20px

OFERTE VACANTA TUNISIA 2021

Vacanta Tunisia 2021 - Reduceri de pana la 40%
Tarife pe camera de doua persoane, de la: 578

OFERTE CU REDUCERI EARLY BOOKING VACANTA TUNISIA 2021⭐
Reduceri de pana la 40%
Tarifele prezentate sunt pentru doua persoane

 Charter Avion - Vacanta All Inclusive Tunisia 2021: Hammamet | Sousse | Tunis | Monastir | Mahdia (vedeti oferta in casetele de mai jos)
Profitati de reducerile Early Booking si Ofertele Speciale din anumite perioade
Zboruri cu plecare din: Bucuresti | Cluj-Napoca | Timisoara

IMPORTANT DE STIUT:

Turistii care calatoresc in Tunisia in mod ORGANIZAT, cu zboruri CHARTER, prin intermediul agentiilor de turism, sunt scutiti de la efectuarea
testului PCR pentru SARS-CoV-2.
Informatia o puteti gasi si pe site-ul Ambasadei Romaniei in Tunisia: https://www.facebook.com/AmbasadaTunis/ unde sunt specificate
categoriile care sunt scutite de la efectuarea testului PCR
Turistii romani care calatoresc in Tunisia NU AU obligatia de a intra in izolare/carantina la intoarcerea din vacanta! NU este necesar test PCR la retur.
(conform Hotararea 9 din 11.02.2021). Lista AICI

Tunisia este tara cea mai nordica a Africii situata intre desertul Sahara si Marea Mediterana, la 140 km de Sicilia. Tunisia este situata la jumatatea distantei dintre Oceanul Atlantic si valea Nilului.
Nord-vestul tarii este marginit de Tell-Muntii Atlas. Paralel cu tarmul marii pana la golful Bizerte se afla lantul muntilor Kroumirie cu 700–800 m inaltime, continuat cu dealurile Mogod cu o inaltime de 300–400 m care se termina cu Cap Blanc, un tarm stancos la mare.
O clima arida in sud, care devine mai umeda spre tarmul marii la nord, ceea ce explica zona asemanatoare stepei (cu veri fierbinti si ierni reci). Din Tunisia centrala spre sud domina o clima tipica desertului. Temperatura medie este in ianuarie 10 °C iar in august 26 °C. In sudul Muntilor Atlas domina tot timpul anului o clima calda uscata cu putine precipitatii, temperaturile atingand 45 °C. Diferentele cele mai mari de temperatura sunt in zona Saharei - vara cu 50 °C, iar iarna atingand temperatura de inghet. Dinspre Sahara bate vantul siroco (scirocco), un curent de aer uscat si fierbinte. Precipitatiile anuale in nord sunt cuprinse intre 500-1.000 mm in apropiere de coasta marii, ating 1.500 mm in munti, iar in sud sunt 200 mm pe an.

Descoperiti Tunisia - Video
Solicita oferta