20px

OFERTE CHARTER, VACANTA TUNISIA 2021

Vacanta Tunisia 2021 - Reduceri de pana la 40%
Profitati de reducerile early booking si ofertele speciale

OFERTE SI REZERVARI EARLY BOOKING VACANTA TUNISIA 2021✅
Reduceri de pana la 40% si avans minim!
Tarifele prezentate sunt pentru doua persoane!

 

Charter Avion - Vacanta All Inclusive Tunisia 2021: Hammamet | Sousse | Tunis | Monastir | Mahdia
Profitati de reducerile Early Booking si Ofertele Speciale din anumite perioade
Zboruri cu plecare din: Bucuresti | Cluj-Napoca | Timisoara


Tunisia
este tara cea mai nordica a Africii situata intre desertul Sahara si Marea Mediterana, la 140 km de Sicilia. Este la jumatatea distantei dintre Oceanul Atlantic si valea Nilului.
Nord-vestul tarii este marginit de Tell-Muntii Atlas. Paralel cu tarmul marii pana la golful Bizerte se afla lantul muntilor Kroumirie cu 700–800 m inaltime, continuat cu dealurile Mogod cu o inaltime de 300–400 m care se termina cu Cap Blanc, un tarm stancos la mare.
O clima arida in sud, care devine mai umeda spre tarmul marii la nord, ceea ce explica zona asemanatoare stepei (cu veri fierbinti si ierni reci). Din Tunisia centrala spre sud domina o clima tipica desertului. Temperatura medie este in ianuarie 10 °C iar în august 26 °C. In sudul Muntilor Atlas domina tot timpul anului o clima calda uscata cu putine precipitatii, temperaturile atingand 45 °C. Diferentele cele mai mari de temperatura sunt în zona Saharei - vara cu 50 °C, iar iarna atingand temperatura de inghet. Dinspre Sahara bate vantul siroco (scirocco), un curent de aer uscat si fierbinte. Precipitatiile anuale în nord sunt cuprinse intre 500-1.000 mm in apropiere de coasta marii, ating 1.500 mm în munti, iar în sud sunt 200 mm pe an.

Descoperiti Tunisia - Video

Solicita oferta