20px

Oferte sejur charter Dubai 2023

SEJUR DUBAI 2023
Tarife pentru 2 persoane per camera/sejur, incepand de la: 938

OFERTE SPECIALE SI REZERVARI EARLY BOOKING SEJUR DUBAI
CHARTER AVION 2023⭐🌴

Fie ca va doriti un sejur intre 5 si14 nopti cu charter avion, cautati un hotel anume, un bilet de avion sau o vizita la parcurile de distractie din Dubai, avem placerea sa va prezentam mai jos intreaga oferta Alltur

Plecari charter sejur avion Dubai din: Bucuresti si Cluj Napoca

VEDETI (click) TOATE OFERTELE DE VACANTA IN DUBAI 2023


Informatii calatorie Dubai in contextul Covid 19
UPDATE:

EMIRATUL DUBAI
Incepand cu 8 noiembrie 2022, au fost eliminate toate cerintele de intrare precum si masurile de precautie legate de COVID-19 pentru pasagerii care calatoresc catre, dinspre sau prin Dubai.
Prin urmare, toti pasagerii care calatoresc spre Dubai nu mai sunt obligati sa prezinte un certificat de vaccinare COVID-19 sau sa efectueze teste PCR.
Detalii suplimentare - Emiratele Arabe Unite(link extern)

 

DUBAI este centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite si al doilea emirat din cele sapte, cu cea mai mare populatie dintre toate. Este situat la o altitudine de 16 m deasupra nivelului marii si are o suprafata de 4.114 km². Emiratul Dubai situat in desertul Arabiei, dar topografia teritoriului difera semnificativ fata de celelalte emirate din sud deoarece aici desertul are dune de nisip, fata de cele de pietris. Apele din preajma Dubaiului gazduiesc peste 300 de specii de pesti si vietati marine, inclusive diferite specii de testoase.
Principalele atractii ale Dubaiului sunt insulele artificiale sub forma de palmier. In prezent, un palmier este in constructie, iar cel care este finalizat, Palm Jumeirah, este considerat “a opta minune a lumii”. Are 20 km², si este format din 17 frunze de palmier. O alta atractie uimitoare este un arhipelag artificial care imita harta lumii. The World („Lumea”) e format din 300 de insule, fiecare cu o suprafata intre 14.000 mp si 42.000 mp. De asemenea, parcurile de distractie acvatice de aici sunt renumite in intreaga lume. Cel mai mare, chiar din Orientul Mijlociu, este Aquaventure Park Atlantis, unde se gasesc cele mai ingenioase metode de distractie precum inot alaturi de rechini sau delfini si circuite prin torenti de apa

OFERTE SEJUR AVION DUBAI

OFERTE CAZARE HOTELURI DUBAI

Video spectaculos: Dubai vazut de sus

Solicita oferta