20px

OFERTE SPECIALE LITORAL TURCIA

SUPER REDUCERI PACHETE ANTALYA

Plecare din Bucuresti 12.06.2021

REDUCERI DE PANA LA 57%
Sejur 7 nopti
Oferta valabila in limita locurilor disponibile.

Informatii calatorie Turcia in contextul Covid-19

* Incepand cu data de  1 iunie 2021, la intrarea in Turcia, vor fi acceptate certificatele de vaccinare si vor fi scutite de prezentarea testului sau scutite de la regula carantinei acele persoane care prezinta un certificat de vaccinare si pentru care au trecut 14 zile de la doza de rapel.
* Vor fi scutite de la regula carantinarii acele persoane care prezinta rezultatul unui test negativ RT-PCR efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de intrarea in Turcia.
* Vor fi scutite de la carantina si persoanele care pot prezenta dovada faptului ca au fost infectate cu Sars-CoV-2 in ultimele 6 luni sau cele care prezinta rezultatul unui test negativ Rapid Antigen, efectuat cu maxim 48 ore inainte de intrarea in Turcia.

Incepand cu data de 15.03.2021 turistii ce calatoresc in Turcia au obligatia completarii formularului "Safe tourism". Formularul va fi completat incepand cu 72 de ore inainte de calatorie. Formularul poate fi completat AICI
Pentru fluidizarea procesului de imbarcare, pasagerii trebuie sa prezinte la check-in formularele completate. Nerespectarea regulilor poate duce la intarzieri sau amezi din partea autoritatilor!
Este obligatoriu ca pasagerii sa poarte masca de protectie pe toata durata calatoriei si sa respecte reglementarile in vigoare.
Pe toate aeroporturile sau in punctele de frontiera, pasagerii pot fi supusi unui control termic.

Conditii pentru calatoriile catre Romania (intoarcerea din Turcia):
Incepand cu data de 06.06.2021, turistii romani care se intorc din Turcia nu mai au nici o restrictie: Nu mai este neceasar testul RT-PCR si nici nu se mai intra in carantina. Turcia este in zona verde!

vezi mai mult

Solicita oferta