20px

DESCRIERE SUNNY DAY

width: 50%, height:5px

Sunny Day este o statiune minuscula ca suprafata (150 km²) dar cu o plaja suficient de incapatoare pentru capacitatea hotelurilor. Este locul perfect pentru un concediu relaxant, departe de ochii lumii si de galagia oraselor mari. Turistii au posibilitati variate de recreere: terenuri de sport, diverse sporturi nautice. Parcul de chiparosi, stejari, pini si brazi serveste ca locul ideal de promenada.

Sunny Day este situata la circa 10 km nord de Varna si 8 km la sud de statiunea Nisipurile de Aur, fiind aproape lipita de statiunea Sf. Constantin si Elena

reduceri-early-booking
reduceri-early-booking
reduceri-early-booking


Statiunea dispune de 2 baze de tratament moderne, cu personal calificat si dotari moderne care va pot asigura peste 100 tratamente medicale (pe baza apelor, namolurilor, masaj etc.). Se trateaza boli cardio-vasculare si ale aparatului locomotor, anti-stress. Baza tratamentelor sunt apele minerale ale zonei. Exista doua piscine acoperite si una descoperita. In afara de cele doua posibilitati de tratament si recreere, statiunea ofera conditii bune pentru desfasurarea conferintelor.

width: 100%, height:5px
width: 100%, height:5px
Solicita oferta