20px

Oferte Croaziere 2024 pe Marile si Oceanele Lumii

OFERTE CROAZIERE 2024

OFERTE CROAZIERE 2024

Oferta Croaziere vara-toamna-iarna 2024⭐🛳️
Rezervati-va croaziera potrivita pentru anul 2024, vizitati lumea cu stil
Puteti alege intre croaziere de cateva zile pana la adevarate maratoane de lux, ce pot avea si durate mai mari de 30 de zile

Croazierele pentru anul 2024 vor fi afisate pe site pe masura
ce acestea vor fi disponibile

Ne puteti solicita o oferta AICI (click)

Decoperiti lumea fascinanta a croazierelor ce strabat toate marile si oceanele lumii. Rezervati-va croaziarea preferata pentru anul 2024. Profitati de croaziere pentru a vizita in cateva zile multiple zone si tari

Tarifele pentru croaziere sunt in intr-o dinamica permanenta. Va rugam sa ne solicitati reconfirmarea tarifelor

Oferta Alltur cuprinde croaziere in urmatoarele zone: Asia/Africa si Orientul Mijlociu | Europa de Sud | Europa de Nord | Bermuda | Canalul Panama/America Centrala | Caraibe/Bahamas | Mexic/Coasta Pacifica | Hawaii/Tahiti si Sudul Pacificului | Croaziere Fluviale | SUA si Canada cu Pacific | SUA si Canada de Est | Australia/Noua Zeelanda | Grand Voyage si Tematice | World & Exotic Transatlantic si Repozitionari.
Oferta este in permanenta actualizare, iar preturile trebuie reconfirmate

OFERTE CROAZIERE INDIVIDUALE 2024

Croazierele au aparut în anii ’60 în Statele Unite ale Americii si au devenit o parte importanta a industriei de turism. Sunt cele mai vechi cai de comunicaţii, dupa “drumurile naturale” de pe uscat, care au asigurat legaturile comerciale si schimburile de valori atat în cadrul continentelor, cat si între continente. Turismul de croaziera se refera la timpul petrecut pe un vas cum ar fi navigarea cu flota, croaziere lungi, croaziere pe rauri, navigare cu yachturi decapotabile sau charter cu yacht. Totusi, raportul acestui segment de piaţa se axeaza în special pe croazierele pe mare. Alegerea navelor ca transport turistic a fost, înca de la începutul secolului, o opţiune de consum turistic proprie segmentului cererii de lux. Desigur, existenţa mai multor clase calitative în interiorul aceluiasi spaţiu de transport a facilitat si accesul turistilor cu venituri mai modeste, desi tariful platit pentru o croaziera cu vaporul era destul de ridicat.
Atracţia exercitata de calatoria pe apa ca suport al agrementului si nu doar ca posibilitate de acces la o destinaţie turistica a stimulat dezvoltarea si diversificarea aranjamentelor de croaziera.

La inceputul secolului XX, croazierele reprezentau un produs turistic de lux, accesibil doar claselor sociale cu venituri ridicate. In prezent, turismul practicat cu mijloace de transport acvatice si-a modificat imaginea, devenind un produs de masa destinat unui public mai larg si mai tinar. Principalul factor care a facut posibila aceasta evolutie este progresul tehnologic, care a promis, pe de o parte, reducerea costurilor de exploatare si, corespunzator, a preturilor, iar pe de alta parte, o diversificare a productiei de nave din punctul de vedere al tipului, capacitatii,confortului, sigurantei.
Cererea pentru croaziere a devenit din ce in ce mai diversa, cu mulţi tour-operatori care intra pe piata la toate nivelurile, oferind o gama larga de produse. Diferitele tipuri de piete de croaziera includ croaziere pentru familii, sistem all-inclusive, linii de lux, nunti si croaziere tematice.

Solicita oferta