20px

OFERTA VACANTA AUTOCAR GRECIA - VARA 2022

Vacanta autocar Grecia - Vara 2022

SEJUR AUTOCAR LITORAL GRECIA VARA 2022⭐
OFERTE CU REDUCERI EARLY BOOKING DE PANA LA
-30%

Charter vacanta autocar Grecia vara 2022: Halkidiki | Riviera Olimpului | Thassos | Alexandroupolis | Kavala

 Incepand cu data de 15.05.2021 accesul in Grecia va fi permis turistilor romani care vor putea prezenta unul din urmatoarele:
1. Un certificat de vaccinare (minim 14 zile de la a doua doza)
2. Dovada unui test PCR negativ efectuat cu maxim 72 ore inainte de intrarea in Grecia
𝐬𝐚𝐮 𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐑𝐚𝐩𝐢𝐝 efectuat cu 48 de ore inainte de intrarea pe teritoriul elen. Copiii cu varsta sub 12 ani sunt scutiti de la prezentarea testului.
3. Certificat de boala sau un diagnostic pozitiv prin PCR sau Antigen valabil timp de la
o luna (1) pana la sase (6) luni de la data imbolnavirii, emis de catre o autoritate publica in conformitate cu legislatia, (b) de laboratoarele de referinta din tara de origine sau de tranzit sau de laboratoarele publice sau private din tara respectiva, cu conditia ca astfel de laboratoare private sa fi fost certificate de autoritatea nationala de certificare competenta a tarii in limbile: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola sau rusa, care include numele persoanei asa cum apare pe pasaport.
Turisti vor completa obligatoriu, cu minim 24 ore inainte de intrarea in Grecia, un Formular de Localizare (PLF).
Formularul va fi completat AICI

Conditii pentru calatoriile catre Romania (intoarcerea din Grecia):

Incepand cu data de 01.08.2021, pentru turistii romani care se intorc din Grecia se instituie masura carantinarii pentru 14 zile la domiciliu sau o alta locatie aleasa.
Exceptie de la aceasta masura fac urmatoarele categorii de persoane:
a) persoanele vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare pana la intrarea in Romania;
b) persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 180 de zile anterioare intrarii in tara, pentru care au trecut cel putin 14 zile de la data confirmarii pana la data intrarii in tara;
c) copiii cu varsta mai mica sau egala de 6 ani, fara a fi necesara prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2;
d) copiii cu varsta mai mare de 6 ani si mai mica de 16 ani, daca prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inaintea imbarcarii (pentru cei care calatoresc cu mijloace de transport in comun) sau intrarii pe teritoriul national (pentru cei care calatoresc cu mijloace proprii);
e)persoanele aflate in tranzit, daca parasesc Romania in cel mult 24 de ore de la intrarea pe teritoriul tarii;
 

Grecia. Locul in care istoria s-a imbinat atat de frumos cu religia si cu legendele, este locul in care multi dintre noi aleg sa isi petreaca vacantele de vara, pentru simplul fapt ca este superb, ascunde o multime de lucruri interesante si deosebit de atragatoare.
Grecia, caci despre ea vorbim, este rezultatul unei civilizatii antice, care inca reuseste sa genereze curiozitati si pasiuni. Sunt foarte multe lucruri care pot defini poporul grec, peisajele tarii si intregul mod de gandire de aici si sunt foarte multe lucruri care atrag ca un magnet turistii: mancarea, insulele, muntii, oamenii, clima sau istoria.

Solicita oferta