20px

Oferte Croaziera pe Dunare anul 2024

CROAZIERA PE DUNARE 2024

OFERTE CROAZIERE PE DUNARE 2024

Croaziere pe Dunare cu vasul MS FIDELIO (bilet avion inclus in pret) ⭐🛳️

Oferta pentru Croaziera pe Dunare cu MS Fidelio (bilet de avion inclus)
pentru anul 2024 include pensiune completa
(3 mese/zi)

Ne puteti solicita o oferta AICI (click)

20px

CROAZIERA PE DUNARE CU VASUL MS FIDELIO 2024

Descriere vas MS FIDELIO 4*
 

Nava fluviala MS FIDELIO 4*  a fost modernizata in anul 2019 si are o lungime de 110 metri. La bordul vasului sunt disponibile 72 de cabine pentru un numar total de 148 de pasageri.
 
Nava de croaziera fluviala este compusa din patru punti:
terasa – cu piscina si zona de relaxare;
puntea superioara – cu bar, lounge si terasa, aici sunt situate si cabinele Deluxe twin/duble cu balcon francez;
puntea principala – cu restaurant, magazin, receptie si cabinele comfort twin/ duble/ triple;
puntea inferioara – cu centru SPA si cabinele standard cu geam fix (nu se deschide).
 
Facilitatile vasului de croaziera MS Fidelio 4*:
Restaurant cu o capacitate de 148 locuri, bar, snack bar, piscina exterioara, sala de fitness (acces gratuit), centru SPA (contra cost), biblioteca, acces internet WiFi gratuit in receptie, muzica live, serviciu de transfer bagaje (ponton - vas - ponton), carucior/ patut in camera (la cerere).
 
Descriere cabine:
Cabinele Deluxe – au o suprafata de aprox. 14 mp si dispun de balcon francez. Printre facilitatile cabinei se numara: pat dublu sau doua paturi de o persoana, masa de makeup, aer conditionat, seif, radio, telefon, TV, baie cu cabina de dus sau cada si uscator de par.
 
Cabinele Comfort – au o suprafata de aprox. 14 mp si dispun de: pat dublu sau doua paturi de o persoana, masa de makeup, aer conditionat, seif, radio, telefon, TV, baie cu cabina de dus sau cada si uscator de par. Cabinele 261 si 262 pot acomoda maxim 3 persoane, paturile fiind de tip fotoliu pat.
 
Cabinele Standard - au o suprafata de aprox. 14 mp si dispun de: pat dublu sau doua paturi de o persoana, masa de makeup, aer conditionat, seif, radio, telefon, TV, baie cu cabina de dus sau cada si uscator de par. Geamurile acestor cabine sunt de tip hublouri si nu se pot deschide.


 

1. Croaziera pe Dunare de 3 nopti, MS FIDELIO cu itinerariu prin tarile:
Romania, Bulgaria, Serbia

ITINERARIU:
Ziua 1. Bucuresti – Turnu Magurele
Transfer cu autocarul pe ruta Bucuresti - Turnu Magurele. Imbarcare la bordul vasului de croaziera si check-in. Bauturi de bun venit. Seara, cina si cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio****.
Ziua 2. Turnu Magurele – Vidin
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Dimineata devreme, sosire in orasul Vidin, cunoscut pentru celebra cetate medievala. Timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu sau optional, tur ghidat in cetatea Baba Vida. Seara cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*. 
Ziua 3. Vidin – Portile de Fier
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Portile de Fier este un canion impresionant creat de Dunare la granita dintre Serbia si Romania. In timpul navigarii, pot fi admirate peisaje de o frumusete aparte, dar si monumente importante, precum: fortareata medievala Golubac, podul lui Traian, Tabula Traiana (o lespede dedicata imparatului Traian), dar si celebra sculptura in stanca ce infatiseaza chipul regelui dac Decebal. Seara, cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 4. Belgrad
Mic dejun. Check-out de la bordul vasului de croaziera. Transfer la hotel sau la aeroport pentru check-in si imbarcarea pe zborul cu destinatia Bucuresti.

 Servicii incluse:
• Cazare 3 nopti in tipul de cabina aleasa
• Pensiune completa (3 mese pe zi, se intra cu cina, se iese cu micul dejun)
• Bilet de avion Belgrad- Bucuresti, sau Bucuresti - Belgrad
• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de persoana 
• Taxe de aeroport 
• Transfer Bucuresti - Turnu Magurele, sau Turnu Magurele - Bucuresti
• 1 pahar de bere/ vinul casei la pranz si cina

Servicii neincluse:
• Asigurare medicala si storno
• Excursii optionale
• Taxe de port - aprox 25 eur/persoana
• Wi-FI
• Excursii optionale
• Alte bauturi in afara celor mentionate anterior

Tarife pentru croaziera de 3 zile: Romania - Bulgaria - Serbia

Perioada 18.05.2024-02.10.2024
Data plecarii Nr. nopti  Tripla Confort (punte principala)  Twin Standard (punte inferioara)  Twin Confort (punte principala)  Twin Deluxe (punte superioara)  Single Confort (punte principala) Moneda
18.05.2024*
21.05.2024
07.06.2024
10.06.2024
3 499 499 599 649 749 EUR
27.06.2024*
30.06.2024
06.09.2024
09.09.2024
3 549 549 649 699 799 EUR
 26.09.2024
29.09.2024
3 499 499 599 649 749 EUR

 * Pentru plecarile din 18.05.2024 si 27.06.2024, itinerariul se desfasoara in sens invers!

2. Croaziera pe Dunare de 10 nopti, MS FIDELIO cu itinerariu prin tarile:
Romania, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Austria

ITINERARIU:
Ziua 1. Bucuresti – Turnu Magurele
Transfer cu autocarul pe ruta Bucuresti - Turnu Magurele. Imbarcare la bordul vasului de croaziera si check-in. Bauturi de bun venit. Seara, cina si cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 2. Turnu Magurele – Vidin
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Dimineata devreme, sosire in orasul Vidin, cunoscut pentru celebra cetate medievala. Timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu sau optional, tur ghidat in cetatea Baba Vida. Seara si cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 3. Vidin – Portile de Fier
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Portile de Fier este un canion impresionant creat de Dunare la granita dintre Serbia si Romania. In timpul navigarii, pot fi admirate peisaje de o frumusete aparte, dar si monumente importante, precum: fortareata medievala Golubac, podul lui Traian, Tabula Traiana (o lespede dedicata imparatului Traian), dar si celebra sculptura in stanca ce infatiseaza chipul regelui dac Decebal. Seara, cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 4. Belgrad
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Dimineata devreme, sosire in capitala Serbiei, Belgrad, unul dintre cele mai vechi orase ale Europei. Timp liber pentru a vizita orasul sau optional, tur ghidat ce include: fortareata Kalemegdan, templul Sf. Sava, fantana Chukur, cladirea Parlamentului, biserica Sf. Mark. Daca timpul permite, se poate vizita insula Ada Ciganlija pentru a va relaxa pe plajele cu nisip si pentru a degusta berea locala. O vizita in Belgrad nu este completa fara o vizita in districtul Skadarlija, recunoscut pentru restaurantele traditionale. Seara, cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 5. Belgrad – Novi Sad - Vukovar
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Sosire in orasul sarbesc Novi Sad, numit si „Atena Serbiei”. Timp liber pentru a descoperi orasul pe cont propriu sau optional, tur ghidat ce include: piata Libertatii, cladirea Primariei, catedrala catolica si strazile pietonale. Traseul continua catre orasul croat Vukovar. Timp liber pentru a vizita orasul sau optional, tur ghidat ce include: casa Eltz, casele in stil baroc din centrul orasului, manastirea franciscana, biserica Sf. James, biserica Sf. Nicolae si nu in ultimul rand casa lui Lavoslav Ružička, castigator al premiului Nobel. Seara, cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 6. Vukovar - Mohacs
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Dupa micul dejun sosire in Mohacs un sat cu o istorie impresionanta. In anul 1526, trupele regelui maghiar Louis II au fost invinse de armata sultanului Suleiman Magnificul, iar aceasta victorie a dus la ocuparea regiunii de catre turci, pana in anul 1687. Astazi, zona este linistita, iar influentele otomane inca pot fi vazute. In prima parte a zilei timp liber pentru a descoperi satucul sau optional, excursie in orasul Pecs, un oras incarcat de istorie si inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. In a doua parte a zilei, transfer catre Vukovar, Croatia. Seara, cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 7. Mohacs – Budapesta
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Sosire in capitala Ungariei, Budapesta, impartita de fluviul Dunare in zona traditionala Buda si cea moderna Pest. Timp liber pentru a explora orasul sau optional, tur ghidat ce include: cladirea Parlamentului, Opera, Piata Eroilor, Podul cu lanturi, Bastionul Pescarilor. Seara, cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 8. Budapesta
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu. Seara, cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 9. Budapesta – Bratislava - Viena
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Sosire in Bratislava, capitala Slovaciei. Timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu sau optional, tur panoramic al orasului ce include: Teatrul National, Catedrala St. Martin, Poarta Michael, vechea cladire a Primariei, dar si cetatea. Dupa-amiaza, plecare catre Viena. Seara, cina festiva si cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 10. Viena
Pensiune completa la bordul vasului de croaziera. Timp liber pentru a explora orasul pe cont propriu sau optional, tur panoramic in Viena ce include principalele atractii turistice: Casa Operei, cladirea Primariei, cladirea Parlamentului, Burgtheater - Teatrul National si nu in ultimul rand Palatul Imperial Hofburg. Dupa-amiaza, optional se poate vizita Palatul Schonbrunn. Seara, cazare la bordul vasului de croaziera MS Fidelio 4*.
Ziua 11. Viena
Mic dejun. Check-out de la bordul vasului de croaziera. Transfer la hotel sau la aeroport pentru check-in si imbarcarea pe zborul cu destinatia Bucuresti.

Servicii incluse:
• Cazare 10 nopti in tipul de cabina aleasa
• Pensiune completa (3 mese pe zi, se intra cu cina, se iese cu micul dejun)
• Bilet de avion Viena- Bucuresti, sau Bucuresti - Viena
• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de persoana 
• Taxe de aeroport 
• Transfer Bucuresti - Turnu Magurele, sau Turnu Magurele - Bucuresti
• 1 pahar de bere/ vinul casei la pranz si cina

 Servicii neincluse:
• Asigurare medicala si storno
• Excursii optionale
• Taxe de port - aprox 25 eur/persoana
• Wi-FI
• Excursii optionale
• Alte bauturi in afara celor mentionate anterior

 

Tarife pentru croaziera de 10 zile: Romania - Bulgaria - Serbia - Ungaria - Austria

 

Perioada 01.05.2024-10.07.2024
Data plecarii Nr. nopti  Tripla Confort (punte principala)  Twin Standard (punte inferioara)  Twin Confort (punte principala)  Twin Deluxe (punte superioara)  Single Confort (punte principala) Moneda
11.05.2024
21.05.2024
10.06.2024
20.06.2024
30.06.2024
10 - 1199 1399 1599 1899 EUR

 * Pentru plecarile din 11.05.2024 si 20.06.2024, itinerariul se desfasoara in sens invers!

Video prezentare MS FIDELIO, Croaziera pe Dunare

Solicita oferta