20px

DESCRIERE ALBENA

width: 50%, height:5px

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta Marii Negre situata la 30 km nord de Varna. Statiunea este o delectare pentru toate varstele - cu fasii de nisip si o mare cristalina. Plaja are 6 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul unui golf pitoresc.

Pentru iubitorii de sport, Albena ofera o multitudine de posibilitati, de la sporturi distractive pe apa (yachting, ski nautic, scutere de apa, jet ski, parasailing), pana la sporturile de sala din baza sportiva a statiunii: piscine in aer liber si piscine interioare, sala de sport multifunctionala, stadioane de fotbal, club de calarie, sali de bowling, terenuri de mini golf, cursuri de scuba-diving, terenuri de tenis de camp.

reduceri-early-booking
reduceri-early-booking
reduceri-early-booking


Albena ofera cazare in 43 de hoteluri intre 2 - 5 stele, 4 stabilimente ce contin vile si 1 spatiu de camping. Unele dintre ele sunt chiar pe plaja sau in apropiere, altele se afla in zona de parc a statiunii intr-o zona curata si oxigenata, plina de verdeata. In ultimii ani aproape toate hotelurile din Albena au fost renovate in intregime. Albena este o statiune preferata de familii, in principal datorita facilitatilor oferite copiilor si tinerilor inclusiv gradinite si cluburi pentru copii. Combinatia rara de aer proaspat, apa curata, paduri luxuriante si o bogata varietate de plante si vegetatie, face din Albena locatia perfecta pentru vacanta unei familii.

HARTA ALBENA

Harta Albena

parking-albena-2018

 

Albena va introduce noi reguli de trafic si parcare, pentru a asigura atât curatenie si zone sigure pentru pietoni, cât si alternative pentru transportul intern.

Harta (a doua) ilustreaza zonele de parcare si conditiile valabile pentru sezonul 2020.

Zona albastra ofera turistilor mai mult de 1200 de locuri de parcare, în timp ce statiile pentru autocare vor creste capacitatea pâna la 800 de locuri de parcare, cu shuttle autobuz electric gratuit pe doua rute.

Binecunoscutele atractii turistice - trenuletele electrice - vor fi puse la dispozitia oaspetilor resortului la un pret special de 3 Leva /~1,5 euro.

O a doua scara rulanta catre zona de shopping si plaja va fi functionala începând cu luna mai pentru confortul turistilor cazati în zona parcului. Aceste facilitati vor fi de folos oaspetilor care au parcat în zona Lazur.

Aceste noi reglementari vor intra în vigoare la data de 05.05.2020 iar zona verde va fi activa în perioada 25.05 - 30.09.2020

width: 100%, height:5px
width: 100%, height:5px
Solicita oferta