20px

VACANTA CHARTER PORTUGALIA VARA 2021

VACANTA PORTUGALIA 2021
Tarife pentru doua persoane de la: 998

Oferte vacanta Portugalia vara 2021

Portugalia se afla situata în partea de Sud-Vest al Europei, pe Peninsula Iberică. Tara se invecineaza la Vest si la Sud cu Oceanul Atlantic iar la Nord si Est cu Spania, singura ei tara vecina. Insa adevaratul vecin al Portugaliei este marea – descoperirile portugheze au adus în Europa culturile necunoscute ale padurilor virgine din Brazilia, din Africa neagra sau Asia galbena. Datorita portughezilor cunoastem astazi trestia de zahar şi ceaiul, portughezii au adus pentru prima data porcelanul din China. Sunt de origine portugheza evantaiul, umbrela de soare, sau perna cu patura de matase.

Charter avion Litoral Portugalia Vara 2021: Cascais | Lisabona | Madeira
Profitati de reducerile Early Booking si de ofertele speciale
Zboruri cu plecare din: Bucuresti

Primii stapani adevarati ai oceanelor au fost portughezii care au modernizat Europa Medievala cu descoperirile lor. In Portugalia gasim peisaje salbatice pustii, plaje minunate, orase impozante, peretii placati cu faiante, stralucire maura, gotica engleza şi atractiile renasterii portugheze. Calatorii care viziteaza Portugalia gasesc o mulţime de obiective de vizitat, peisaje minunate, mancaruri si bauturi delicioase.
Clima Portugaliei este placuta caracteristic mediteraneana, care se impune mai ales în regiunile sudice. Clima Portugaliei este puternic înfluentata de Curentul Golfului si de Oceanul Atlantic. In partea de Nord a Portugaliei variatiile de temperatura sunt reduse si precipitatiile sunt mai abundente. In partile interioare ale tarii predomina climatul continental. Verile sunt foarte calde şi secetoase in partile Sudice, temperaturile ajung adesea la 40 °C. In Portugalia soarele bate 2500 – 3200 ore anual, iarna zilnic 4 – 6 ore iar vara 10 – 12 ore. Precipitatiile se reduc dinspre Nord catre Sud şi sunt caracteristice mai ales iarna.

Madeira vazuta de sus

Solicita oferta