20px

DESCRIERE POMORIE

width: 50%, height:5px

Situata in sudul litoralului bulgaresc, la 20 km de Burgas si 18 km de Sunny Beach, statiunea Pomorie este construita pe o peninsula ingusta, intre Marea Neagra si lacul Pomorie. Are o populatie de circa 15.000 de locuitori si poate gazdui pana la 60.000 de turisti.

reduceri-early-booking
reduceri-early-booking
reduceri-early-booking


Datorita vecinatatii cu lacul cu apa sarata de unde se extrage nemol terapeutic, Pomorie s-a dezvoltat si ca statiune balneara. Unele hoteluri au deschise baze de tratament moderne, cu piscine interioare si exterioare, cu bazine cu apa sarata, sali de fitness, sali de masaj sau sauna.

Structura de cazare este formata din hoteluri de lux de 5 si 4 stele, dar si mai ieftine de 2 si 3 stele, renovate sau constructii noi, au terenuri de sport, locuri de joaca pentru copii, camere cu vedere spre mare, terase, restaurante, baruri si parcari. Sunt construite si cateva complexe de apartamente care se pot inchiria in regim hotelier.

Din Pomorie se pot face excursii in statiunile mai mari si mai luxoase ale litoralului bulgaresc – Sunny Beach si Nessebar – cu trenuletele care pleaca din statiune zilnic.

width: 100%, height:5px
width: 100%, height:5px
Solicita oferta