze un formular digital de localizare (https://app.euplf.eu) a pasagerilor si sa dovedeasca acest lucru (pe un dispozitiv mobil sau in format hartie) transportatorului sau oricarei persoane desemnate sa efectueze verificari.
Copiii cu varsta sub sase (6) ani sunt exceptati de la masura efectuarii testului molecular sau antigen, dar nu de la obligatia izolarii, acolo unde este cazul.

     Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

Italia vazuta de sus
Solicita oferta