20px

CROAZIERE HA LONG BAY VIETNAM

Din ce in ce mai multi turisti doresc sa calatoreasca dincolo de cararile deja cunoscute. Daca te afli printre ei si vizitezi Vietnamul, trebuie neaparat sa incerci o croaziera prin Golful Ha Long, unul dintre cele mai pitoresti locuri din Asia.
In traducere, Ha Long Bay inseamna Golful unde au coborat dragonii iar legendele stau dovada. Mai exact, se spune ca Insulele Halong Bay au fost create de un dragon puternic care traia in munti dar care a decis sa se scufunde in ape. In drumul sau de pe uscat catre golf, coada sa a izbit cam tot ce a intalnit in cale, creandu-se astfel vai si crevase.

Aceasta minune a naturii poate fi admirata cel mai bine intr-o croaziera. Acestea sunt bine organizate si confortabile, unele dintre ele oferind chiar conditii de lux. Pentru a putea savura cu adevarat frumusetea golfului, este nevoie de o croaziera de cel putin doua zile (o noapte de cazare pe vas). Golful isi schimba stralucirea la rasarit, apus si sub razele lunii. Tururile organizate iti ofera plimbari cu barca pe langa pesteri si grote, unele dintre ele datand din Epoca Pietrei, dar si pe langa sate pescaresti.
Lunile martie-iunie sunt ideale. Cea mai aglomerata perioada este in aprilie si mai. Evita aceste luni daca vrei sa te bucuri linistit de frumusetea ireala a golfului.
Lunile iunie-septembrie sunt extra-sezon, astfel ca preturile sunt mult mai bune, insa nici furtunile nu se lasa prea mult asteptate. De preferinta, nu vizita golful cand este acoperit de ceata. Lunile de iarna nu sunt recomandate pentru o vizita in Golful Ha Long.

Ha Long Bay vazut de sus - O croaziera de vis in Vietnam
Solicita oferta