Alltur - agentul tau de turism

Share pe Facebook

Site nou Rezervari Alltur

Prezentare Agentia Alltur

Transport Autocar Litoral Bulgaria

NOU in oferta Alltur

Inchiriere microbuz 8+1

Acceptam Tichete Vacanta

Circuit 2019 Basarabia - Festivalul vinului


de la
95 EUR
2 zile
Mic dejun
Transport cu autocarul
Tip circuit: Tara
Destinatie: Moldova
Vizualizari: 300
Pret in EUR pe circuit/persoana cu Mic dejun
Plecare Pret Durata
04-10-2019 95 EUR 2

Detalii Circuit 2019 Basarabia - Festivalul vinului

Perioada: 4 - 6 octombrie 2019

Vineri 04.10
. Plecare din Bucuresti (ora 6.30), pe ruta Ploiesti - Buzau - Focsani - Barlad (se pot face imbarcari si din aceste localitati) - Albita. Dupa formalitatile de frontiera continuam drumul catre Chisinau, unde se va ajunge in jurul orei 15, functie de trafic. Cazare pentru 2 nopti la hotel Cosmos 3*, situat in centrul orasului apoi o plimbare in centru ne va oferi o prima imagine a acestuia si vom intelege de ce este supranumit "Orasul parcurilor".
Sambata 05.10. Zi dedicata marilor "tentatii": in prima parte a ei ne vom ocupa de cei de acasa, achizitionand celebrele bomboane Bucuria ori nu mai putin renumitele coniacuri moldovenesti sau alte delicatese locale, apoi va propunem un program optional ce include vizitarea complexului muzeal Orheiul Vechi - cel mai important sit cultural din Basarabia, nominalizat pentru a fi inclus in patrimoniul UNESCO. La pranz ne intoarcem la Chisinau, pentru a participa la manifestarile ocazionate de Festivalul vinului.
Duminica 06.10. Timp liber in cursul diminetii sau puteti opta pentru vizita la Cramele Cricova, un veritabil oras subteran cunoscut in intreaga lume pentru calitatea vinurilor produse si pastrate aici, dar si pentru ineditul sau. In jurul orei 12.30 va fi programata plecarea catre Bucuresti, cu o scurta deviere din traseu pentru a vizita Manastirea Capriana, atestata inca din vremea domnitorului Alexandru cel Bun. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

Tarif: 95 EUR / persoana, in camera dubla

Supliment single 20 EUR

Nota
: pentru vizitarea cramelor Cricova este necesara rezervare prealabila de grup, asadar optiunea pentru acest program trebuie exprimata cu cel putin doua saptamani inaintea plecarii, tariful va fi reconfirmat aproximativ in acelasi termen iar plata urmeaza a se face cu minim 2 zile inaintea plecarii. Functie de ora la care vom obtine programarea de inceput a vizitei, ora de plecare la retur poate fi modificata. Vizita dureaza cca 90 minute, accesul se face cu trenulet electric si partial pe jos iar explicatiile se ofera in limba romana de catre ghid local.

Servicii incluse

- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*
- transport autocar/midibus, functie de nr de persoane, cu toate facilitatile
- insotitor de grup

Servicii neincluse

- programul optional de sambata (cca 10 eur/pers, include intrarea la Orheiul Vechi); se achita la ghidul insotitor
- vizitarea Cramelor Cricova (cca 20 eur – posibil mai putin, functie de ofertele speciale ce vor fi lansate cu ocazia Festivalului)


CONTACT
OFFICE
B-dul Carol I, nr. 50