20px

VACANTA EMIRATELE ARABE UNITE 2022

VACANTA EMITARELE ARABE UNITE
Tarife pentru doua persoane/sejur 7 nopti de la: 1055

SEJUR CHARTER VACANTA EMIRATELE ARABE UNITE 2022⭐
OFERTE SPECIALE EARLY BOOKING SI LAST MINUTE

Dubai | Abu Dhabi | Ras Al Khaimah | Ajman | Sharjah

Zboruri cu plecare din: Bucuresti, Cluj Napoca

Oferte (click) Vacanta charter avion Emiratele Arabe Unite 2022

Emiratele Arabe Unite (EAU) sunt un stat situat in sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic (in Orientul Mijlociu), compus din sapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umma Al Qaiwain, Ras Al-Khaimah si Fujairah. Se invecineaza cu Oman la est si cu Arabia Saudita la sud si vest. EAU are o suprafata de 82.880 km², inclusiv arhipelagul cu cele 200 de insule, a carui suprafata este de 5.900 km². Fiecare emirat are autonomie politica, juridica si economica.Petrolul este principala sursa de venit si componenta esentiala pentru PIB-ul national. Desi aproximativ 65% din suprafata tarii este acoperita de desert, EAU are un relief variat reprezentat de campii fertile, vai si munti (Hajar si Jebel Hazif). Sudul si vestul tarii sunt acoperite de desert, cele mai mari oaze fiind Al Ain, situata la 160 km spre est de Abu Dhabi si Liwa in sud-vest. Muntii Hajar acopera partea estica, continuandu-se cu o campie fertila, iar Muntii Jebel Hafiz se situeaza langa Al Ain (Abu Dhabi). Cel mai inalt punct este Jabel Zibir, 1.527 m.

Informatii calatorie EAU (inclusiv Dubai) in contextul Covid-19

STARE DE URGENTA: NU (stare de epidemie la nivel national)
Este permisa intrarea in scop turistic a cetatenilor straini in Emiratul Dubai si Ras al-Khaimah.

Turistii trebuie sa prezinte un test molecular tip PCR, in format letric, cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore inainte de imbarcare.
Pentru pasagerii care sosesc dintr-un stat aflat pe lista rosie, la sosirea pe aeroportul din Dubai se efectueaza un alt test molecular tip PCR, rezultatul fiind trimis pe telefonul mobil. Este obligatorie respectarea masurii de autoizolare pana la receptionarea rezultatului prin mesaj tip SMS sau se poate verifica pe Pure Health (intre 8 si 48 ore). 
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu virusul SARS-CoV-2.
Turistii care se deplaseaza pe cale aeriana catre Dubai trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate conditiile pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite, sa detina o asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19 si sa completeze o declaratie de sanatate la sosirea pe aeroportul din Emiratele Arabe Unite.
Este obligatorie descarcarea aplicatiei „Al Hosn” de monitorizare a deplasarilor (COVID-19 DXB) si completarea datelor personale, deoarece aceasta faciliteaza coordonarea si comunicarea facila cu autoritatile din domeniul sanatatii in cazul in care apar simptome specifice COVID-19.

PARASIREA EMIRATELOR ARABE UNITE:
Pentru cetatenii straini care parasesc Emiratele Arabe Unite, este foarte importanta verificarea in mod direct cu autoritatile statului de destinatie si cu compania aeriana respectiva a procedurilor si protocoalelor medicale care pot fi aplicate (teste tip PCR, formulare care trebuie prezentate etc.), in functie de aeroportul utilizat, statul de tranzit si destinatia finala. Poate fi necesara efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, intre 24 si 96 ore anterior plecarii, in functie de statul de destinatie.

Detalii suplimentare - Emiratele Arabe Unite

vezi mai mult

Video Dubai vazut de sus 4K

Solicita oferta