20px

CHARTER AUTOCAR GRECIA - VARA 2020

Autocar Grecia - Vara 2020

Vacanta cu autocarul in Grecia

Grecia. Locul in care istoria s-a imbinat atat de frumos cu religia si cu legendele, este locul in care multi dintre noi aleg sa isi petreaca vacantele de vara, pentru simplul fapt ca este superb, ascunde o multime de lucruri interesante si deosebit de atragatoare.
Grecia, caci despre ea vorbim, este rezultatul unei civilizatii antice, care inca reuseste sa genereze curiozitati si pasiuni. Sunt foarte multe lucruri care pot defini poporul grec, peisajele tarii si intregul mod de gandire de aici si sunt foarte multe lucruri care atrag ca un magnet turistii: mancarea, insulele, muntii, oamenii, clima sau istoria.

 

Conditii speciale pentru vacanta in Grecia (update 11.07.2020, inclusiv lista centre acreditate) cu aplicare de la 01.07.2020. Noutatea consta in obligativitatea completararii unui Formular Pentru Localizare (PLF). Acest formular trebuie completat de fiecare turist in parte cu cel putin 24 de ore inainte de data intrarii in Grecia si contine informatii detaliate despre locul de plecare, traseul pana la destinatia din Grecia si adresa destinatiei din Grecia. Acest formular va fi completat direct pe siteul oficial al autoritatii elene. Completati formularul PLF AICI

 

Charter autocar Grecia vara 2020: Halkidiki | Riviera Olimpului | Salonic | Thasos

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020
Solicita oferta