20px

OFERTE CAZARE LITORAL TURCIA VARA 2021

Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cautati cazare Litoral Tucia 2021 - Transport individual Vancante all inclusive in Turcia
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

OFERTE VACANTA ALL INCLUSIVE LITORAL TURCIA VARA 2021 (transport individual)⭐

OFERTE SPECIALE SI LAST MINUTE

Cazare (transport individiual) in statiunile: Kusadasi, Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye, Cesme, Ozdere,
Lara, Belek, Side, Alanya, Kemer

Vedeti oferta completa cazare Turcia

Informatii calatorie Turcia in contextul Covid-19

* Incepand cu data de  1 iunie 2021, la intrarea in Turcia, vor fi acceptate certificatele de vaccinare si vor fi scutite de prezentarea testului sau scutite de la regula carantinei acele persoane care prezinta un certificat de vaccinare si pentru care au trecut 14 zile de la doza de rapel.
* Vor fi scutite de la regula carantinarii acele persoane care prezinta rezultatul unui test negativ RT-PCR efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de intrarea in Turcia.
* Vor fi scutite de la carantina si persoanele care pot prezenta dovada faptului ca au fost infectate cu Sars-CoV-2 in ultimele 6 luni sau cele care prezinta rezultatul unui test negativ Rapid Antigen, efectuat cu maxim 48 ore inainte de intrarea in Turcia.

Incepand cu data de 15.03.2021 turistii ce calatoresc in Turcia au obligatia completarii formularului "Safe tourism". Formularul va fi completat incepand cu 72 de ore inainte de calatorie. Formularul poate fi completat AICI
Pentru fluidizarea procesului de imbarcare, pasagerii trebuie sa prezinte la check-in formularele completate. Nerespectarea regulilor poate duce la intarzieri sau amezi din partea autoritatilor!
Este obligatoriu ca pasagerii sa poarte masca de protectie pe toata durata calatoriei si sa respecte reglementarile in vigoare.
Pe toate aeroporturile sau in punctele de frontiera, pasagerii pot fi supusi unui control termic.

Conditii pentru calatoriile catre Romania (intoarcerea din Turcia):
Incepand cu data de 06.06.2021, turistii romani care se intorc din Turcia nu mai au nici o restrictie: Nu mai este neceasar testul RT-PCR si nici nu se mai intra in carantina. Turcia este in zona verde!

 

vezi mai mult

Video Turcia vazuta de sus
Solicita oferta