20px

VACANTA EMIRATELE ARABE UNITE 2021-2022

VACANTA EMITARELE ARABE UNITE

SEJUR CHARTER VACANTA EMIRATELE ARABE UNITE 2021-2022⭐
OFERTE SPECIALE SI LAST MINUTE

Dubai | Ras Al Khaimah

Zboruri cu plecare din Bucuresti

Emiratele Arabe Unite (EAU) sunt un stat situat in sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic (in Orientul Mijlociu), compus din sapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umma Al Qaiwain, Ras Al-Khaimah si Fujairah. Se invecineaza cu Oman la est si cu Arabia Saudita la sud si vest. EAU are o suprafata de 82.880 km², inclusiv arhipelagul cu cele 200 de insule, a carui suprafata este de 5.900 km². Fiecare emirat are autonomie politica, juridica si economica.Petrolul este principala sursa de venit si componenta esentiala pentru PIB-ul national. Desi aproximativ 65% din suprafata tarii este acoperita de desert, EAU are un relief variat reprezentat de campii fertile, vai si munti (Hajar si Jebel Hazif). Sudul si vestul tarii sunt acoperite de desert, cele mai mari oaze fiind Al Ain, situata la 160 km spre est de Abu Dhabi si Liwa in sud-vest. Muntii Hajar acopera partea estica, continuandu-se cu o campie fertila, iar Muntii Jebel Hafiz se situeaza langa Al Ain (Abu Dhabi). Cel mai inalt punct este Jabel Zibir, 1.527 m.

Informatii calatorie EAU (inclusiv Dubai) in contextul Covid-19

STARE DE URGENTA: NU (stare de epidemie la nivel national)
In Emiratul Dubai si Ras Al Khaimah, din data de 7 iulie 2020, s-au deschis zborurile dus-intors, inclusiv pentru turisti.

UPDATE CONDITII DE CALATORIE IN EMIRATELE ARABE UINITE


Incepand cu data de 31 ianuarie 2021, este obligatoriu testul molecular tip PCR efectuat inainte de calatorie cu maxim 72 ore pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite.
• Autoritatile medicale din Emiratele Arabe Unite la sosirea in Dubai fac al doilea test gratuit, dar oblgatoriu, pentru turisti. Procedura este rapida si foarte bine organizata.
• Documente necesare calatoriei in Emiratele Arabe Unite pentru cetatenii romani: pasaport simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Nu se poate calatori in Emiratele Arabe Unite cu pasaport temporar.
• Intrarea cetatenilor straini, in scop turistic, este permisa doar in Emiratul Dubai si Ras Al Khaimah;
Copiii sub 11,99 ani sunt exceptati de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR).
• Turistii care se deplaseaza pe cale aeriana spre Dubai trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19 si sa completeze o declaratie de sanatate, la sosirea aeroportul din Emiratele Arabe Unite.
• Este obligatorie descarcarea, pe un smartphone, a aplicatiei de monitorizare a traseului (COVID-19 DXB) si completarea datelor personale, deoarece faciliteaza coordonarea si comunicarea usoara cu autoritatile din domeniul sanatatii, in cazul in care apar simptome COVID-19.

Detalii suplimentare - Emiratele Arabe Unite

vezi mai mult

Dubai - Video aerian 4K FPV
Solicita oferta