20px

OFERTE VACANTA DUBAI 2021-2022

VACANTA DUBAI 2021-2022
Tarife pentru 2 persoane/sejur, incepand de la: 958

OFERTE SPECIALE SI REZERVARI EARLY BOOKING VACANTA DUBAI
TOAMNA-IARNA 2021-2022⭐

Fie ca va doriti un sejur de 7 nopti cu charter avion, cautati un hotel anume, un bilet de avion sau o vizita la parcurile de distractie din Dubai, avem placerea sa va prezentam mai jos
intreaga oferta Alltur.

Tarifele prezentate sunt pentru doua persoane!

VEDETI (click) TOATE OFERTELE DE VACANTA IN DUBAI TOAMNA-IARNA 2021-2022

Informatii calatorie Dubai in contextul Covid-19

In Emiratul Dubai, din data de 7 iulie 2020, s-au deschis zborurile dus-intors, inclusiv pentru turisti.
Incepand cu data de 31 ianuarie 2021, este obligatoriu testul molecular tip PCR efectuat inainte de calatorie cu maxim 72 ore pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite.
• Autoritatile medicale din Emiratele Arabe Unite la sosirea in Dubai fac al doilea test gratuit, dar oblgatoriu, pentru turisti. Procedura este rapida si foarte bine organizata.
• Documente necesare calatoriei in Emiratele Arabe Unite pentru cetatenii romani: pasaport simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Nu se poate calatori in Emiratele Arabe Unite cu pasaport temporar.
• Intrarea cetatenilor straini, in scop turistic, este permisa doar in Emiratul Dubai si Ras Al Khaimah;
Copiii sub 11,99 ani sunt exceptati de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR).
• Turistii care se deplaseaza pe cale aeriana spre Dubai trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19 si sa completeze o declaratie de sanatate, la sosirea aeroportul din Emiratele Arabe Unite.
• Este obligatorie descarcarea, pe un smartphone, a aplicatiei de monitorizare a traseului (COVID-19 DXB) si completarea datelor personale, deoarece faciliteaza coordonarea si comunicarea usoara cu autoritatile din domeniul sanatatii, in cazul in care apar simptome COVID-19.

 Mai multe detalii pe: http://dubai.mae.ro/node/177
 RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL:
 
 •    Aeroporturile din Emiratele Arabe Unite sunt deschise pentru zborurile comerciale de repatriere, inclusiv catre aeroportul International Henri Coanda. In Emiratul Dubai, din data de 7 iulie 2020, s-au deschis zborurile dus-intors, inclusiv pentru turisti.
 •    Zborurile se vor efectua doar daca se inregistreaza un numar minim de pasageri, in caz contrar, companiile aeriene anuland sau reprogramand zborurile cu o informare prealabila.
  •    Pasagerii care indeplinesc conditiile pentru revenirea in Emiratele Arabe Unite trebuie sa efectueze un examen medical si sa prezinte un certificat eliberat de unul dintre centrele medicale aprobate de autoritatile emirateze competente, pentru a se asigura ca nu sunt infectati cu COVID-19.
 •    Autoritatile medicale de stat pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar. La sosirea pe aeroportul Dubai se efectueaza un test molecular tip PCR pentru COVID-19, rezultatul acestuia fiind transmis pe telefonul mobil in aproximativ 24-48 de ore. Pana la sosirea rezultatului, calatorii trebuie sa stea in izolare.

 Din data de 2 Noiembrie a.c., conform deciziei comune NCEMA (Autoritatea Nationala pentru Situatii de Criza si de Management a Dezastrelor) si a Ministerului Afacerilor Externe din EAU, pasagerii care calatoresc din Emiratele Arabe Unite catre tarile Uniunii Europene si Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, precum si catre tarile care au drept conditie de intrare efectuarea testului molecular tip PCR, NU MAI TREBUIE sa prezinte teste negative la imbarcare.
 Conform informatiilor primite de la autoritatile emirateze, lista cu centrele medicale agreate pentru testare PCR COVID-19 este disponibila pe website-urile companiilor aeriene si pasagerii au obligatia sa verifice inainte de achizitionarea biletului de avion. Certificatele de testare PCR COVID-19 cu rezultat negativ, emise de laboratoarele acreditate de guvernele tarilor de origine, vor fi acceptate de EAU; pentru a asigura credibilitatea rezultatelor acestor laboratoare, in cazurile in care exista diferente majore intre aceste rezultate si testele din EAU, autoritatile locale vor informa companiile aeriene sa nu mai accepte testele de la ,,laboratoarele care nu sunt de incredere”.
 De asemenea, toate companiile aeriene au obligatia de a publica pe paginile oficiale de internet centrele de testare moleculara pentru COVID-19 (tip PCR) din Romania, agreate de autoritatile emirateze, iar pasagerii au obligatia de a verifica aceste liste.
 Toate cheltuielile necesare pentru efectuarea carantinei institutionalizate, carantinei intr-o unitate hoteliera si tratamentelor vor fi suportate exclusiv de persoana in cauza sau de asigurator, daca pasagerul detine o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale generate de infectarea cu COVID-19. De asemenea, costurile pentru testarile moleculare tip PCR pentru COVID-19 sunt suportate de persoanele in cauza.
 
 Link-uri utile:
https://screening.purehealth.ae/application
https://www.flydubai.com/en/flying-with-us/resumption-of-flights
 
 Exceptii de la obligativitatea efectuarii testului molecular pentru infectia cu COVID-19 (tip PCR), cu valabilitate de 96 de ore, solicitat la intrarea si iesirea in/din Emiratele Arabe Unite:
- Copiii sub 12 ani sunt exceptati de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR);
- Persoanele cu dizabilitati moderate sau severe pot fi exceptate de la efectuarea testului molecular (tip PCR).
 
 NCEMA si Ministerul Afacerilor Externe atrag atentia asupra necesitatii ca toate companiile aeriene care opereaza in EAU sa asigure indeplinirea acestor conditii la imbarcare.
https://www.wam.ae/en/details/1395302857374
https://www.mofaic.gov.ae/en/MediaHub/News/2020/7/23/23-07-2020-UAE-Entry

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

vezi mai mult

DUBAI este centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite si al doilea emirat din cele sapte, cu cea mai mare populatie dintre toate. Este situat la o altitudine de 16 m deasupra nivelului marii si are o suprafata de 4.114 km². Emiratul Dubai situat in desertul Arabiei, dar topografia teritoriului difera semnificativ fata de celelalte emirate din sud deoarece aici desertul are dune de nisip, fata de cele de pietris. Apele din preajma Dubaiului gazduiesc peste 300 de specii de pesti si vietati marine, inclusive diferite specii de testoase.
Principalele atractii ale Dubaiului sunt insulele artificiale sub forma de palmier. In prezent, un palmier este in constructie, iar cel care este finalizat, Palm Jumeirah, este considerat “a opta minune a lumii”. Are 20 km², si este format din 17 frunze de palmier. O alta atractie uimitoare este un arhipelag artificial care imita harta lumii. The World („Lumea”) e format din 300 de insule, fiecare cu o suprafata intre 14.000 mp si 42.000 mp. De asemenea, parcurile de distractie acvatice de aici sunt renumite in intreaga lume. Cel mai mare, chiar din Orientul Mijlociu, este Aquaventure Park Atlantis, unde se gasesc cele mai ingenioase metode de distractie precum inot alaturi de rechini sau delfini si circuite prin torenti de apa

OFERTE SEJUR AVION DUBAI

OFERTE CAZARE HOTELURI DUBAI

Dubai vazut de sus
Solicita oferta