20px

DESCRIERE SANTA SUSANA

SANTA SUSANA

SANTA SUSANNA este una dintre cele mai noi statiuni si ofera doi kilometri de plaja larga, probabil cea mai frumoasa de pe coasta.
Santa Susanna se afla pe Costa Brava, la 14 km sud de Lloret de Mar si la 65 km de Barcelona.
Statiunea s-a dezvoltat rapid si acum este pregatita sa ofere o atmosfera moderna si placuta, cu cele mai noi si mai comfortabile hoteluri, numeroase restaurante, locuri de distractie si una dintre cele mai interesante zone de shopping.

Aflandu-se chiar in fata unor dealuri impadurite, Santa Susanna ofera atat un vechi oras autentic cat si o statiune moderna cu numeroase facilitati.

Plajele statiunii Santa Susanna au o lungime de 2 km si sunt aproape de Malgrat de Mar, aflata la nord-est. Nisipul plajelor este format din pietris si nisip in golfulete, sezlongurile si umbrelutele gasindu-se din plin.

Vechiul oras fortificat Santa Susanna este plin de stradute pietruite si case varuite, oferind restaurante cu specific catalan si magazine de artizanat local.

Plaja extinsa, cu toate dotarile, Parcul Natural Montnegre, impreuna cu un centru de vacanta modern cu hoteluri, campinguri, case de vacanta, transforma zona intr-una dintre cele mai bune pentru petrecerea vacantelor.

Linistea statiunii Santa Susanna (Costa Maresme, Spania), pasajele sale maritime si pietele invita calatorul la lungi plimbari, dar si la diferite activitati culturale si sportive.

Accesul usor catre Barcelona pe autostrada si cale ferata reprezinta un real avantaj pentru turistii care vor sa viziteze metropola spaniola cu atractiile sale.

Santa Susanna este o statiune foarte potrivita si pentru familiile cu copii deoarece ofera o multime de posibilitati de distractie pentru acestia : spectacole in aer liber pentru copii, baby-sitteri care vorbesc mai multe limbi straine, zone special destinate copiilor in restaurante, supraveghetori in zonele de joaca, bratari de identifica pentru copii, semnalizarea pericolelor, disponibiliatati de scaune adaptate copiilor mici, cluburi infantile pe plaja.
Aceasta statiune este recomandata celor care doresc sa se bucure in liniste de vacanta la mare si sa beneficieze de servicii excelente.
Hotelurile din aceasta statiune sunt foarte noi si au dotari moderne. 
www.costamaresme.com
,
www.stasusanna.org

Solicita oferta