20px

CHARTER EMIRATELE ARABE UNITE - 2020-2021

EMIRATELE ARABE UNITE
Profitati de reducerile early booking si ofertele speciale

Vacanta de vara in Emiratele Arabe Unite

Planuiesti o vacanta? O tara ce ar trebui vizitata, de fiecare om care are aceasta ocazie, este cu siguranta Emiratele Arabe Unite. Plajele sale exotice sunt printre cele mai frumoase din lume, obiectivele turistice sunt realmente uimitoare, iar statiunile de lux, ofera facilitati la cel mai inalt nivel.

Charter avion Emiratele Arabe Unite 2020-2021: Abu Dhabi | Ajman | Dubai | Ras Al Khaimah
Profitati de reducerile Early Booking si Ofertele Speciale din anumite perioade
Zboruri cu plecare din: Bucuresti | Cluj-Napoca

Informatii calatorie Dubai in contextul Covid-19

In Emiratul Dubai, din data de 7 iulie 2020, s-au deschis zborurile dus-intors, inclusiv pentru turisti.
Incepand cu data de 01 August 2020, este obligatorie efectuarea unui test molecular pentru infecția cu COVID-19 (tip PCR), cu cel mult 96 de ore inainte de sosirea in Emiratele Arabe Unite, inclusiv de catre persoanele care tranziteaza acest stat. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza.
Mai multe detalii pe: http://dubai.mae.ro/node/177

Autoritățile medicale de stat pot solicita reexaminarea călătorilor, dacă consideră necesar.
Conform informațiilor primite de la autoritățile emirateze, lista cu centrele medicale agreate pentru testare PCR COVID-19 este disponibilă pe website-urile companiilor aeriene şi pasagerii au obligaţia să verifice înainte de achiziţionarea biletului de avion Certificatele de testare PCR COVID-19 cu rezultat negativ, emise de laboratoarele acreditate de guvernele ţărilor de origine vor fi acceptate de EAU; pentru a asigura credibilitatea rezultatelor acestor laboratoare, în cazurile în care există diferenţe majore între aceste rezultate și testele din EAU, autorităţile locale vor informa companiile aeriene să nu mai accepte testele de la ,,laboratoarele care nu sunt de încredere”.
De asemenea, toate companiile aeriene au obligaţia de a posta pe paginile oficiale de internet centrele de testare moleculară pentru COVID-19 (tip PCR) din România, agreate de autorităţile emirateze şi pasagerii au obligaţia de a verifica aceste liste.
 
Link-uri utile:
https://screening.purehealth.ae/application
https://www.flydubai.com/en/flying-with-us/resumption-of-flights
 
Din data de 1 August a.c., conform deciziei comune NCEMA (Autoritatea Națională pentru Situații de Criză și de Management a Dezastrelor) şi a Ministerului Afacerilor Externe din EAU, toţi pasagerii care călătoresc din Emiratele Arabe Unite către ţările Uniunii Europene şi Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum şi către ţările care au drept condiţie de intrare efectuarea testului molecular tip PCR, trebuie să prezinte teste negative la îmbarcare.

Excepţii de la obligativitatea efectuării testului molecular pentru infecția cu COVID-19 (tip PCR), cu valabilitate de 96 de ore, solicitat la intrarea și ieșirea în/din Emiratele Arabe Unite:
- Copiii sub 12 ani sunt exceptaţi de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR);
- Persoanele cu dizabilităţi moderate sau severe pot fi exceptate de la efectuarea testului molecular (tip PCR).
 
NCEMA şi Ministerul Afacerilor Externe atrag atenția asupra necesității ca toate companiile aeriene care operează în EAU să asigure îndeplinirea acestor condiţii la îmbarcare.
https://www.wam.ae/en/details/1395302857374
https://www.mofaic.gov.ae/en/MediaHub/News/2020/7/23/23-07-2020-UAE-Entry

vezi mai mult

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020
Solicita oferta