20px

DESCRIERE MALGRAT DE MAR

MALGRAT DE MAR

MALGRAT DE MAR se afla la cativa kilometri de Santa Susana.
O frumoasa promenada uneste zona turistica de orasul vechi, construit in jurul Bisericii Sf. Nicolae.
Este o statiune plina de vitalitate, oferind o mare varietate de atractii si hoteluri moderne.  
www.costamaresme.com

Malgrat de Mar s-a nascut "oficial" in 1373, sub numele Vilanova de Palafolls. Se pare insa ca originile asezarii sunt si mai vechi. In zona au fost descoperite ruine romane datand din 200 i.e.n. Istoria bogata a localitatii se poate observa in cladirile vechi si castelul de pe deal, precum si biserica Sf Nicolae - cea mai mare catedrala de pe coasta.

Malgrat de Mar este o statiune tipic mediteraneana aflata la capatul sudic al Costa Brava, la 61km de Barcelona. Atractia principala a statiunii este plaja, impartita de mici stanci si golfulete.

Malgrat de Mar are cateva plaje cu nisip fin si facilitati pentru sporturile nautice. Plaja L Astillero deserveste principala zona hoteliera, astfel incat este deseori aglomerata. Tordera insa, este cea mai mare si mai putin aglomerata plaja din Malgrat de Mar, insa valurile pot deveni periculoase.

Viata de noapte in Malgrat de Mar este destul de animata, desi nu coplesitoare, cu cateva discoteci si cluburi. Plaja are o promenada placuta, cu multe baruri si restaurante. Cele mai bune restaurante insa, se afla in orasul vechi, care are o mica piateta si gradini atractive. Pentru o mai mare varietate, puteti face o vizita in statiunile invecinate Santa Susana, Blanes sau Calella.

Solicita oferta