20px

CRACIUN 2021 BAILE HERCULANE

Pachetele pentru Craciun 2021 Baile Herculane‚≠źinclud 3 nopti cazare in perioada 24.12 - 27.12 cu regimul de masa specificat la fiecare hotel din oferta.

Statiunea Baile Herculane este situata in partea de sud-vest a Romaniei, la o altitudine de 168 m, la 8 km distanta de granita cu judetul Mehedinti si doar la 25 de km de frontiera cu Serbia.
Statiune milenara mentionata sub denumirea in limba latina: „AD AQUAS HERCULIS SACRAS AD MEDIAM”.
Factori naturali: climat de depresiune intramontana, cu influente submediteraneene, sedativ-indiferent; ape minerale izotermale si hipertermale (38-60 °C), slab radioactive, hipotone, cu diferite compozitii chimice:
- sulfuroase, clorurate, calcice, sodice;
- clorurate, sodice, calcice;
- oligominerale.
Posibilitati de tratament: aerohelioterapie, bai termale, in bazin descoperit, bai termale sulfuroase si sarate, in vane si bazine acoperite; buvete pentru cura interna cu ape minerale, instalatii de hidrotermoterapie (si sauna), electroterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, in bazine; inhaloterapie; cura de teren. Din statiune se pot face excursii la ruinele Bailor Imperiale Romane, Grota Haiducilor (Pestera Hotilor), Grota cu aburi, Crucea Alba, si altele.

Tarifele prezentate mai jos sunt pentru doua persoane! 

Baile Herculane video iarna
Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cautati alte hoteluri sau perioade de cazare in Baile Herculane
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

Harta Baile Herculane

Solicita oferta