20px

DESCRIERE KEFALONIA

KEFALONIA

Kefalonia este cea mai mare ca suprafata dintre insulele Ionice situate in vestul Greciei, avand o suprafata de 688 kmp. Numele insulei provine de la figura mitologica Cephalus, desi unele persoane il asociaza cu “insula cu cap” deoarece Cephallus este derivat din cuvantul grec “cap”.

HARTA KEFALONIA

reduceri-early-booking


Insula Kefalonia se afla la sud de insula Lefkada si Ithaki, la nord de Corfu.


Kefalonia este o destinatie potrivita unui concediu reconfortant, relaxant si memorabil, dar si cu multiple posibilitati de practicare a sporturilor, in special nautice. Cea mai activa zona turistica a Kefaloniei avand multiple restaurante, baruri si discoteci este capitala Argostoli.
Lassi este una dintre cele mai cunoscute si populare statiuni de pe insula, beneficiind de cateva plaje superbe.

Dispune de plaje extraordinare si spectaculoase, majoritatea cu nisip fin, dar si cu pietre.
Plaja Myrtos din golful cu acelasi nume este una din cele mai cunoscute plaje de pe insula si este considerata una din cele mai frumoase din lume, fiind situata la poalele muntelui, nisip auriu fin si apa cristalina.
Plaja Skala este foarte intinsa (avand peste 1 km lungime) si dispune de numeroase facilitati pentru relaxare si practicare a sporturilor nautice.


Zona de pe langa Lassi va ofera cateva plaje frumoase: plaja Kalamia mica si pitoreasca, plaja Makrys Gialos cu nisip fin si multiple taverne, potrivita pentru familii; plaja Platys Gialos si plaja Gradakia. O plaja foarte apreciata pentru practicarea sporturilor nautice este plaja Poros, in mod special parapanta. Plaja Lourdas este situata intr-un golf pitoresc, avand nisip fin.

Solicita oferta