20px

VACANTA CHARTER PORTUGALIA VARA 2021

VACANTA PORTUGALIA 2021
Tarife pe camera, pentru doua persoane, de la: 1178

SEJUR CHARTER VACANTA LITORAL PORTUGALIA 2021⭐
OFERTE SPECIALE SI LAST MINUTE

Charter avion Litoral Portugalia Vara 2021:
Cascais | Lisabona | Madeira | Algarve
Zboruri cu plecare din: Bucuresti

 Portugalia se afla situata în partea de Sud-Vest al Europei, pe Peninsula Iberică. Tara se invecineaza la Vest si la Sud cu Oceanul Atlantic iar la Nord si Est cu Spania, singura ei tara vecina. Insa adevaratul vecin al Portugaliei este marea – descoperirile portugheze au adus în Europa culturile necunoscute ale padurilor virgine din Brazilia, din Africa neagra sau Asia galbena. Datorita portughezilor cunoastem astazi trestia de zahar şi ceaiul, portughezii au adus pentru prima data porcelanul din China. Sunt de origine portugheza evantaiul, umbrela de soare, sau perna cu patura de matase.

VEDETI OFERTA CIRCUITE PORTUGALIA 2021

Primii stapani adevarati ai oceanelor au fost portughezii care au modernizat Europa Medievala cu descoperirile lor. In Portugalia gasim peisaje salbatice pustii, plaje minunate, orase impozante, peretii placati cu faiante, stralucire maura, gotica engleza si atractiile renasterii portugheze. Calatorii care viziteaza Portugalia gasesc o multime de obiective de vizitat, peisaje minunate, mancaruri si bauturi delicioase.
Clima Portugaliei este placuta caracteristic mediteraneana, care se impune mai ales in regiunile sudice. Clima Portugaliei este puternic influentata de Curentul Golfului si de Oceanul Atlantic. In partea de Nord a Portugaliei variatiile de temperatura sunt reduse si precipitatiile sunt mai abundente. In partile interioare ale tarii predomina climatul continental. Verile sunt foarte calde si secetoase in partile Sudice, temperaturile ajung adesea la 40 °C. In Portugalia soarele bate 2500 – 3200 ore anual, iarna zilnic 4 – 6 ore iar vara 10 – 12 ore. Precipitatiile se reduc dinspre Nord catre Sud si sunt caracteristice mai ales iarna.

Madeira vazuta de sus
Solicita oferta