20px

Oferte Revelion 2022 Dubai

OFERTE REVELION 2022 DUBAI - EMIRATELE ARABE UNITE

OFERTE SI REZERVARI REVELION 2022 DUBAI⭐

Pachete sejur 7/8 nopti Revelion Dubai 2022 - Emiratele Arabe Unite
Plecare: 27/29.12.2021; Retur: 04/05.01.2022

VEDETI (click) OFERTA PENTRU PLECARILE DE
REVELION DUBAI 2022: 27 si 29.12

(selectati luna Decembrie)

Tarifele prezentate sunt pentru doua persoane

Informatii calatorie Dubai in contextul Covid-19

 In Emiratul Dubai, din data de 7 iulie 2020, s-au deschis zborurile dus-intors, inclusiv pentru turisti.
 Incepand cu data de 01 August 2020, este obligatorie efectuarea unui test molecular pentru infectia cu COVID-19 (tip PCR), cu cel mult 96 de ore inainte de sosirea in Emiratele Arabe Unite, inclusiv de catre persoanele care tranziteaza acest stat. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza.
 Mai multe detalii pe: http://dubai.mae.ro/node/177
 RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL:
 
 •    Aeroporturile din Emiratele Arabe Unite sunt deschise pentru zborurile comerciale de repatriere, inclusiv catre aeroportul International Henri Coanda. In Emiratul Dubai, din data de 7 iulie 2020, s-au deschis zborurile dus-intors, inclusiv pentru turisti.
 •    Zborurile se vor efectua doar daca se inregistreaza un numar minim de pasageri, in caz contrar, companiile aeriene anuland sau reprogramand zborurile cu o informare prealabila.
EMIRATUL DUBAI:
Este permisa intrarea in scop turistic a cetatenilor straini in Emiratul Dubai. Turistii trebuie sa prezinte un test molecular tip RT-PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore inainte de imbarcare.
Pentru pasagerii care sosesc dintr-un stat aflat pe lista rosie (Romania este pe lista rosie), la sosirea pe aeroportul din Dubai se efectueaza un alt test molecular tip PCR, rezultatul fiind trimis pe telefonul mobil. Este obligatorie respectarea masurii de autoizolare pana la receptionarea rezultatului prin mesaj tip SMS (aproximativ 24-48 ore). 
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu virusul SARS-CoV-2.
Turistii care se deplaseaza pe cale aeriana catre Dubai trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate conditiile pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite, sa detina o asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19 si sa completeze o declaratie de sanatate la sosirea pe aeroportul din Emiratele Arabe Unite.
Este obligatorie descarcarea aplicatiei „Al Hosn” de monitorizare a deplasarilor (COVID-19 DXB) si completarea datelor personale, deoarece aceasta faciliteaza coordonarea si comunicarea facila cu autoritatile din domeniul sanitar in cazul in care apar simptome specifice COVID-19.

Persoanele care au intrat in contact cu persoane diagnosticate cu COVID-19 pe teritoriul Emiratului Dubai trebuie sa intre in autoizolare la domiciliu pentru o perioada de 10 zile - chiar daca nu au prezentat niciun simptom. Perioada de 10 zile incepe din ziua in care au fost expusi unui caz COVID-19 confirmat.

Din data de 2 Noiembrie a.c., conform deciziei comune NCEMA (Autoritatea Nationala pentru Situatii de Criza si de Management a Dezastrelor) si a Ministerului Afacerilor Externe din EAU, pasagerii care calatoresc din Emiratele Arabe Unite catre tarile Uniunii Europene si Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, precum si catre tarile care au drept conditie de intrare efectuarea testului molecular tip PCR, NU MAI TREBUIE sa prezinte teste negative la imbarcare.
 Conform informatiilor primite de la autoritatile emirateze, lista cu centrele medicale agreate pentru testare PCR COVID-19 este disponibila pe website-urile companiilor aeriene si pasagerii au obligatia sa verifice inainte de achizitionarea biletului de avion. Certificatele de testare PCR COVID-19 cu rezultat negativ, emise de laboratoarele acreditate de guvernele tarilor de origine, vor fi acceptate de EAU; pentru a asigura credibilitatea rezultatelor acestor laboratoare, in cazurile in care exista diferente majore intre aceste rezultate si testele din EAU, autoritatile locale vor informa companiile aeriene sa nu mai accepte testele de la "laboratoarele care nu sunt de incredere".
 De asemenea, toate companiile aeriene au obligatia de a publica pe paginile oficiale de internet centrele de testare moleculara pentru COVID-19 (tip PCR) din Romania, agreate de autoritatile emirateze, iar pasagerii au obligatia de a verifica aceste liste.
 Toate cheltuielile necesare pentru efectuarea carantinei institutionalizate, carantinei intr-o unitate hoteliera si tratamentelor vor fi suportate exclusiv de persoana in cauza sau de asigurator, daca pasagerul detine o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale generate de infectarea cu COVID-19. De asemenea, costurile pentru testarile moleculare tip PCR pentru COVID-19 sunt suportate de persoanele in cauza.
 
 Link-uri utile:
https://screening.purehealth.ae/application
https://www.flydubai.com/en/flying-with-us/resumption-of-flights
 
 Exceptii de la obligativitatea efectuarii testului molecular pentru infectia cu COVID-19 (tip PCR), cu valabilitate de 96 de ore, solicitat la intrarea si iesirea in/din Emiratele Arabe Unite:
- Copiii sub 12 ani sunt exceptati de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR);
- Persoanele cu dizabilitati moderate sau severe pot fi exceptate de la efectuarea testului molecular (tip PCR).
 
 NCEMA si Ministerul Afacerilor Externe atrag atentia asupra necesitatii ca toate companiile aeriene care opereaza in EAU sa asigure indeplinirea acestor conditii la imbarcare.
https://www.wam.ae/en/details/1395302857374
https://www.mofaic.gov.ae/en/MediaHub/News/2020/7/23/23-07-2020-UAE-Entry

vezi mai mult