20px

OFERTE VACANTA DUBAI 2022

VACANTA DUBAI 2022
Tarife pentru 2 persoane/sejur, incepand de la: 1055

OFERTE SPECIALE SI REZERVARI EARLY BOOKING VACANTA DUBAI
CHARTER AVION 2022⭐

Fie ca va doriti un sejur de 7 nopti cu charter avion, cautati un hotel anume, un bilet de avion sau o vizita la parcurile de distractie din Dubai, avem placerea sa va prezentam mai jos
intreaga oferta Alltur.

Plecari charter avion Dubai din: Bucuresti, Cluj Napoca

VEDETI (click) TOATE OFERTELE DE VACANTA IN DUBAI 2022

Informatii calatorie Dubai in contextul Covid 19

STARE DE URGENTA: NU (stare de epidemie la nivel national)
Este permisa intrarea in scop turistic a cetatenilor straini in Emiratul Dubai si Ras al-Khaimah.

Turistii trebuie sa prezinte un test molecular tip PCR, in format letric, cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore inainte de imbarcare.
Pentru pasagerii care sosesc dintr-un stat aflat pe lista rosie, la sosirea pe aeroportul din Dubai se efectueaza un alt test molecular tip PCR, rezultatul fiind trimis pe telefonul mobil. Este obligatorie respectarea masurii de autoizolare pana la receptionarea rezultatului prin mesaj tip SMS sau se poate verifica pe Pure Health (intre 8 si 48 ore). 
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu virusul SARS-CoV-2.
Turistii care se deplaseaza pe cale aeriana catre Dubai trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate conditiile pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite, sa detina o asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19 si sa completeze o declaratie de sanatate la sosirea pe aeroportul din Emiratele Arabe Unite.
Este obligatorie descarcarea aplicatiei „Al Hosn” de monitorizare a deplasarilor (COVID-19 DXB) si completarea datelor personale, deoarece aceasta faciliteaza coordonarea si comunicarea facila cu autoritatile din domeniul sanatatii in cazul in care apar simptome specifice COVID-19.

PARASIREA EMIRATELOR ARABE UNITE:
Pentru cetatenii straini care parasesc Emiratele Arabe Unite, este foarte importanta verificarea in mod direct cu autoritatile statului de destinatie si cu compania aeriana respectiva a procedurilor si protocoalelor medicale care pot fi aplicate (teste tip PCR, formulare care trebuie prezentate etc.), in functie de aeroportul utilizat, statul de tranzit si destinatia finala. Poate fi necesara efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, intre 24 si 96 ore anterior plecarii, in functie de statul de destinatie.

Detalii suplimentare - Emiratele Arabe Unite

vezi mai mult

DUBAI este centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite si al doilea emirat din cele sapte, cu cea mai mare populatie dintre toate. Este situat la o altitudine de 16 m deasupra nivelului marii si are o suprafata de 4.114 km². Emiratul Dubai situat in desertul Arabiei, dar topografia teritoriului difera semnificativ fata de celelalte emirate din sud deoarece aici desertul are dune de nisip, fata de cele de pietris. Apele din preajma Dubaiului gazduiesc peste 300 de specii de pesti si vietati marine, inclusive diferite specii de testoase.
Principalele atractii ale Dubaiului sunt insulele artificiale sub forma de palmier. In prezent, un palmier este in constructie, iar cel care este finalizat, Palm Jumeirah, este considerat “a opta minune a lumii”. Are 20 km², si este format din 17 frunze de palmier. O alta atractie uimitoare este un arhipelag artificial care imita harta lumii. The World („Lumea”) e format din 300 de insule, fiecare cu o suprafata intre 14.000 mp si 42.000 mp. De asemenea, parcurile de distractie acvatice de aici sunt renumite in intreaga lume. Cel mai mare, chiar din Orientul Mijlociu, este Aquaventure Park Atlantis, unde se gasesc cele mai ingenioase metode de distractie precum inot alaturi de rechini sau delfini si circuite prin torenti de apa

OFERTE SEJUR AVION DUBAI

OFERTE CAZARE HOTELURI DUBAI

Video Dubai vazut de sus

Solicita oferta