CROAZIERA 8 ZILE IN FIORDURILE NORVEGIENE

COSTA DIADEMA

 
Zbor inclus
Perioada 09.07.2021 – 16.07.2021
de la
 
1390
/loc in cabina interioara
EURO / PERSOANA / TIP CABINA
Imbarcare / debarcare Tarif Interioara IC Exterioara EC Balcon BC
09.07.2021 - 16.07.2021 Standard 1390 1570 1820

*Toate cabinele triple (grad de ocupare 2 adulti + 1 copil 2 - 11.99 ani sau 3 adulti) sunt la cerere.


Costa Diadema
fost lansat pe 31 Octombrie 2014, nava simbolizand o armonioasa imbinare intre stilul  Italian, varietatea culturala, gastronomie si divertisment. Vasul are o capacitate de 4.950 de locuri si are un design inovator din foarte multe puncte de vedere. Forma vasului este asemanatoare cu vasul Carnival Dream, dar are dimensiuni mai mari, cabine mai mari, decor nou si un design modern. Nava simbolizeaza o armonioasa imbinare intre stilul italian, varietatea culturala, gastronomie si divertisment. Costa  Diadema  este in  prezent cel mai mare vas din flota Costa Cruises, are arborat steagul  Italiei  si este  considerata emblema companiei.
Vasul de Croaziera Costa Diadema dispune de: 14 punti accesibile, 2 piscine, 8 jacuzzi, 19 lifturi.
TIPURI DE CABINE:
Cabina interioara categoria IN
Cabina interioara ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus precum si un birou cu sertar. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 14 mp.Cabinele se afla pe puntile 2, 6, 7, 8,9.
Cabina exterioara cu geam categoria ET
Cabina exterioara cu geam ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus precum si un birou cu sertar.  Fiecare  camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 17 mp. Cabinele se afla pe puntile 1,2.
Cabina exterioara cu balcon categoria BA
Cabina exterioara cu balconare geamuri mari si o usa care se deschide, pe unde aveti accesul la balcon. Au un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot uni, o baie privata cu cada cu hidromasaj si dus precum si un living dotat cu mobila si o canapea extensibila. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 20 mp. Cabinele se afla pe puntile 6, 7, 8, 9.

Ziua 1: BUCURESTI–HAMBURG–KIEL
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:10 si sosire in Munchen la ora locala 07:20, schimbarea avionului si decolare spre Hamburgla ora locala 08:15. Sosire inHamburg la ora locala 09:30. Dupa preluarea bagajelor vom face transferul din Hamburg catre Kiel (92km) pentru imbarcare pe vasul  de croaziera Costa Diadema. Vasul va pleca din port la ora 20:00.
Ziua 2: COPENHAGA
In cursul diminetii, la ora 10:00 vom ajunge in Copenhaga unde vom avea la dispozitie intreaga zi pentru  a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau “Paradisul Nordului”, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cuo arhitecura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o  istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe  malul lacului sau a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic, plin de viata, Copenhaga a  reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici. Optional, va puteti bucura de una din excursiile organizate la bordul vasului: tur pietonal de oras (60Euro/adult) sau tur de oras pe canalele din Copenhaga (75Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 18:00 (pentru cei care pleaca pe  cont propriu de pe vas, trebuie sa fie inapoi la vas cu 1.5 h inainte de plecarea acestuia din port). In timpul noptii vom naviga catre Norvegia.
Ziua 3: PE MARE
Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera:  piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), discoteca, centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.
Ziua 4: HELLESYLT/GEIRANGER
In jurul orei 09:00 vasul va acosta in portul Hellesylt, o micuta localitate inclusa in patrimoniul UNESCO, poarta de intrare intr-unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger. Lonely Planet a stabilit ca Geiranger este cea mai frumoasa destinatie din Scandinavia, in timp ce despre Hellesylt se spune ca are cele mai bune standarde de viata. Fiordul Geiranger este o regiune intens vizitata mai ales pentru peisajele de o frumusete aproape ireala, pentru zgomotul cascadelor ce  creaza un fel de muzica a naturii si pentru multitudinea pasarilor care nu fac decat sa intregeasca acest peisaj unic. Va propunem cateva excursii optionale: excursie la Geiranger (150Euro/adult), sau vizitarea ghetarului Briksdal (155Euro/adult). Plecarea vasului din port va fi la ora 18:00.
Ziua 5: BERGEN
Dimineata,in jurul orei 09:00, vasul de croaziera va acosta in portul din Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia. Acest port are o traditie maritima veche, iar o excursie in oras ne va da posibilitatea sa vizitam cartierul Hanseatic, inclus si in Patrimonoul UNESCO, unde vom vedea cele mai vechi cladiri medievale din Bergen, construite de-a lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active si pline de viata zone din oras. Vom putea admira frumusetea cladirilor istorice dupa o plimbare pe jos sau cu funicularul Floibanen, care ne va duce pana la varfurile Muntelui Floyen. Piata de peste se afla de asemenea in apropiere si merita explorata. Va recomandam excursia optionala: tur panormic al fiordului Hardangerf (150Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 18:00.
Ziua 6: STAVANGER
Vasul Costa Diadema va ajunge in port la ora 08:00 dimineata si vom avea timp liber la dispozitie pentru  a vizita pitorescul oras Stavanger, unul dintre cele mai vechi orase ale Norvegiei. Aceasta zona este foarte vizitata de turisti iar peisajele pe care le vom vedea aici ne vor impresiona cu siguranta. Stavanger  este  si oras universitar, fapt care se reflecta in atmosfera urbana si plina de viata, cu numeroasele magazine, pub-uri, cafenele si restaurante. Va propunem ca si excursii optionale: tur de oras (80Euro/adult), vizitarea fiordului Lysefcu barca (85 Euro/adult). Plecarea din port a vasului va fi la ora 18:00.
Ziua 7: PE MARE
Astazi vom avea inca o zi pe mare pentru a ne relaxa si a ne bucura de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), discoteca, centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc).
Ziua 8/9: KIEL–HAMBURG -BUCURESTI
Sosire in portul din Kiella ora 08:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas, ne vom indrepta catre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras cu autocarul in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa turul de oras, vom fi transferati la aeroport. Ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Munchen. Plecare la ora locala 19:15. Sosire in Munchen la ora locala 20:30 si decolare spre Bucuresti la ora 21:45. Aterizare la Bucuresti la ora 00:45 (noaptea dintre ziua 8 si ziua 9).

- transport cu avionul Bucuresti –Hamburg–Bucuresti compania LUFTHANSA(schimbarea curselor in Munchen);
- 7 nopti cazare pe vasul Costa Diadema in functie de tipul de cabina ales;
- pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
- activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
- seara de gala cu o cina speciala;
- transferuriaeroport - Hamburg, Hamburg - port, port - aeroport;
- tur panoramic in Hamburg cu autocarul (3h);
- insotitor roman de grup;

- asigurarea medicala de calatorie (optionala);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
- service charge-ul 10 Euro/zi/persoana (se  achita personal pe vas, este obligatoriu, iar compania de  croaziera il poate modifica fara o notificare in prealabil);
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot  fi modificate de compania Costa Cruises fara notificare prealabila; de asemenea excursiile  optionale sunt organizate pentru toti pasagerii de pe vas cu ghidaj in limba engleza);
- bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;

Solicita oferta Croaziera in Fiordurile Norvegiene

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta