20px

Oferte Citybreak Istanbul 2023

OFERTE CITYBREAK ISTANBUL 2023

Ofertele CityBreak Istanbul 2023⭐includ 2/3/4 nopti cazare
VEDETI OFERTA CITYBREAK ISTANBUL 2023 (click)
Cu mic dejun si zbor inclus. Selectati perioada dorita


Istanbulul
este singurul oras din lume ce se intinde pe malurile a doua continente, Europa si Asia. Este situat in nord-estul Marii Marmara.
Se afla in zona temperata, fiind un oras cu climat maritim-mediteraneean de tranzitie, media anuala a temperaturii fiind de 14,3 °C. Luna cea mai calda este luna august, media temperaturii ajungand la 23,6 °C. Luna cea mai racoroasa este luna ianuarie, media temperaturii fiind in jur de 5,8 °C.
Obiectivele turistice din Istanbul sunt atat de diverse incat nu aveti cum sa va astepati sa le bifati pe toate intr-un singur citybreak. Fie ca alegeti excursiile de o zi organizate de agentiile sau ghizii locali, fie ca alegeti sa va alaturati localnicilor si sa explorati o alta fata a vietii cotidiene turcesti, fie ca sunteti iubitori de croaziere si alegeti sa vizitati Insulele Princiare ori doriti numai sa petreceti o zi la cea mai cunoscuta statiune de la malul Marii Negre – Sile, oricare dintre aceste activitati sunt o excelenta alegere de petrecere a timpului in Istanbul.
In Istanbul nu va veti plictisi niciodata! Este un oras divers, intr-o continua miscare, care va va oferi de la croazierele pe Bosfor, moschei, bazaruri, apusuri fantastice, o cafea turceasca veritabila alaturi de delicioasele baclavale, pana la locuitorii veseli si dornici sa va impartaseasca povestile si legendele ce au stat la baza acestei culturi.

Video Istanbul, filmare aeriana

Solicita oferta