20px

Oferte Cazare Litoral Romania Vara 2024

Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cazare Litoral Romania vara 2024 Selectati mai jos statiunea si perioada
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Nume hotel

CAZARE HOTELURI LITORAL ROMANIA VARA 2024
OFERTE DE VACANTA ALL INCLUSIVE PE LITORALUL ROMANESC

Inscrieri timpurii Litoral Romania Vara 2024


Oferte speciale si preturi reduse cu pana la 20% pentru rezervari de cazare efectuate pana la 30.04.2024
pentru sezonul de vara 2024 pe
Litoral Romania

Sejur all inclusive la hoteluri pe litoralul romanesc. Reduceri suplimentare pentru rezervarile online
​Cazare in hoteluri din s
tatiunile: Mamaia - Eforie Nord si Sud - Neptun - Olimp - Saturn - Venus - Cap Aurora - Jupiter - Vama Veche - Costinesti - Techirghiol

Vedeti mai jos o lista cu hotelurile de pe litoralul romanesc ce vor functiona in sezonul de vara 2024
cu regim de masa all inclusive

Pe site-ul Alltur, pentru rezervarile de cazare pe litoral Romania, se pot efectua rezervari cu plata online (avans sau integral) cu carduri electronice de vacanta

LISTA CU HOTELURI CU MASA ALL INCLUSIVE  DE PE LITORAL ROMANIA
Vedeti mai jos o lista a hotelurilor cu regim de masa all inclusive de pe litoral Romania.
Dati click pe numele hotelului pentru a vedea oferta de pret pentru cazare cu masa all inclusive de pe litoral Romania

 

MAMAIA ALL INCLUSIVE

Victoria Resort
Pachetul All Inclusive contine: cazare; mic dejun (07.30-09.30), pranz (12.30-14.30), cina (19.30-21.30), servite in regim bufet suedez; bauturi alcoolice (whiskey coniac, vodka, vin alb/rosu la draft), bauturi non alcoolice (cafea, suc natural/draft/cabogazos, apa plata/minerala) - se pot servi la barul All Inclusive de pe terasa in intervalul 10.00-22.00; snack (in intervalul 15.30-17.30) - minipizza, patiserie, sandwichuri, acces gratuit la locul de joaca, la terenurile de sport de pe plaja, 2 sezlonguri /camera (duble standard/economy/ superioare) si 3 sezlonguri/camera (family si apartamente) si umbrela gratuit pe plaja privata; wi fi gratuit in spatiile publice (restaurant, bar, terasa, plaja, receptie), acces gratuit la piscina hotelului, cu rezervare prealabila, in functie de disponibilitate, acces la barul de pe plaja in intervalul orar 09:30-19.00 unde se vor servi bauturile alcoolice si non-alocoolice (cafea, suc/draft/natural si carbogazos, bere/draft, apa carbogazoasa/plata la draft)

Savoy
Pachetul All Inclusive - ofera acces la urmatoarele servicii si facilitati:
- cazare, mic dejun, pranz, snack si cina - mesele sunt servite in sistem bufet suedez, atat in restaurant cat si pe terasa.
- minibarul din camera este inclus in pachet, realimentat o data pe zi si  contine urmatoarele produse: 2 Pepsi Cola 330 ml, 2 Mirinda 330 ml, 2 SevenUp 330 ml, 2 ape plate 500 ml, 2 ape minerale 500 ml, 2 Lipton Ice Tea 500 ml, 2 beri 500 ml.
- inghetata  pentru toate gusturile la Dreamer Bar Piscina si la Bar Plaja.
- acces la plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului pe plaja pentru fiecare adult sau copil cu varsta peste 7 ani.
- acces la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii.
- prosoape pentru plaja si piscina pentru toti oaspetii camerei/apartamentului (se aloca in baza unui card primit la receptie)
- acces la locul de joaca interior "La Domnul Girafa", destinat pentru copii cu varstele cuprinse intre 1 si 8 ani, deschis intre orele 10:00-19:00 in perioada 01.06-07.09.
- acces la locurile de joaca de pe plaja si de la piscina cu tobogane si jucarii gonflabile, pentru copii. 
- spectacole pentru adulti si pentru copii in fiecare seara.
- entertainment pe plaja pentru copii in fiecare zi
- parcare auto, in limita disponibilitatii. In ziua de check out, parcarea se va elibera la ora 12. 
Pachet de bauturi All Inclusive: Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, ceai, bauturi carbogazoase din gama Pepsi, Pesi Twist, Mirinda, Seven Up, bauturi ne-carbogazoase din gama Pepsi Prigat de portocale/capsuni si banane/mar verde/visine, limonada, longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft.
Bauturi alcoolice: Johnnie Walker Red Label, Gin Gordon's, J&B Rare, Gin Gordon's Pink, Bushmills Original, Rom Captain Morgan Spice Gold, Schwartzhog Digestif Liqueur, Cinzano Bianco, Rosso&Dry, Smirnoff Red, Bailley's Crema de Whisky, Smirnoff Flavours (Vanilla, Citrus, Apple, Raspberry), Sky Vodka, Tequila Jose Cuervo Especial Silver.
Cocktailuri alcoolice: Passion Tequilla, Mango Gin Cooler, Russian Lemonade, J&B Summer Lemon, Captain Savoy, Campari Tonic, Gin tonic, Aperol Spritz, Pink Spritz.
Pachetul de bauturi este disponibil pe parcursul tuturor meselor, precum si in toate barurile hotelului (in intervalul de functionare al lor), cu exceptia vinului alb/rosu servit la draft, care nu se regaseste la barul de pe plaja si de la piscina.
Restaurant Savoy - mic dejun (07:00-10:00), extra snack light (10.30-11.30), dejun (12:30-14:30), extra snack (17:00-18:00), cina (19:00-21:30).
Toate mesele se servesc in regim bufet suedez atat in restaurant cat si pe terasa acestuia.
Program de functionare baruri All inclusive:
- Dreamer bar la piscina - 09:00-19:00
- Bar plaja - 09:00-19:00
- Bar Dom plaja: 22.00-00:00 - doar in regim a la carte - contra-cost
- Bar terasa restaurant - pe durata meselor, si seara pana la ora 22:00

Complex Mediteranean
Pachetul All inclusive in Complex Mediteranean Mamaia cuprinde: mic-dejun (08:00-10:00), pranz (13:00-15:00), cina (19:00-21.00), toate servite sub forma de bufet suedez, bauturi in timpul meselor, acces gratuit la piscine (10.00-19.00), umbrele si sezlonguri la piscine (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la cele 3 locuri de joaca pentru copii, acces gratuit la terenurile de sport (volei, tenis) cu echipament asigurat in limita disponibilitatii, internet wireless gratuit in tot complexul, acces gratuit la plaja cu 2 sezlong-uri in limita disponibilitatii. Parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* in Vila 30.
Bauturi incluse in timpul meselor si la piscina, in timpul zilei - in intervalul 10.00-19.00: sucuri acidulate/neacidulate la draft; ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, bere la draft si vinuri (alb si rosu) la draft, vodca, lichior, whisky.
In prima zi de cazare – prima masa va fi cina, iar in ziua plecarii, ultima masa va fi pranzul.
Serviciile de masa all inclusive intre 01.05-30.06 si 29.08-20.09 se vor asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane.
Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii meselor.

Pirates Resort
Pachetul All inclusive GOLD PIRATE contine, in perioada 01.07-31.08.2024, mic dejun, pranz si cina sub forma de bufet suedez, gustari intermediare, bauturi racoritoare (apa, sucuri draft din gama Pepsi, Lipton, ceai si cafea), bauturi alcoolice (vinul casei, bere draft, o selectie de bauturi alcoolice spirtoase - in timpul meselor de pranz si cina), acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub, acces gratuit pe plaja Pirates Beach cu 2 sezlonguri/camera, parcare gratuita.
La check-in turistii vor primi bratari pentru identificare.
Alte servicii: Parcare contra cost (exceptie fac turistii care detin pachete cu pensiune completa si All Gold, care au parcare gratuita), internet Wi-fi, acces la locurile de joaca, spectacole de divertisment etc.
Hotelul nu accepta animale de companie.

 

  

EFORIE NORD ALL INCLUSIVE

Bacolux Koralio
All inclusive - bufet suedez - mic dejun+ pranz+cina+gustare ( pranzul se serveste in intervalul 12:30-14:30). Include bauturi racoritoare, ceai, cafea, cappucino, bauturi alcoolice – bere draft, vin alb/rose/rosu la draft, vodka, whiskey, coniac, crema de whisky, lichior in timpul meselor. Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se serveste mic dejun. Gustare - bufet suedez in intervalul 16:00-17:00, include preparate reci sau calde. Pool bar - bauturi in intervalul 10:00 – 21:00 bauturi racoritoare, ceai, cafea, cappucino, bauturi alcoolice bere draft, vin alb/rose/rosu la draft. Bauturile se servesc la pahar.
Produsele din minibarul din camere nu sunt incluse in pachetul all inclusive.

Aqvatonic – Steaua de Mare
Pachetul Standard include: 3 mese in sistem open buffet (in timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si minerala, precum si bere/vin/bauturi alcoolice la pranz si cina), bauturi non alcoolice, cafea si bauturi alcoolice (bere,vin) la plaja special amenajata, minibar in camera alimentat o data pe zi, acces la snacks si barul special amenajat la parter, acces la locurile interioare si exterioare de joaca, acces la programele de divertisment pentru copii (conform orarului afisat in receptii si in locatia de divertisment de pe plaja), live band/entertainment in fiecare seara la piscina din fata complexului si bauturi racoritoare, bere, vin conform programului afisat in receptii, proiectii in aer liber la plaja Steaua de Mare, wi fi internet gratuit, 2 sezlonguri/camera dubla la plaja privata sau piscina (orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri pe plaja), prosoape de plaja, sezlonguri Bronze la plaja Subsector 2, sezlonguri la plaja Subsector 1.
Pachetul Superior include: 3 mese in sistem open buffet (in timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si minerala, precum si bere/vin/bauturi alcoolice la pranz si cina), bauturi non alcoolice, cafea si bauturi alcoolice (bere,vin) la plaja special amenajata, minibar in camera alimentat o data pe zi, acces la snacks si barul special amenajat la parter, acces la locurile interioare si exterioare de joaca, acces la programele de divertisment pentru copii (conform orarului afisat in receptii si in locatia de divertisment de pe plaja), live band/entertainment in fiecare seara la piscina din fata complexului si bauturi racoritoare, bere, vin conform programului afisat in receptii, proiectii in aer liber la plaja Steaua de Mare, wi fi internet gratuit, 2 sezlonguri/camera dubla la plaja privata sau piscina (orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri pe plaja), prosoape de plaja, sezlonguri Bronze la plaja Subsector 2, sezlonguri la plaja Subsector 1, acces la Evening Drinks & Cocktails la Sky bar pe baza unei rezervari.
NOUTATI 2024 pentru pachetul superior: Acces la Circuit Aqvatonic (sedinta de 120 minute). Terapia include un traseu complet Aqvatonic cu masaje subacvale cu jeturi cu apa, aer sau apa-aer, masaje cervicale si mers contra-curent
- Pentru sejururi de minim 6 nopti se beneficiaza de o cina a la carte la Braserie
- Pentru sejururi de minim 7 nopti se beneficiaza de un masaj in cuplu sau 2 masaje individuale.


Complex Bran Brad Bega
Facilitati incluse in pachetele ALL INCLUSIVE LIGHT:
- 3 mese in sistem open Buffet. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa precum si bere/ vin.
- Bauturi non alcoolice, cafea, bauturi alcoolice (bere, vin) la barul special amenajat la piscina complexului.
- 2 sezlonguri/ camera in functie de disponibilitate la piscina complexului, 2 sezlonguri/ camera in functie de disponibilitate la plaja privata a Complexului Steaua de Mare cu beach bar special amenajat, situata la 15 minute de mers.
- bauturi non alcoolice, cafea, bauturi alcoolice (bere, vin) la barul special amenajat pe plaja privata a complexului Steaua de Mare.
- Acces la locurile de joaca exterioare din cadrul complexului;
- Acces la programele de divertisment pentru copii si LIVE BAND Entertainment din cadrul Complexului Steaua de Mare situat la 15 minute de mers (pana la 08.09.2024).
- Minibarul din camera realimentat zilnic; Internet wi-fi gratuit.
- transport gratuit pe ruta Hotel Bran, Brad, Bega- Complex Steaua de Mare conform orar, pe baza de programare.
In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentru autoturismele turistilor  si nici paza acestora. Parcarea se poate face pe aleile publice.
In momentul cazarii, se percepe o garantie de 100 lei, care se returnează în ziua de check-out si va fi perceputa pentru fiecare persoană cazata în hotel.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.


Pasha
Incepand cu 01.06 ALL INCLUSIVE
Serviciile de masa se servesc in sistem bufet (oferite la terasa/restaurantul hotelului)
Mic dejun intre orele 07:30-10:00
Pranz intre orele 12:30-15:00
Gustare intr orele 16:00 - 17:30
Cina intre orele 19:00-21:00
Inghetata este disponibila intre orele 07.30-22.00.
Bauturile sunt incluse in intervalul 07:30 - 22.00(se servesc la terasa/restaurantul hotelului):
Apa plata si minerala, cafea si bauturi racoritoare din gama Pepsi;
Vinul casei si bere draft;
Bauturi alcoolice din gama Zarea(votca, coniac, rom, whisky,lichior)
In ziua check-in-ului turistii beneficiaza de cina(19:00-21.00), iar in ziua check-out-lui acestia vor beneficia de pranz(12:30-15:00).
*bauturile oferite nu sunt imbuteliate.

   

EFORIE SUD ALL INCLUSIVE

Mojo Resort
Pachetul All Inclusive contine:
- cazare
- servicii complete de masa servite in sistem bufet suedez pe terasa sau in restaurantul hotelului, astfel: mic dejun (07.30-10.00), pranz (12.30-15.00), gustare (16.00-17.30), cina (19.00-21.00). Inghetata este disponibila intre orele 07.30-22.00.
- bauturi alcoolice (vinul casei, bere draft, bauturi alcoolice din gama Zarea - votca, coniac, rom, whiskey, lichior)  si non alcoolice (apa plata, apa minerala, cafea, bauturi racoritoare din gama Pepsi) servite pe tot parcursul zilei atat in restaurant cat si la bar si terasa in intervalul 07.30-22.00. Bauturile nu sunt imbuteliate.
- acces la piscina exterioara incalzita, amenajata cu sezlonguri (in limita disponibilitatii), wi fi internet.
Programul de acces la piscina incalzita este 09.00-19.00.
In ziua de check in, prima masa este cina, iar in ziua de check out ultima masa este pranzul. 
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.


Edmond
All inclusive: mic dejun (08.00-09.30), pranz (12.30-14.30) si cina (18.30-20.30) in regim bufet suedez si bauturi racoritoare, apa, cafea, bere draft, vin alb/roze/rosu draft,  la zona fitness Cosmos, voucher de sezlong (1+1 gratis) pe plaja Moon, 15% discount la Sky bar Sando seabar (situat la etajul 5 la hotel Cosmos, servicii contra-cost). In ziua de check-in se va beneficia de cina, iar la check-out se va beneficia de mic dejun si pranz.
In lunile aprilie, mai, septembrie si octombrie mesele se vor servi sub forma de bufet suedez pentru un minim de 20 de persoane sau variante de meniu sub 20 de persoane in Restaurant Cosmos.
Toate bauturile imbuteliate sunt contra cost.


Cosmos 
All inclusive: mic dejun (08.00-09.30), pranz (12.30-14.30) si cina (18.30-20.30) in regim bufet suedez si bauturi racoritoare, apa, cafea, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, acces la zona fitness Cosmos, voucher de sezlong (1+1 gratis) pe plaja Moon, 15% discount la Sky bar Sando seabar (situat la etajul 5, servicii contra-cost).
In ziua de check-in se va beneficia de cina, iar la check-out se va beneficia de mic dejun si pranz.
In lunile aprilie, mai, septembrie si octombrie mesele se vor servi sub forma de bufet suedez pentru un minim de 20 de persoane sau variante de meniu sub 20 de persoane in Restaurant Cosmos.
Toate bauturile imbuteliate sunt contra cost.

  

OLIMP ALL INCLUSIVE


Oltenia by Complex Steaua de Mare

Hotel Oltenia se redeschide cu sezonul 2023 intr-un nou concept de ALL INCLUSIVE SUPERIOR. Pachetele ALL INCLUSIVE includ: 3 mese in sistem bufet suedez servite in noul restaurant cu vederi panoramice, situat deasupra falezei, bauturi racoritoare, bere si vin in timpul meselor, minibar in camera inclus in limita unei alimentari pe zi, 2 sezlonguri per camera dubla la plaja privata si la piscina incalzita, acces la locurile de joaca exterioare si programe de divertisment pentru copii si adulti conform orarului afisat in receptie.
NOUTATE 2024: Piscina exterioara incalzita (infinity pool)  pentru adulti si copii.


Majestic 
All inclusive:
- Mic dejun bufet suedez ( 07.30 - 10.00 ), micul dejun este diversificat si include: diverse preparate si bauturi: apa, suc, ceai, lapte si cafea
- Pranz bufet suedez ( 12:30 – 14:30 ) cu bauturi alcoolice ( bere si vin ) si nonalcoolice incluse pe durata mesei
- Cina bufet suedez ( 18:30 – 20:30 ) cu bauturi alcoolice ( bere si vin ) si nonalcoolice incluse pe durata mesei
La suplimentul all inclusive bauturile sunt incluse in intervalul 11:00 – 20:30
Servicii incluse:
Program de seara - muzica live pentru adulti;
Acces gratuit la cele 2 locuri de joacă situate atat în interiorul hotelului, cât si în exterior;
Acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit în limita disponibilului.
Piscina pentru copii este încalzita pe întreg sezonul estival;
Umbrele / Hamac / Balansoar, gratuite la piscina în limita disponibilului
Acces gratuit internet WI-FI în complex doar in lobby –bar si receptie 
Parcare auto gratuita în limita locurilor disponibile;
Pastrarea obiectelor de valoare / Depozitarea si pastrarea bagajelor / Patut bebelus la cerere/ comanda taxi/ Jocuri divertisment (sah, table, rummy, carti de joc, tenis de masa)/ Stand de presa nationala si internatională la receptie, infomatii turistice, cultural-sportive, adrese/ Convorbiri interne si internationale/ Servicii postale, servicii fax;

  

NEPTUN ALL INCLUSIVE


Grand Hotel Caraiman

Pachetul All Inclusive la Grand Hotel Caraiman Neptun cuprinde:
- mic-dejun (07.00-10.00), pranz (12.30-14.30), cina (19.00-21.00), toate servite sub forma de bufet suedez, bauturi in timpul meselor, acces gratuit la piscine (08.00-20.00), umbrele si sezlonguri la piscine in limita disponibilitatilor, parcare gratuita in limita disponibilitatilor, animatie si acces gratuit la locul de joaca pentru copii, internet wireless gratuit in tot complexul. Bauturi incluse pe tot parcursul zilei (in restaurant in timpul servirii meselor si la pool bar - 08.00-21.00: sucuri acidulate/neacidulate la draft, ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, vin la pahar alb/rose/rosu, bere la draft/bauturi spirtoase).
*In prima zi de cazare – prima masa va fi pranzul, iar in ziua plecarii, ultima masa va fi micul dejun.


Terra 
Pachetul All Inclusive Light include mic dejun, pranz si cina sub forma de bufet si bauturi in timpul mesei (sucuri carbogazoase/necarbogazoase, ceai, cafea, apa plata/carbogazoasa, vin alb/rosu la pahar, bere la draft).
Mesele se servesc sub forma de bufet suedez in perioada 21.06-31.08.2024. Pentru perioadele 31.05-21.06.2024 si 01.09.-05.09 se vor organiza in sistem bufet suedez pentru minim 40 de oaspeti. Sub 40 de oaspeti, valoarea mesei se va transforma in fisa cont. 

   

JUPITER ALL INCLUSIVE


Majestic

Pachetul cu all inclusive ofera: 
- Mic dejun tip bufet suedez (08:00-10:00) - include diferite tipuri de omleta, branzeturi, mezeluri, legume, dulciuri, apa, racoritoare, ceai, cafea);
- Gustare (11:00-12 :00 - produse de patiserie);
- Pranz tip bufet suedez (13:00-15:00 - include supe, ciorbe, mancare gatita, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri),
- Gustare (17.00- 18.00 - produse de patiserie);
- Cina tip bufet suedez (18:30-20:00 include mancare gatita, gratar, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri)
- bauturile non-alcoolice neimbuteliate (apa, racoritoare, ceai, cafea) si alcoolice neimbuteliate (bere draft, vin de masa draft alb sau rosu,  lichior, vodca, coniac) pot fi servite nelimitat pentru pachetele All inclusive in restaurant sau în locurile special amenajate între orele: 10.30-20.30.
*orele de masa pot suferi modificari
*persoanele care au regim alimentar special, dietetic (ce se poate dovedi prin document medical), vegetarian sau tin post sunt rugati sa anunte receptia in momentul cazarii, hotelul incercand sa tina cont de aceste doleante in limita posibilitatilor, fara sa fie obligati. 
* In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet suedez (pentru un minimum de 50 de persoane) sau sub forma de meniu fix cu servire la masa (pentru un numar mai mic de 50 persoane).
* Dupa ora 20.30 toate bauturile sunt contra cost.
* Toate bauturile racoritoare sau alcoolice imbuteliate sunt contra cost.
Pentru turistii care beneficiaza de servicii de masa, este obligatorie purtarea bratarii primite la check in. Serviciile vor fi oferite pentru numarul de adulti si copii declarati in rezervare. 
* Hotelul NU detine plaja privata sau beach bar.
Hotelul nu accepta animale de companie.


Olimpic
Pachetul cu All inclusive
include: cazare, mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului, acces gratuit la piscina si la plaja cu 2 sezlonguri/camera in limita disponibilitatii, la locurile exterioare de joaca pentru copii 3-12 ani, acces la locul de joaca multifunctional cu tobogan, la locul interior de joaca cu animatie, activitati specifice si supraveghetor pentru copii 3-8 ani, parcare gratuita (in limita  disponibilitatii), internet wi-fi gratuit in spatiile publice (restaurant, receptie, bar, terasa), acces la zona All inclusive entertainment (biliard, tenis de masa, jocuri tip X box, program distractiv, fitness gratuit in aer liber - cu garantie), spectacole de dans si muzica pentru adulti si copii, numere de magie, expozitie caricatura umoristica. 
Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala.
Pachet de intampinare: cafea, ceai, 1 apa plata, 1 apa minerala, 2 beri, 2 sucuri. De acest pachet se beneficiaza doar o singura data, la check-in.
Micul dejun este servit in intervalul 07:30-09:30, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate din gama Pepsi, Prigat portocale.
Pranzul este servit in intervalul 12:30-14:30, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate la draft din gama Pepsi, Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone si din import, bere draft, vin alb/rosu servite la draft.
Cina este servita in intervalul 19:30-21:30, bauturile incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate la draft din gama Pepsi, Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone si din import, bere draft, vin alb/rosu servite la draft. Meniu special A la chef in zilele de joi si duminica.
Snack-urile vor fi servite astfel:
- intre orele 10:30-11:00 (produse de patiserie si produse tip snacks)
- 17:30-18:00 (produse de patiserie, produse tip snacks si cocktail non-alcoolic ).
Snack-urile vor fi servite la pool bar sau in locurile special amenajate.
Barul All Inclusive de la piscina (09.30-19.00) serveste bere draft, vin draft si bauturi racoritoare carbonate la draft din gama Pepsi, cafea. 
Bauturile non-alcoolice: racoritoare din gama Pepsi-Prigat, apa, ceai, cafea, se servesc la draft in intervalul orar 07:30-19:00. Bauturile alcoolice autohtone si din import, vin alb/rosu draft, se servesc la barul restaurantului doar in timpul meselor. Berea draft , bauturile non alcoolice, cafeaua intre mese si snacks - uri se servesc la barul de la piscina.
Bauturile alcoolice se servesc doar in timpul meselor in restaurant. Bauturile racoritoare se servesc in spatiile dedicate serviciilor all inclusive intre orele 07:30-19:00 (apa, cafea, racoritoare) si bere intre orele 10:00-19:00, cu exceptia pauzelor de curatenie. 
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a 2-a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi de cazare se intra cu cina.
Hotelul dispune si de o terasa cu vedere la mare. La restaurantul terasei precum si la barul din incinta hotelului, servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetul all inclusive.
Servicii cu plata: servicii "a la carte" la terasa restaurantului cu vedere la mare, beach bar, asistenta pentru excursii optionale.
In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet suedez sau a la carte, in functie de numarul de turisti cazati in hotel (minim 60 de persoane pentru a se organiza masa in sistem bufet).
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru pachetele cu All inclusive.
Animalele de companie nu sunt acceptate in incinta hotelului.
 
Capitol
Pachetul cu all inclusive include: 
cazare cu mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse atat in timpul meselor in restaurantul hotelului cat si in afara meselor la barurile special amenajate-conform programului, acces gratuit la Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- cate 1 h /zi - pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fi gratuit, parcare gratuita, acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in limita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc.
Bauturile non-alcoolice: racoritoare , apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice bere la draft, si vin la draft ( nu exista alte  bauturi spirtoase in afara de vin si bere), se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze 10:00-22:00 si barul special amenajat langa piscina pentru all inclusive 08:00-19:00). In vecinatatea piscinei mai exista o terasa, unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.
Toate mesele sunt servite in restaurantul hotelului in regim bufet suedez. (In situatia in care in una dintre perioadele mai sus mentionate nu sunt minim 50 de persoane la masa - masa va fi servita a la carte).
Intotdeauna in prima zi de cazare se intra cu cina, iar in ziua plecarii se iese cu micul dejun!

Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele. In momentul check-out-ului turistii trebuie sa predea la receptie si bratariile de identificare primite la check-in.
Se accepta cazarea cu animale de companie (talie mica si medie) contra cost - 45 lei/zi - se achita la receptie.

  

CAP AURORA ALL INCLUSIVE


Mera Onix
 
Servicii incluse (all inclusive):
Parcare in limita disponibilitatilor, piscina pentru adulti de tip Infinity; Umbrele si sezlonguri la piscina în limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscina); mini Aquapark pentru copii; Piscina pentru copii incalzita; Piscina cu tobogane acvatice – 3 canale,Kids Park, Kids Club; Jocuri si concursuri adulti si copii (piscine, plaja, terasa);Teatru de papusi,  Animatori; Muzica live; Concerte cu artisti indragiti, Program artistic variat; plaja privata si beach bar All Inclusive,  Umbrele si sezlonguri la plaja în limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la plaja); prosoape plaja/piscina; Internet WIFI; Pat bebe tip tarc la cerere, în limita disponibilitatii; 
Servicii optionale (contra cost): Bar piscina A la carte; Minibar in camera
Servicii de masa all inclusive (în regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se serveste zilnic între orele 7.00 - 09:30
- pranzul se serveste zilnic între orele 13:00 - 15:00;
- 2 gustari se servesc zilnic între orele 10:30 – 12:00 si 16:30 – 18:00
- cina se serveste zilnic între orele 19:00-21:00
- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa între orele 7:00 - 22:00.
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa între orele 11:00 - 22:00;
- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant în timpul mesei de pranz (13:00 – 15.00) si cina (19:00 – 21:00);
Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate, acestea se servesc in pahare de unica folosinta(plastic/carton).
Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera Onix se va desfasura zilnic intre orele 19:00 si 22:30.
Programul de functionare al barului A la carte din zona piscinei este 10:00 – 23:00.
Accesul la servicii se va face numai pe baza bratarii Mera, primita la check in si trebuie purtata in mod obligatoriu pe toata durata sejurului.
Serviciile din ziua sosirii încep cu pranzul(13:00 – 15:00), moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se efectueaza începand cu ora 16:00. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 11:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie!

 


VENUS ALL INCLUSIVEMera Resort
Servicii incluse in pachetele All Inclusive: piscine pentru adulti, umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), parcarea in limita celor 450 de locuri disponibile, Kids park, mini Aquapark pentru copii, piscina incalzita pentru cei mici, piscina cu tobogane acvatice - 3 canale, teatru de papusi, Kids club, jocuri si concursuri pentru adulti si copii (piscina, plaja, terasa), animatori, concerte cu artisti indragiti, muzica live, program artistic, umbrele si sezlonguri pe plaja in limita locurilor disponibile ((alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaja), beach bar All Inclusive, prosoape plaja/piscina, wi fi internet, pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii.
Servicii de masa all inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant) - mic dejun intre orele 7:00-09:30; pranz intre orele 13.00-15.00; 2 gustari in intervalele orare 10:30-12:00 si 16:30-18:00; - cina intre orele 19:00-21:00, apa plata si minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant sau pe terasa intre orele 07:00-22:00; vinul casei si bere draft la restaurant sau pe terasa in intervalul 11:00-22:00; lichior, vermut, vodca, coniac oferite in restaurant in timpul pranzului (13.00-15.00) si al cinei (19.00-21.00).
Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate, acestea se servesc in pahare de unica folosinta.
Serviciile din ziua cazarii incep cu pranzul la ora 13.00 - 15.00, moment in care se va primi bratara care ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se efectueaza incepand cu ora 16.00. Check-out-ul se realizarea cel tarziu la ora 11.00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.
Programele de divertisment de pe cele 2 scene Mera Resort se desfasoara intre 19.00-22.30.
Programul de functionare al barului A la carte din zona piscinei este 10.00 - 23.00.
Turistii cazati in Hotelurile Mera Resort vor servi masa in cadrul restaurantului ce apartine celor 2 corpuri de hotel, iar turistii cazati in  Mera Villas vor servi masa in cadrul restaurantului din complexul de vile. 
Pentru copii – baby corner, Mini Aquapark, piscina cu adancime mica incalzita, Kids club, animatori, Kids Park cu rollercoaster, tiroliana, tobogane, leagane si casute, teatru de vara, Concursuri si spectacole etc.
Servicii neincluse (cu plata): Acces la Mera SPA & wellness (masaj, piscina interioara, sala de fitness, sauna, hammam, dusuri emotionale, bazine kneipp, fantana de gheata etc); Bar piscina a la carte; continutul minibarului din camere!
Nu se accepta cazarea cu animale de companie!

 
Mera Holiday Resort (Anca si Irina)
Serviciile All Inclusive includ: piscina pentru adulti (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii - alocarea se face in functie de ordinea sosirii), piscina incalzita pentru copii, animatori, muzica live, umbrele si sezlonguri pe plaja privata (situata la 800 de metri - transport inclus cu autobuz Mera Hotels) in limita locurilor disponibile (alocarea se face in functie de ordinea sosirii), prosoape pentru plaja/piscina, wi fi internet, baby cot (in limita disponibilitatii), beach bar All Inclusive, parcare privata in limita disponiblitatii. 
- serviciile de masa se servesc sub forma de bufet suedez, in cadrul restaurantului si includ: mic dejun (07.00-09.30), pranz (13.00-15.00), gustare (16:30- 18:00), cina (19.00-21.00), bauturi non alcoolice oferite la restaurant si pe terasa intre orele 07.00-22.00 (apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare), vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11.00-22.00, bauturi alcoolice (whiskey, vodka, crema de whiskey) oferite la restaurant in timpul mesei de pranz si cina.
La beach bar sunt disponibile bauturi non alcoolice (racoritoare, apa, cafea) si bere, toate la dozator in intervalul 08.00-19.00.
Toate bauturile mentionate nu sunt imbuteliate si se servesc in pahare de unica folosinta. 
In ziua de check in, prima masa servita va fi pranzul (13.00-15.00), iar in ziua de check out, ultima masa va fi micul dejun.
Programul pentru transportul catre plaja va fi afisat in receptie, iar acesta se va efectura pe ruta Venus - Saturn.
Purtarea bratarii ce ofera acces la facilitatile mentionate in pachetul All Inclusive, primita la receptie in momentul cazarii, este obligatorie pe toata perioada sejurului. La check out (cel tarziu ora 11.00), aceasta se preda, iar accesul la facilitati nu mai este permis.
Animalele de companie nu se accepta.


Palace
Pachetul All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina bufet suedez, bauturi nealcoolice (intre orele 7-24, respectiv cafea, ceai, apa, racoritoare draft), bauturi alcoolice (intre orele 13-24, respective cognac, vodka, rachiu, palinca, cinzano, Campari, vinul casei alb sau rosu la draft, bere la draft), program artistic cu muzica live, program pentru copii, acces gratuit la piscine, acces gratuit la plaja cu sezlong-uri, parcare, internet, billiard, teren tenis, tenis de masa, sauna, jacuzzi, fitness.
Proceduri tratament geriatrice sau Medical Spa : 
- 4 proceduri 170 lei/persoana/zi sau 6 proceduri 200 lei/persoana/zi.
Cele mai populare proceduri geriatrice sau Medical Spa sunt: masaj ultrasunet cu gerovital, infiltratii sau injectii intramusculare cu gerovital, masaj cu crema gerovital, onctiuni si masaj cu namol terapeutic, masaj cu dus subacval, bai cu apa sulfuroasa mezotermala, bai cu curenti galvanici, diapuls, magnetoterapie, nemectron. 


Vile Palace Adriana
Pachetul All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina buffet suedez, bauturi nealcoolice (intre orele 7-24, respectiv cafea, ceai, apa, racoritoare draft), bauturi alcoolice (intre orele 13-24, respective cognac, vodka, rachiu, palinca, cinzano, Campari, vinul casei alb sau rosu la draft, bere la draft), acces gratuit la piscine, parcare, internet, billiard, teren tenis, tenis de masa, sauna, jakuzzi, fitness.
Masa se poate servi la Restaurantul Palace, situat la parterul hotelului cu acelasi nume. Aici se serveste micul dejun, pranzul si cina. Seara se asculta muzica usoara romaneasca si din repertoriul international, dar si muzica populara romaneasca. In zilele de luni si vineri ale fiecarei saptamani se organizeaza spectacole folclorice si de dans traditionale romanesti, cu solisti celebri.
Oaspetii Vilelor Adriana Venus pot beneficia de tratamente balneoclimaterice&SPA in cadrul bazei de tratament din incinta Hotelului Mezotermale Palace


Palace Lake Mezotermale 
Pachetul All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina buffet suedez, bauturi nonalcoolice (intre orele 7-24, respectiv cafea, ceai, apa, racoritoare draft), bauturi alcoolice (intre orele 13-24, respective cognac, vodka, rachiu, palinca, cinzano, Campari, vinul casei alb sau rosu la draft, bere la draft), acces gratuit la piscine, parcare, internet, billiard, teren tenis , tenis de masa, sauna, jakuzzi, fitness, zilnic se organizeaza seri dansante cu muzica live si DJ.
Proceduri tratament geriatrice sau Medical Spa : 
- 4 proceduri 170 lei/persoana/zi sau 6 proceduri 200 lei/persoana/zi.
Cele mai populare proceduri geriatrice sau Medical Spa sunt: masaj ultrasunet cu gerovital, infiltratii sau injectii intramusculare cu gerovital, masaj cu crema gerovital, onctiuni si masaj cu namol terapeutic, masaj cu dus subacval, bai cu apa sulfuroasa mezotermala, bai cu curenti galvanici, diapuls, magnetoterapie, nemectron. 

   

SATURN ALL INCLUSIVE


Neko

Pachetul cu All Inclusive contine: cazare, mic dejun (07.30-10.00), pranz (12.30-15.00), gustare (16.00-17.30), cina (19.00-21.00), bauturi alcoolice si non-alcoolice pe tot parcursul zilei, divertisment pentru adulti, internet wireless, parcare gratuita (in limita disponibilitatilor)
Micul dejun, pranzul si cina se servesc in sistem bufet suedez. 
Inghetata este disponibila intre orele 07.30-22.00. 
Bauturile sunt incluse in intervalul 07.30-22.00 pe terasa/restaurantul hotelului si contin: apa plata/minerala, cafea si bauturi racoritoare din gama Pepsi, vinul casei si bere la draft, bauturi alcoolice din gama Zarea (votca, coniac, rom, whiskey, lichior). Bauturile oferite nu sunt imbuteliate. 
In ziua de check in, prima masa este cina, iar in ziua de check out, utima masa este pranzul. 
Servicii gratuite: wireless internet, informatii turistice, primire si transmitere mesaje, distribuire corespondenta, trezirea turistilor la cerere, pastrare bagaje, parcare gratuita in limita disponibilitatii.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.


Safir Blue Resort (Cleopatra, Narcis, Semiramis)
Pachetul All inclusive cuprinde: 
- mic dejun (07.00-09.30), pranz (13.00-15.00), cina (19.00-21.00), gustare (10.30-12.00), gustare (16.30-18.00) - servite in sistem bufet suedez
- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 07.00-22.00.
- vinul casei si bere draft oferite pe terasa si in restaurant intre orele 11.00-22.00.
- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite in timpul pranzului si cinei, in restaurant.
- acces gratuit la piscina pentru adulti cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii (alocarea lor se face in ordinea sosirii), access gratuit la locurile de joaca pentru copii, sector piscina pentru copii, sector piscina cu tobogane acvatice – 2 canale; animatori, muzică live, umbrele si sezlonguri la plajă în limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii), internet wi fi (peste tot, mai putin la plaja), beach bar si acces gratuit la parcarea privata in limita disponibilitatii.
Programul beach bar-ului este de la 08.00-19.00 si serveste apa, cafea, bere si bauturi racoritoare la dozator.
Bauturile mentionate mai sus nu sunt imbuteliate si se servesc in pahare de unica folosinta.
In ziua de check in, serviciile incep cu pranzul (13.00-15.00) si in ziua de check out ultima masa va fi micul dejun.
Bratara care ofera acces la facilitatile All Inclusive din resort se primeste la check in si purtarea ei este obligatorie pe toata perioada sejurului. La check out, aceasta se preda la receptie, moment in care accesul la facilitatile resortului nu va mai fi permis.
Accesul la parcarea privata in ziua de check in, este permis incepand cu ora 13.00.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.


Cupidon
Pachetul ULTRA ALL INCLUSIVE cuprinde: cazare, servicii de masa complete, bauturi pe tot parcursul zilei, minibarul din camera realimentat o data/zi (2 ape plate/minerale, 2 bauturi carbogazoase si snacks), 2 sezlonguri cu o umbrela pe plaja privata, beach bar (09.00-18.00), lounge bar (09.00-22.00), acces la piscina exterioara (sezlonguri in limita locurilor disponibile 09.00-19.00), acces la locul de joaca pentru copii, program artistic, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), internet wi-fi.
Serviciile de masa sunt asigurate in sistem bufet suedez, astfel: mic-dejun (07:30-10:00), mic dejun intarziat (10.00-11.00), gustare inainte de pranz (11.00-12.30), pranz (12:30-15:00), pranz prelungit (15.00-16.00), gustare inainte de cina (16.00-18.30), cina (18:30-20:00), cina prelungita (20.00-21.00). Inghetata, bauturi alcoolice si non-alcoolice sunt disponibile intre orele 07.30-22.00.
Bauturile se consuma e terasa si la restaurant, sunt disponibile in intervalul 07:30-22:00 si includ: bere, vin alb/rosu/roze la draft, limonada, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala etc.
Lounge Bar - 09.00-22.00 - bauturi alcoolice: cocktail-uri, longdrinks, mocktailuri, bauturi aperitive si spirtoase (lichior, vermut, bitter, rom, cognac, vodka, whiskey), bere, vin, vin spumant, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata/minerala. Produsele sunt oferite pentru a fi consumate in zona de lounge, pe terasa cat si in zona piscinei. Apa plata/minerala, cafeaua, ceaiul si ciocolata calda sunt disponibile non-stop.
Beach Bar - 09.00-18.00 -  aici se servesc: bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala.
Turistii beneficiaza de pranz si cina in ziua cazarii, precum si de acces la piscina si plaja incepand cu ora 13.00 in ziua sosirii, si de mic dejun in ziua plecarii.
Turistii trebuie sa poarte bratara primita in momentul cazarii pe toata durata sejurului.
Hotelul poate solicita o garantie de 1000 de lei la check-in pentru a acoperi potentialele daune sau pagube aduse hotelului. Garantia se restituie la finalul sejurului.
Servicii contra cost: spalat si calcat lenjerie.
Nu este permis accesul animalelor de companie.

Balada 
Pachetul Ultra All Inclusive contine: cazare, mic dejun (08.00-10.00), mic dejun intarziat (10.00-11.00), gustare inainte de pranz (11.30-12.30), pranz (13.00-15.00), gustare dulce (15.30-16.30), gustare inainte de cina (17.30-18.30), cina (19.00-21.00), toate servite in sistem bufet suedez, inghetata disponibila intre orele 09.00-22.00, bauturi disponibile in restaurant, terasa, lounge bar din interior in intervalul 08.00-22.00 (includ bere, vin alb/rosu/roze la draft, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala), bauturi servite la Longe bar in intervalul 09.00-22.00 (includ cocktails, long-drinks, mocktails, lichior, vermut, bitter, rom, coniac, whiskey, bere, vin, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala), bauturi la Pool bar in intervalul 09.00-18.00 (includ bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala), acces la piscina exterioara (sezlonguri in limita disponibilitatii intre orele 09.00-19.00, acces la locul de joaca pentru copii, divertisment pentru adulti si copii, parcare gratuita (in limita disponibilitatii), wi fi in spatiile comune.
In ziua de check-in se servesc pranzul si cina si se ofera acces gratuit la piscina Aqua Park incepand cu ora 14.00, iar in ziua plecarii se serveste micul dejun. 
Bratara primita la check in este obligatorie pe toata durata sejurului.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

  

MANGALIA ALL INCLUSIVE


Paradiso

Pachet All inclusive: mic dejun in sistem bufet suedez intre orele 07.00-10.00, pranz bufet suedez intre orele 12.30-14.30, cina bufet suedez intre orele 19.00-22.00. In timpul mesei in restaurant se pot servi bauturi alcoolice si nonalcoolice autohtone. Intre orele 10.00-18.00, la barul de la terasa si bar hotel se servesc bauturi racoritoare, nonalcoolice, ceai, cafea, bere si vin de provenienta autohtona si produse de patiserie/cofetarie, acces la piscina exterioara cu sezlong in limita disponibilitatii, acces la sala de fitness.
Contracost: In baza de tratament se pot urma urmatoarele proceduri: electroterapie (diapuls, magnetoterapie), fototerapie (laserterapie, ultraviolete, infrarosii), impachetari cu namol sau parafina, pneumoterapie, tratamente ginecologice, kinetoterapie, masaj.
Se trateaza urmatoarele afectiuni: reumatism, afectiuni neurologice, rinite, bronsite, astm, guta, diabet, dischinezii, gastrite etc.
Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri (cate 4 proceduri) in functie de recomandarea medicala stabilita in urma consultatiei initiale.
Piscina cu apa de mare va fi inchisa pe perioada nedeterminata.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie

vezi mai mult

Litoralul Romanesc al Marii Negre este o destinatie turistica populara, cunoscuta pentru plajele sale cu nisip fin si ape limpezi, precum si pentru numeroasele sale optiuni de cazare si divertisment. Acesta se intinde de la localitatea Constanta pana la Sulina, si ofera o varietate de atractii turistice, inclusiv parcuri acvatice, parcuri de distractii, si cluburi de noapte. De asemenea, turistii pot face plimbari in lungul falezei, sau sa viziteze obiective turistice precum Delta Dunarii sau ruinele anticului oras grec Tomis. Orașele Mamaia, Eforie Nord si Sud, Neptun, Cap Aurora, Costinesti, Saturn, Jupiter si Venus sunt printre cele mai populare statiuni de pe litoralul Marii Negre.
In plus, ofera oportunitati de pescuit si navigatie, precum si multe restaurante si terase care ofera preparate traditionale, peste  si fructe de mare proaspete.

Video Litoral Romania, filmare aeriana

Ce hoteluri au servicii all inclusive pe litoral Romania?

Cele mai cunscute hoteluri care au servicii all inclusive pe litoralul romanesc sunt:

Hoteluri cu all inclusive in Mamaia:
Mediteranean 3*
Ambasador 4*
Majestic 3*
Savoy 4*
Victoria 3*
Dorna 3*
Modern 4*
Phoenicia Holiday 4*
Phoenicia Luxury 4*

Hoteluri cu all inclusive in Eforie Nord:
Meduza/Delfinul -Complex Steaua de Mare 3*
Aqvatonic - Complex Steaua de Mare 4*

Hoteluri cu all inclusive in Olimp:
Majestic 3*
Phoenicia Blue View Amfiteatru 4*
Phoenicia Blue View Belvedere Panoramic 4*

Hoteluri cu all inclusive in Neptun:
2D Resort 3*
Terra 4*
Complex Spring Holiday 3*
Grand Hotel Caraiman 4*

Hoteluri cu all inclusive in Jupiter:
Majestic 3*
Olimpic 4*
Delta 3*
Poseidon 4*

Hoteluri cu all inclusive in Cap Aurora:
California 3*
Mera Onix 4*

Hoteluri cu all inclusive in Venus:
Mera Resort 4*
Melodia 4*
Turquoise 4*
Palace 4*
Palace Beach Adriana 4*
Carmen Azzuro 4*

Hoteluri cu all inclusive in Saturn:
Saturn 5*
Cleopatra 4*
Cupidon 4*
Narcis 3*Care sunt cele mai cunoscute statiuni pe litoral Romania?

Cele mai cunscute statiuni de pe litoralul romanesc sunt: Mamaia, Eforie Nord si Sud, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Costinesti, Vama Veche

Solicita oferta