20px

DESCRIERE OZDERE

OZDERE

Ozdere este un oras situat in partea Sud-Vestica a Turciei de-a lungul Marii Egee intre statiunile Cesme si Kusadasi. In trecut era cunoscut drept un oras pescaresc, dar de 10 ani a devenit o destinatie destul de cautata de vacanta.

Orasul este situat în imediata apropiere a numeroase situri istorice și este accesibil prin intermediul drumului provincial Kușadası-Selçuk-Seferihisar-Urla.

Este o statiune linistita si inca isi pastreaza sarmul vechi. Are o clima temperata tot timpul anului ceea ce o face o alegere potrivita in orice perioada. Este foarte potrivita pentru familiile cu copii datorita intinselor plaje aurii si a intrarii foarte line in apa marii (apa este pana la genunchi pana la 30 m de mal) si de asemenea pentru cupluri si grupuri de prieteni dornici de o vacanta linistita.

Numeroase restaurante cu specific pescaresc, plantatii de mandarin si coastele pline de paduri caracterizeaza aceasta zona.

Se pot organiza excursii la parcuri acvatice (Adaland, Aqua Fantasy), se pot vedea ruinele Ephesus (ruine romane) si delfinii inotand in mare.

Solicita oferta