CROAZIERA 17 ZILE IN AMERICA DE SUD

MS HOLLAND WESTERDAM

 
Zbor inclus
Perioada: 12.11.2020-29.11.2020
de la
 
4049
/loc in cabina interioara
EURO / PERSOANA / TIP CABINA
Perioada Tarif Cabina interioara

Cabina cu balcon

12.11.2020 - 29.11.2020 Standard 4049 4849

 MS Westerdam
, recent renovata, nava Westerdam va oferi oaspetilor sai facilitati noi, precum, baruri, locuri de divertisment, restaurant si apartamente care au fost complet refacute. La bord, bucurati-va de divertismentul live cu Music Walk ™, inclusiv Lincoln Center Stage, Clubul Blues King's și Billboard Onboard. Descoperiti-va aptitudinile culinare la un spectacol de gatit sau la un atelier hands-on cu America's Test Kitchen si imbogatiti-va experienta de calatorie la noul centru de explorare de pe nava.

Cabina interioara
Acest tip de cabina dispune de doua paturi single convertibile intr-un pat queen-size (Mariner's Dream ™ cu saltele Euro-Top), baie cu dus si o serie de facilitati prezente in aceste cabine confortabile. Configuratia cabinelor poate varia fata de imaginea prezentata. Suprafata aproximativa 14-21 mp.

Cabina exterioara
Acest tip de cabina dispune de doua paturi single convertibile la un pat queen-size (Mariner's Dream ™ cu saltele Euro-Top), baie cu dus, hublou cu vedere la mare si o serie de facilitati prezente in aceste cabine confortabile. Configuratia cabinelor poate varia fata de imaginea prezentata. Exista cabine exterioare cu vederea partiala sau total obturata. Suprafata aproximativa 16 mp.

Veranda
Usi glisante din sticla (tip oglinda) se deschid pe puntea Promenada direct din propria cabina. Acest tip de cabina dispune de doua paturi single convertibile la un pat queen-size (Mariner's Dream ™ cu saltele Euro-Top), baie cu dus si o serie de facilitati prezente in aceste cabine confortabile. Configuratia cabinelor poate varia fata de imaginea prezentata. Suprafata aproximativa 19-33 mp, inclusiv balconul.

Signature Suite
Cu o veranda privata, ferestre din podea pana in tavan si zona de relaxare confortabila, aceste apartamente confortabile sunt foarte luminoase. Aceste cabine sunt prevazute doua paturi single convertibile la un pat queen-size (Mariner's Dream ™ cu saltele Euro-Top), canapea de 1 persoana, baie cu cada si cabina de dus si chiuveta dubla. Configuratia cabinelor poate varia fata de imaginea prezentata. Suprafata aproximativa 35 mp, inclusiv balconul.

Neptune Suite
Cu ferestre din podea pana in tavan, cu vedere spre o veranda privata, aceste suite spatioase sunt inundate de lumina. Acestea dispun de o zona de sedere mare si doua paturi single convertibile la un pat queen-size (Mariner's Dream ™ cu saltele Euro-Top). Exista, de asemenea, o canapea extensibila, potrivita pentru doua persoane. Printre facilitati se numara utilizarea Neptune Lounge exclusivista, un concierge privat si o gama larga de servicii gratuite. Configuratia cabinelor poate varia fata de imaginea prezentata. Suprafata aproximativa 45-65 mp, inclusiv balconul.

Ziua 1, 12 Noiembrie 2020, Bucuresti – Buenos Aires
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru zborul nostru catre Buenos Aires.

Zilele 2 - 3, 13 - 14 Noiembrie 2020, Buenos Aires, Argentina
Imbarcare pe Ms Westerdam. Capitala Argentinei ofera vizitatorilor sai o multime de atractii si bijuterii arhitecturale si continua sa fascineze cu energia sa haotica. Nu ratati o dupa amiaza exclusivista la un spectacol de tango sau turul panoramic al orasului care incepe din San Telmo si La Boca (doua cartiere pline de viata si culoare) continuand spre Plaza De Mayo pentru a vizita superbele Casa Rosada (Cladirea Guvernului), incheind pe Boulevard 9 de Julio unde se afla Colon Theatre (printre cele mai renumite teatre de opera din lume). Plecarea navei din port: 6 PM

Ziua 4, 15 Noiembrie 2020, Montevideo, Uruguay, 08 AM – 06 PM
Capitala Uruguaiului este un oras cu o atmosfera cosmopolita si plina de oameni foarte deschisi si relaxati. Centrul orasului cu zgarie norii sai este un tezaur de cladiri Art Deco, in timp ce noile suburbii de est pot evoca un Miami pentru visitatori. Odata ajunsi aici nu uitati sa vizitati si Ciudad Vieja (Orasul Vechi) cu cladirile sale coloniale meticulos restaurate aflat pe o peninsula care separa Río de la Plata de port. Punta del Este si Colonia del Sacramento (patrimoniu Unesco construit la 1680 de portughezi) aflate la aproximativ 2 ore de Montevideo sunt de asemenea puncte de mare atractie.

Zilele 5 – 6, 16 – 17 noiembrie 2020, Navigare
Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activitati, diverse concursuri si lectii. Doar sa cititi cu atentie programul primit in cabina, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant!

Ziua 6, 18 Noiembrie 2020, Falkland, Insulele Malvine
Stanley capitala cea mai sudica a lumii este situata in Arhipelagul Falkland, format din doua insule principale Est si Vest Falkland, impreuna cu insulele mai mici din apropiere. Stanley este mandru de patrimoniul sau britanic, Insulele Falkland fiind revendicate pentru prima oara de englezi la 1765. In primii ani ai colonizarii, acestea au fost folosite ca baza pentru navele de vanatoare a balenelor. Astazi in acest teritoriu de la distanta britanic, pescuitul si turismul sunt la baza economiei. Pentru entuziastii faunei salbatice, aceasta este o oportunitate exclusiva de a vedea pinguinii regali, pe cei imperiali si alte specii interesante. Pregatiti-va binoclul, aparatul foto si imbracati-va adecvat pentru a porni intr-o excursie de neuitat!

Ziua 7, 19 Noiembrie 2020, Stramtoarea Magellan
Inainte de Canalul Panama, era stramtoarea Magellan. Stramtoarea ce uneste Oceanul Atlantic de Oceanul Pacific taie varful Continentului Sud American de Insula Tara de Foc. Aceasta fost singura optiune pentru transportul maritim intre cele doua oceane pana la construirea Canalului Panama in 1914. Cu un peisaj impresionant glaciar si muntos, bogat in fauna, balene, delfini si pinguini populand acest Paradis al Patagoniei.

Ziua 8, 20 Noiembrie 2020, Punta Arenas (6AM – 6 PM) – Fiordurile Chiliene
Capatul lumii” este o notiune care a incantat dintotdeauna calatorii si i-a chemat catre tinuturile australe ale globului. Punta Arenas, cel mai sudic oras al Patagoniei si capitala regiunii chiliene Magallanes si Antartica, este scaldat de apele reci ale Stramtorii Magellan. Foarte multi calatori trec grabiti prin Punta Arenas, tratandu-l ca pe un popas in drumul lor spre peisajele incredibil de frumoase din Torres del Paine National Park si alte attractii in Patagonia, dar exista o multime de locuri in acest oras si in imprejurimi pentru a experimenta. Puteti vizita de asemenea Isla Magdalena un habitat nealterat de pinguini, cormorani si multe alte pasari sau sa va plimbati cu caiacul prin Stramtoarea Magellan sau pur si simplu sa vizitati orasul la pas si sa popositi in Plaza de Armas cunoscut pentru Cladirile Guvernului, gradinile bine intretinute si memorialul lui Ferdinand Magellan. Canalul Cockburn. Linia de coasta de aici este bogata in fiorduri si ghetari.  Fiordul Pia este deosebit de frumos cu zeci de cascade si o mare plina de bucati imense de gheata. Canalul Beagle. Traversand canalul Beagle, care poarta numele vasului care l-a purtat pe Charles Darwin in expeditia sa - HMS Beagle, veti descoperi o regiune salbatica si indepartata, ce pare nepertubata. In aceste fiorduri chiliene, gheata si-a croit drum printre munti, formand insulite izolate si golfuri ascunse, un peisaj unic si de-a dreptul spectaculos. Aleea Ghetarilor. Cea mai uimitoare intindere a Canalului Beagle, este Aleea Ghetarilor, de-a lungul tarmului nordic al canalului si inconjurata de varfuri acoperite de zapada. Cei mai multi dintre ghetari au fost numiti dupa tarile din Europa - Olanda, Italia, Germania, Spania si Franta - de exploratorii secolului al XIX-lea. Sunetul extraordinar al craparii ghetii albastre ce se rostogoleste in apa se combina armonios cu sunetele balenelor cu cocoasa sau cele ale coloniilor de foci si pinguini.

Ziua 9, 21 Noiembrie 2020, Ushuaia, Argentina
Ushuaia este capitala regiunii Tierra del Fuego un veritabil caleidoscop de ghetari stralucitori, munti acoperiti de zapada, paduri dese si lacuri cristaline. Nimic nu poate egala pozitia la antipozi, unde drumurile lumii se sfarsesc si unde incepe, intr-un fel o noua lume...Antarctica. Peisajele superbe pot fi contemplate mergand in excursii panoramice la Parcul National Tierra del Fuego, Canalul Beagle, Lacul Escondido sau cu trenul pana la...Capatul Lumii

Ziua 10, 22 Noiembrie 2020, Navigare Capul Horn
Capul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud, face parte din Arhipelagul Tarii de Foc. De asemenea, insula se afla in partea de nord a Stramtorii Drake si a fost numita dupa orasul Hoorn din Olanda. Capul Horn marcheaza locul in care Oceanul Pacific intalneste Oceanul Atlantic si linia dintre America de Sud si Antarctica. In Capul Horn traiesc pinguinii Magellan, o specie denumita dupa exploratorul portughez Magellan care i-a descoperit in 1520. Langa Capul Horn se afla doua faruri, unul dintre ele fiind cel mai sudic far, ca situare, din lume. Sa inconjori Capul Horn este echivalentul simbolic al escaladarii Muntelui Everest!

Ziua 11, 23 Noiembrie 2020, Navigare Canalul Sarmiento
Bastinasii Kawesqar au locuit in aceasta regiune pentru mai mult de 6.000 de ani, dar canalul a fost numit dupa numele exploratorului spaniol Pedro Sarmiento de Gamboa, care a navigat in zona intre 1579 si 1580. Toate tipurile de animale marine, inclusiv pinguini Magellan, foci elefant ,delfini si orca pot fi vazute in timpul tranzitului.

Ziua 12, 24 Noiembrie 2020, Navigare Fiordurile Chiliene
Partea de sud a coastei Chiliene are un mare numar de fiorduri si canale, acestea fiind singurele porti de acces catre aceasta regiune a Patagoniei. In timpul calatoriei esti purtat prin fiorduri salbatice si nelocuite, pline de ghetari si devii martorul apusurilor portocalii, ireale din Oceanul Pacific. Cu cat mergi mai inspre sud cu atat canalele devin mai inguste si dramatismul lor creste. Viata animala este un spectacol in aceasta regiune, salbatica, incurajata sa se dezvolte de lipsa asezarilor umane.

Ziua 13, 25 Noiembrie 2020, Puerto Montt, Chile (08AM – 05PM)
Puerto Montt, capitala regiunii Los Lagos, este adesea numit poarta de acces spre lacurile glaciare, peisajele vulcanice si parcurile nationale din Chile. Portul este, de asemenea lacasul unei asezari germane vechi de peste 100 de ani, precum si a comunitatilor indigene Mapuche. Orasul a atras numerosi oameni de-a lungul timpului, mixul dintre cultura locala si cultura germana fiind unul dintre punctele sale forte. O plimbare in jurul Puerto Varas cu vedere spre Lacul Llanquihue, unul dintre cele mai mari lacuri din Chile, sau o masa copioasa in satul de pescari Angelmo sunt printre activitatile preferate de turistii care ajung in Puerto Montt.

Ziua 14, 26 Noiembrie 2020, Zi pe mare
Cu busola orientata catre nord si cu imagini si experiente de neuitat in suflet, avem o noua interpretare a Fiordurilor, Tarii de Foc si a Patagoniei. Pe timpul calatoriei vom face un rezumat al acestei expeditii incredibile!

Ziua 15, 27 Noiembrie 2020, San Antonio – Valparaiso, Chile
Debarcare si excursie inclusa in Valparaiso si Vina del Mar. Pitorescul oras Valparaiso este locul unde privelistile ametitoare se combina cu cartiere pline de culoare si strazile pline de farmec din Piata Sotomayor si port. Traversam coasta si ajungem in “orasul gradina”, Vina del Mar captiveaza prin arhitectura sa, strazi si palate. La inceputuri era o zona viticola, dar azi a devenit unul dintre cele mai importante SPA-uri din Chile. Vom vizita plajele, promenada si emblematicul ceas din flori. Transfer in Santiago de Chile si cazare la hotel 4* in Santiago de Chile.

Zilele 16 - 17, 28 – 29 Noiembrie 2020, Santiago de Chile - Bucuresti
Surprinzator, cosmopolit, plin de energe si sofisticat, Santiago este o oprire obligatorie pentru oricine ajunge in Chile. Un oras unde fiecare cartier are savoarea sa unica si excentricitate din belsug nu are cum sa nu te captiveze! Sufletul si piata principala a capitalei statului Chile este Plaza de Armas. Piata, folosita in trecut pentru coride, gazduieste imresionanta Catedrala Metropolitana, construita in stil neoclasic si baroc, intre 1748 si 1800. Transfer si zbor spre casa.

- cazare 14 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
- pensiune completa la bordul navei, ceai, cafea si apa servite pe parcusul meselor principale;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara;
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera;
- cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel 4* in Santiago de Chile;
- excursie Valparaiso – Vina del Mar;
- taxe portuare si de aeroport;
- insotitor de grup roman (pentru un grup minim de 20 persoane).

- servicii medicale la bord;
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord;
- internetul;
- asigurarea medicala;
- taxa pentru servicii la bord: $14.50/ pers/zi pentru pasagerii non suite si $16.00/zi/ pers. pentru oaspetii suitelor;
- excursii la tarm, cheltuieli la bord, bauturile servite pe nava.

Solicita oferta Croaziera America de Sud

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta