20px

OFERTE VACANTA TUNISIA 2022

Vacanta Tunisia 2022 - Oferte speciale si Early booking

SEJUR CHARTER LITORAL VACANTA TUNISIA 2022⭐
OFERTE SPECIALE SI EARLY BOOKING

Tarifele prezentate sunt pentru doua persoane

 Charter Avion - Vacanta All Inclusive Tunisia 2022
Statiuni Tunisia: HammametMonastir
Profitati de reducerile Early Booking si Ofertele Speciale din anumite perioade
Zboruri cu plecare din: Bucuresti | Cluj-Napoca | Timisoara

IMPORTANT DE STIUT PENTRU CALATORIA CATRE TUNISIA:

Turistii care calatoresc organizat catre Tunisia si sosesc cu zboruri charter o sa fie scutiti de la obligatia de a se supune carantinarii timp de 14 zile, dar se vor indeplini urmatorele conditii:
1. Trebuie sa detina VOUCHER pentru cazare, zbor si transfer care sa confirme rezervarea si plata pentru calatoria turistica organizata si supravegheata de Tour-operator;
2. Trebuie sa prezinte rezultatul NEGATIV al unui test molecular de tip RT-PCR pentru infectia cu SARS-COV-2, care sa nu depaseasca 72 de ore de la momentul prelevarii probelor si pana la momentul la care se ajunge pe aeroportul din Tunisia, inclusiv pentru copiii cu varsta peste 12 ani. Copiii cu varsta sub 12 ani nu au obligatia efectuarii testului RT-PCR. Testul trebuie sa contina in mod obligatoriu cod QR și sa fie eliberat de autoritatile sanitare autorizate in format tiparit, limba engleza.
3. Angajamentul de a ramane in grupuri supravegheate la sosirea in Tunisia. Acest lucru se aplica tuturor deplasarilor din interiorul tarii incepand cu transferul.
4. Trebuie sa completeze FORMULARUL DE INFORMATII DESPRE SANATATE inainte de zborul spre Tunisia, la: https://app.e7mi.tn/travelers/add
5. Trebuie sa respecte masurile impuse de Protocolul de Sanatate Turistic Tunisian, aceste informatii le gasiti la: http://tunis.mae.ro/local-news/2292

 Tunisia este pe lista galbena a tarilor in functie de rata de incidenta cumulata, prin urmare persoanele care se intorc din acest stat in Romania trebuie sa prezinte: documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala sau rezultatul unui test RT-PC negativ, pentru a nu intra in carantina.

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

Tunisia este tara cea mai nordica a Africii situata intre desertul Sahara si Marea Mediterana, la 140 km de Sicilia. Tunisia este situata la jumatatea distantei dintre Oceanul Atlantic si valea Nilului.
Nord-vestul tarii este marginit de Tell-Muntii Atlas. Paralel cu tarmul marii pana la golful Bizerte se afla lantul muntilor Kroumirie cu 700–800 m inaltime, continuat cu dealurile Mogod cu o inaltime de 300–400 m care se termina cu Cap Blanc, un tarm stancos la mare.
O clima arida in sud, care devine mai umeda spre tarmul marii la nord, ceea ce explica zona asemanatoare stepei (cu veri fierbinti si ierni reci). Din Tunisia centrala spre sud domina o clima tipica desertului. Temperatura medie este in ianuarie 10 °C iar in august 26 °C. In sudul Muntilor Atlas domina tot timpul anului o clima calda uscata cu putine precipitatii, temperaturile atingand 45 °C. Diferentele cele mai mari de temperatura sunt in zona Saharei - vara cu 50 °C, iar iarna atingand temperatura de inghet. Dinspre Sahara bate vantul siroco (scirocco), un curent de aer uscat si fierbinte. Precipitatiile anuale in nord sunt cuprinse intre 500-1.000 mm in apropiere de coasta marii, ating 1.500 mm in munti, iar in sud sunt 200 mm pe an.

Descoperiti Tunisia - Video
Solicita oferta