20px

DESCRIERE PUERTO RICO

Puerto Rico, ca stat insular, este ansamblul format de insula Puerto Rico, cea mai mica dintre insulele Antilelor Mari, si un numar de insule mai mici si arhipelaguri, incluzand Mona, Vieques si Culebra.
Natura relatiilor politice dintre Statele Unite ale Americii si Puerto Rico este subiect perpetuu de discutii pe insula. Cei care sustin mentinerea statului de Commonwealth aduc ca argument major intrarea voluntara a Puerto Rico intr-o asociatie statala cu SUA si beneficiile acestui statut, iar cei care se opun mentinerii starii de statu quo sustin ca Puerto Rico nu este nimic altceva decat un teritoriu organizat al Statelor Unite, deci este subiect al puterilor "depline" ale Congresului american.
O destinatie turistica parca mereu aflata in sarbatoare, Puerto Rico gazduieste numeroase festivaluri si evenimente culturale care atrag mii de turisti in fiecare an.

reduceri-early-booking


Un festival cu traditie este San Sebastian si Ponce Carnaval. In ianuarie in orasul vechi San Juan, are loc Festivalul Strazii San Sebastian. Este o ocazie unica pentru procurarea de suveniruri din targurile organizate cu aceasta ocazie. Nici muzica si dansurile traditionale nu lipsesc, acestea facand ca evenimentul sa fie plin de culoare, avand in vedere ca localnicii poarta haine in nuante de rosu, galben si albastru.

CLIMA:
temperatura media anuala este de 28
°C, ideala pentru petrecerea zilelor de concediu. Vizibilitatea sub apa coboara pana la 30 m adancime, facilitand astfel sporturi precum snorkeling si scuba-diving. Detine o padure tropicala densa, formata din arbori de cedru, palmieri sau abanos, asadar, un adevarat paradis tropical.
MONEDA: dolar american
LIMBA OFICIALA: spaniola
IMPORTANT:
-
c
etatenii romani care doresc sa petreaca o vacanta in Puerto Rico trebuie sa aplice pentru obtinerea vizei la Ambasada Statelor Unite ale Americii de la Bucuresti.
-se recomanda tuturor turistilor vaccinarea impotriva Hepatitei A si a febrei tifoide intrucat acestia se pot contamina la contactul cu mancarea sau apa indiferent de locurile in care acestia sunt cazati sau servesc masa.

Solicita oferta