20px

Oferte Pachete Avion si Cazare

Selectati mai jos orasul de plecare si cel de destinatie si descoperiti oferta pentru avion si cazare
Nu selectati zboruri directe pentru destinatiile indepartate

Oferte Avion si Cazare in Europa si restul Lumii
Combinati biletul de avion cu o destinatie la alegere
si descoperiti un alt mod de a vedea lumea

 Vacantele, chiar si in destinatii mai indepartate, pot fi reusite chiar si fara a avea un sejur organizat cazare+transport, de tip charter. In multe cazuri ofertele tip charter nu se potrivesc cu datele dvs preferate de calatorie sau cu hotelurile prezentate
La Alltur va puteti organiza propriul sejur combinand biletul de avion cu hotelul preferat

 Calatoria prin lume este o experienta incantatoare, mai ales cand combini biletele de avion si cazarea la hotel pentru a explora destinatii noi si interesante. De la orase pline de viata pana la plaje insorite si peisaje uluitoare, lumea este plina de minuni care asteapta sa fie descoperite.
Cu o multitudine de companii aeriene si hoteluri din care sa alegeti de pe site-ul Alltur, puteti crea un itinerariu de calatorie care se potriveste preferintelor si bugetului dumneavoastra. Imaginati-va ca sariti de pe un continent pe altul, sa va bucurati de cultura locala, sa incercati noi bucatarii si sa intalniti oameni din diferite medii ale vietii.
Va puteti incepe calatoria in Europa, explorand orasele pitoresti ca Paris, Roma si Barcelona si rasfatandu-va cu istoria lor bogata si galeriile de arta. Apoi, mergeti in Asia, unde va puteti cufunda in cultura vibranta din Tokyo, Bangkok si Bali, sau puteti merge intr-o aventura gastronomica in Hong Kong sau Singapore.
Apoi, faceti o excursie in Africa si porniti intr-o aventura de safari in Africa de Sud, Tanzania sau Kenya, unde puteti asista la frumusetea faunei salbatice in habitatul ei natural. Sau relaxati-va pe plajele uimitoare din Mauritius sau Zanzibar si bucurati-va de apele cristaline si de soarele cald.
Dupa aceea, mergeti spre America de Sud si explorati ruinele antice din Machu Picchu din Peru sau faceti o plimbare pe strazile colorate din Rio de Janeiro din Brazilia. De asemenea, puteti vizita maiestuoasele Cascade Iguazu sau pitorestile regiuni Patagonia din Argentina.
In cele din urma, incheiati calatoria in America de Nord, unde puteti experimenta orasele pline de viata New York, Los Angeles sau Toronto sau va puteti scufunda in peisajele naturale uimitoare din Banff, Yellowstone sau Yosemite.
Calatorind prin lume, combinand biletele de avion si cazarea la hotel, va permite sa explorati lumea in propriul ritm, fara bataia de cap de a planifica si organiza fiecare aspect al calatoriei. Este o oportunitate excelenta de a va largi orizonturile, de a crea amintiri de neuitat si de a descoperi frumusetea planetei noastre, iar Alltur va poate asista pentru realizarea acestei aventuri

Cateva destinatii unde am combinat avion si cazare

Video: Calator prin Lume. Unele dintre cele mai frumoase destiantii

Solicita oferta