20px

Oferte Sejur Revelion 2024 Dubai

OFERTE REVELION 2024 DUBAI

OFERTE SI REZERVARI SEJUR REVELION 2024 DUBAI⭐

Pachete sejur 7 nopti Revelion Dubai 2024 - Emiratele Arabe Unite
Plecari: 27 si 30.12.2023; Retur: 03 si 06.01.2023
Plecari din: Bucuresti | Cluj-Napoca
VEDETI (click) OFERTA PENTRU PLECARILE DE
REVELION DUBAI 2024

(selectati luna Decembrie)

Ofertele pentru Revelion 2024 Dubai vor fi afisate pe site pe masura ce acestea vor fi disponibile

Informatii calatorie Dubai in contextul Covid 19

EMIRATUL DUBAI
Incepand cu 8 noiembrie 2022, au fost eliminate toate cerintele de intrare precum si masurile de precautie legate de COVID-19 pentru pasagerii care calatoresc catre, dinspre sau prin Dubai.
Prin urmare, toti pasagerii care calatoresc spre Dubai nu mai sunt obligati sa prezinte un certificat de vaccinare COVID-19 sau sa efectueze teste PCR.
Detalii suplimentare - Emiratele Arabe Unite

vezi mai mult

DUBAI este centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite si al doilea emirat din cele sapte, cu cea mai mare populatie dintre toate. Este situat la o altitudine de 16 m deasupra nivelului marii si are o suprafata de 4.114 km². Este situat in desertul Arabiei, dar topografia teritoriului difera semnificativ fata de celelalte emirate din sud deoarece aici desertul are dune de nisip, fata de cele de pietris. Apele din preajma Dubaiului gazduiesc peste 300 de specii de pesti si vietati marine, inclusive diferite specii de testoase.
Principalele atractii ale Dubaiului sunt insulele artificiale sub forma de palmier. In prezent, un palmier este in constructie, iar cel care este finalizat, Palm Jumeirah, este considerat “a opta minune a lumii”. Are 20 km², si este format din 17 frunze de palmier. O alta atractie uimitoare este un arhipelag artificial care imita harta lumii. The World („Lumea”) e format din 300 de insule, fiecare cu o suprafata intre 14.000 mp si 42.000 mp. De asemenea, parcurile de distractie acvatice de aici sunt renumite in intreaga lume. Cel mai mare, chiar din Orientul Mijlociu, este Aquaventure Park Atlantis, unde se gasesc cele mai ingenioase metode de distractie precum inot alaturi de rechini sau delfini si circuite prin torenti de apa.  Schiul in Dubai este un alt proiect ambitios, o excentricitate devenita realitate. Avand o suprafata de 22.500 m², 5 partii cu grade diferite de dificultate, acest proiect atrage turistii prin posibilitatea de a schia cand afara sunt 40 de grade Celsius. Cea mai mare dintre partii are o lungime de 400 m si o diferenta de nivel de 60 m. Ski Dubai include si Snow Park, dedicat copiilor. Acesta este cel mai mare parc de zapada acoperit din lume, suprafata lui fiind de aproximativ 3.000 m². Hotelul subacvatic din Dubai este deja cunoscut in intreaga lume, acesta cazandu-si turistii in lumea pestilor. Cladirea seamana cu un atol futurist si este primul pas catre un adevarat oras subacvatic. Acesta coboara 20 de metri in apele Golfului Persic. Etajele superioare ale cladirii adapostesc sali de conferinta, o clinica de chirurgie estetica si un laborator de cercetare marina. Arhitectul a inclus si un cinematograf, unde vor fi proiectate in special filme care au ca tema apa sau oceanul.

Video Revelion in Dubai

Harta Dubai

Solicita oferta