20px

Oferte Sejur Charter Litoral Cipru 2023

SEJUR CHARTER LITORAL CIPRU VARA 2023
Tarife pentru doua persoane/camera, canta in Cipru, de la: 738

SEJUR CHARTER AVION LITORAL CIPRU 2023⭐
SEJUR CIPRUL DE SUD SI CIPRUL DE NORD

Asigurare optionala cu clauza Covid-19
Vedeti oferta (click) sejur charter avion Litoral Cipru, Vacanta 2023 in statiunile:
Larnaca, Limassol, Paphos, Nicosia, Ciprul de Nord

Profitati de reducerile Early Booking si Ofertele Speciale din anumite perioade
Zboruri cu plecare din: Bucuresti | Cluj-Napoca | Iasi

Cipru este o destinatie de vacanta ideala, indiferent de perioada din an si ofera numeroase obiective turistice si locatii. Insula este impodobita cu situri arheologice, ruine si ramasite ale unor imperii trecut, cuceritori si civilizatii. Ciprul se mandreste cu destinatii istorice, mitice si culturale - aici vizitatorii se pot bucura de diverse situri arheologice sau se pot destinde pentru alte activitati in aer liber, inclusiv festivalurile anuale, drumetii, cu o bogatie incredibila de flora si fauna unica de admirat sau sporturi nautice. Bucataria gustoasa, o infrastructura moderna si o populatie primitoare fac vacanta in Cipru o experienta placuta pentru orice calator.
Cipru cunoscut si sub numele de “Insula Afroditei”, este un colt de lume unic, o destinatie pentru toate varstele si toate gusturile, cu plaje cu nisip auriu si numeroase vestigii arheologice.
Insula cucereste orice turist dornic de cunoastere, cultura si relaxare, avand toate resursele necesare pentru a oferi turistilor destinatia unei vacante perfecte: o clima fantastica cu mult soare, mare albastra, plaje de nisip fin, numeroase locuri de vizitat si incomparabila ospitalitate a localnicilor.

Video Cipru vazut de sus

Solicita oferta