20px

Oferte Vacanta Charter Iordania 2023

OFERTE VACANTA CHARTER IORDANIA 2023
Tarife pentru doua persoane/camera, de la: 971

VACANTA IORDANIA, SEJUR CHARTER IORDANIA 2023⭐
OFERTE SPECIALE SI EARLY BOOKING


Vedeti (click) oferta vacante all inclusive, charter si circuite Iordania,
februarie-martie-aprilie 2023

Sejur charter Aqaba, Iordania 2023

Circuitele pot include vizite la Marea Moarta, Marea Rosie, Israel, au incluse diverse excursii,
inclusiv Jeep Safari in desertul Wadi Rum

Zboruri cu plecare din: Bucuresti

Iordania este o tara situata în Orientul Mijlociu, cunoscuta pentru istoria sa bogata, cultura si frumusetea naturala uimitoare. Una dintre cele mai populare destinatii turistice ale sale este Petra, un oras antic sculptat în stanca, care a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1985. Vizitatorii pot explora aleile înguste si mormintele orasului si pot vedea celebra cladire a Trezoreriei, sculptata dintr-o stanca de gresie. Alte situri istorice care trebuie vazute în Iordania includ Jerash, un oras roman antic; orasul nabatean Wadi Rum, cunoscut pentru stancile sale de gresie si peisajul desertic unic; si Marea Moarta, cel mai jos punct de pe Pamant.

Pe langa siturile sale istorice, Iordania ofera si o varietate de activitati de aventura si în aer liber. Vizitatorii pot face drumetii prin pitorestii Munti Petra, pot merge cu balonul cu aer cald peste Wadi Rum sau pot pluti în apele sarate ale Marii Moarte.

Iordania ofera, de asemenea, vizitatorilor sansa de a experimenta cultura beduina si de a afla despre viata traditionala în desert, precum si multe alte culturi si repere traditionale, cum ar fi fortareata si castelul Azraq.

Per total, Iordania ofera vizitatorilor o combinatie unica de experiente istorice, culturale si naturale, facandu-l o destinatie interesanta si memorabila pentru orice calator.

Video Iordania (Amman, Petra, Wadi Rum si Aqaba)

×

Reducere 10 euro/rezervare!

Valabil numai pentru rezervarile online, pana la 06.02.2023
Pentru pachete charter avion/autocar sau circuit: Introduceti codul “pachet” (fara ghilimele) in pagina de rezervare, in campul “Adauga un cupon de reducere“
Pentru cazari individuale: Introduceti codul “hotel” (fara ghilimele) in pagina de rezervare, in campul “Adauga un cupon de reducere“

Solicita oferta