20px

Oferte Revelion 2023 Dubai

OFERTE REVELION 2023 DUBAI - EMIRATELE ARABE UNITE

OFERTE SI REZERVARI REVELION 2023 DUBAI⭐

Pachete sejur 7/8 nopti Revelion Dubai 2023 - Emiratele Arabe Unite
Plecare: 26/27/29.12.2022; Retur: 02/04/05.01.2023
Plecari din: Bucuresti | Timisoara | Craiova
VEDETI (click) OFERTA PENTRU PLECARILE DE
REVELION DUBAI 2023: 26, 27 si 29.12

(selectati luna Decembrie)

Ofertele pentru Revelion Dubai 2023 vor fi afisate pe site imediat ce acestea vor fi disponibile

Informatii calatorie Dubai in contextul Covid 19

STARE DE URGENTA: NU (stare de epidemie la nivel national)
Este permisa intrarea in scop turistic a cetatenilor straini in Emiratul Dubai si Ras al-Khaimah.

Turistii trebuie sa prezinte un test molecular tip PCR, in format letric, cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore inainte de imbarcare.
Pentru pasagerii care sosesc dintr-un stat aflat pe lista rosie, la sosirea pe aeroportul din Dubai se efectueaza un alt test molecular tip PCR, rezultatul fiind trimis pe telefonul mobil. Este obligatorie respectarea masurii de autoizolare pana la receptionarea rezultatului prin mesaj tip SMS sau se poate verifica pe Pure Health (intre 8 si 48 ore). 
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu virusul SARS-CoV-2.
Turistii care se deplaseaza pe cale aeriana catre Dubai trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate conditiile pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite, sa detina o asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19 si sa completeze o declaratie de sanatate la sosirea pe aeroportul din Emiratele Arabe Unite.
Este obligatorie descarcarea aplicatiei „Al Hosn” de monitorizare a deplasarilor (COVID-19 DXB) si completarea datelor personale, deoarece aceasta faciliteaza coordonarea si comunicarea facila cu autoritatile din domeniul sanatatii in cazul in care apar simptome specifice COVID-19.

PARASIREA EMIRATELOR ARABE UNITE:
Pentru cetatenii straini care parasesc Emiratele Arabe Unite, este foarte importanta verificarea in mod direct cu autoritatile statului de destinatie si cu compania aeriana respectiva a procedurilor si protocoalelor medicale care pot fi aplicate (teste tip PCR, formulare care trebuie prezentate etc.), in functie de aeroportul utilizat, statul de tranzit si destinatia finala. Poate fi necesara efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, intre 24 si 96 ore anterior plecarii, in functie de statul de destinatie.

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

Detalii suplimentare - Emiratele Arabe Unite

vezi mai mult

DUBAI este centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite si al doilea emirat din cele sapte, cu cea mai mare populatie dintre toate. Este situat la o altitudine de 16 m deasupra nivelului marii si are o suprafata de 4.114 km². Este situat in desertul Arabiei, dar topografia teritoriului difera semnificativ fata de celelalte emirate din sud deoarece aici desertul are dune de nisip, fata de cele de pietris. Apele din preajma Dubaiului gazduiesc peste 300 de specii de pesti si vietati marine, inclusive diferite specii de testoase.
Principalele atractii ale Dubaiului sunt insulele artificiale sub forma de palmier. In prezent, un palmier este in constructie, iar cel care este finalizat, Palm Jumeirah, este considerat “a opta minune a lumii”. Are 20 km², si este format din 17 frunze de palmier. O alta atractie uimitoare este un arhipelag artificial care imita harta lumii. The World („Lumea”) e format din 300 de insule, fiecare cu o suprafata intre 14.000 mp si 42.000 mp. De asemenea, parcurile de distractie acvatice de aici sunt renumite in intreaga lume. Cel mai mare, chiar din Orientul Mijlociu, este Aquaventure Park Atlantis, unde se gasesc cele mai ingenioase metode de distractie precum inot alaturi de rechini sau delfini si circuite prin torenti de apa.  Schiul in Dubai este un alt proiect ambitios, o excentricitate devenita realitate. Avand o suprafata de 22.500 m², 5 partii cu grade diferite de dificultate, acest proiect atrage turistii prin posibilitatea de a schia cand afara sunt 40 de grade Celsius. Cea mai mare dintre partii are o lungime de 400 m si o diferenta de nivel de 60 m. Ski Dubai include si Snow Park, dedicat copiilor. Acesta este cel mai mare parc de zapada acoperit din lume, suprafata lui fiind de aproximativ 3.000 m². Hotelul subacvatic din Dubai este deja cunoscut in intreaga lume, acesta cazandu-si turistii in lumea pestilor. Cladirea seamana cu un atol futurist si este primul pas catre un adevarat oras subacvatic. Acesta coboara 20 de metri in apele Golfului Persic. Etajele superioare ale cladirii adapostesc sali de conferinta, o clinica de chirurgie estetica si un laborator de cercetare marina. Arhitectul a inclus si un cinematograf, unde vor fi proiectate in special filme care au ca tema apa sau oceanul.

Video Revelion in Dubai

Harta Dubai

Solicita oferta