20px

VACANTA LITORAL CIPRU 2022 - OFERTE CHARTER AVION

OFERTE VACANTA CHARTER AVION LITORAL CIPRU VARA 2022

VACANTA CHARTER AVION LITORAL CIPRU 2022⭐
OFERTE SPECIALE SI EARLY BOOKING

Asigurare optionala cu clauza Covid-19
Vedeti oferta (click) Charter avion Litoral Cipru, Vacanta 2022 in statiunile:
Larnaca | Limassol | Paphos

Profitati de reducerile Early Booking si Ofertele Speciale din anumite perioade
Zboruri cu plecare din: Bucuresti | Cluj-Napoca

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/
 
Conditii pentru calatoriile catre Romania (intoarcerea din Cipru):
Incepand cu data de 10.07.2021, turistii romani care se intorc din Cipru trebuie sa prezinte unul din urmatoarele:
1. Un certificat RT-PCR COVID-19 negativ, efectuat cu cel mult 72 de ore inaintea imbarcarii;
2. Adeverinta de vaccinare cu schema completa (sau Adeverinta electronica de vaccinare).
In cazul in care nici una din cele doua nu va fi prezentata, compania aeriana va refuza accesul in avion
A. In cazul prezentarii unui certificat RT-PCR negativ, compania aeriana va permite accesul in avion, dar odata ajunsi in Romania, se instituie masura carantinei la domiciliu sau la o locatie declarata pentru o perioada de 14 zile.
B.
In cazul prezentarii unei Adeverinte de vaccinare cu schema completa (sau Adeverinta electronica de vaccinare), nu se instituie nici o masura

Cipru este o destinatie de vacanta ideala, indiferent de perioada din an si ofera numeroase obiective turistice si locatii. Insula este impodobita cu situri arheologice, ruine si ramasite ale unor imperii trecut, cuceritori si civilizatii. Ciprul se mandreste cu destinatii istorice, mitice si culturale - aici vizitatorii se pot bucura de diverse situri arheologice sau se pot destinde pentru alte activitati in aer liber, inclusiv festivalurile anuale, drumetii, cu o bogatie incredibila de flora si fauna unica de admirat sau sporturi nautice. Bucataria gustoasa, o infrastructura moderna si o populatie primitoare fac vacanta in Cipru o experienta placuta pentru orice calator.
Cipru cunoscut si sub numele de “Insula Afroditei”, este un colt de lume unic, o destinatie pentru toate varstele si toate gusturile, cu plaje cu nisip auriu si numeroase vestigii arheologice.
Insula cucereste orice turist dornic de cunoastere, cultura si relaxare, avand toate resursele necesare pentru a oferi turistilor destinatia unei vacante perfecte: o clima fantastica cu mult soare, mare albastra, plaje de nisip fin, numeroase locuri de vizitat si incomparabila ospitalitate a localnicilor

Informatii calatorie Cipru in contextul Covid-19

Conditiile de calatorie pentru Cipru:

 
Incepand cu data de 1 aprilie 2021, pe aeroporturile din Larnaca si Pafos serviciile de transport de pasageri se vor desfasura conform "Planului de actiune pentru reluarea treptata a zborurilor si redeschiderea aeroporturilor".

 
Persoanele care calatoresc in Republica Cipru si sunt posesoare ale unui certificat de vaccinare, cu ambele doze, tradus in limba engleza, vor fi scutite de obligatia prezentarii rezultatului negativ al testului molecular tip RT-PCR si a efectuarii carantinei.


Documentul se incarca anterior calatoriei pe platforma Cyprus Flight Pass - Login.

Romania este inclusa in categoria rosie impreuna cu toate statele membre ale Uniunii Europene.

Indiferent de cetatenie, calatorii care sosesc dintr-un stat inclus în categoria rosie trebuie sa:


1. Prezentarea unui test molecular tip RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu 72 ore inainte de calatorie si incarcarea rezultatului, anterior calatoriei, pe portalul Cyprus Flight Pass;

 
2. Efectuarea celui de-al doilea test RT-PCT, pe cheltuiala proprie, la sosirea pe aeroport - costul testului este de 30 euro pe aeroportul din Larnaca si de 32 euro pe aeroportul din Pafos, rezultatul va fi furnizat in 3 ore prin mesaj tip SMS;

 
3. Toate persoanele care intra în Republica Cipru trebuie sa prezinte o autorizatie de calatorie, completata cu 24 de ore inaintea deplasarii, obtinuta prin intermediul portalului Cyprus Flight Pass - Application Process.


Autorizatia presupune completarea electronica a unui chestionar COVID-19 si introducerea datelor de zbor. Copiii cu varsta de sub 12 ani sunt exceptați de la masura efectuarii testelor tip RT-PCR.

Toti calatorii trebuie sa solicite eliberarea autorizatiei Cypriot Flight Pass (autorizatia pentru minori va fi completata de parinti/reprezentantul legal).
Alte informatii: https://www.mae.ro/travel-conditions/3682
Reopen EU: https://reopen.europa.eu/ro/from-to/ROU/CYP

Conditii pentru calatoriile catre Romania (intoarcerea din Cipru):
Incepand cu data de 06.06.2021, turistii romani care se intorc din Cipru nu mai au nici o restrictie: Nu mai este neceasar testul RT-PCR si nici nu se mai intra in carantina. Cipru este in zona verde!

 

vezi mai mult

Cipru vazut de sus
Solicita oferta