20px

OFERTE DE VACANTA LA SKI IN AUSTRIA IARNA 2022

VACANTA LA SKI IN AUSTRIA 2022
OFERTE CURSE CHARTER AVION SAU VACANTE INDIVIDUALE

SEJUR CHARTER AVION VACANTA LA SKI IN AUSTRIA 2022⭐
OFERTE SPECIALE SI EARLY BOOKING

Vacanta charter avion Ski Austria 2022
Oferta pentru vacanta charter avion ski Austria va fi afisata pe site imediat ce aceasta va fi disponibila
Oferte speciale cu avans 10% si conditii avantajoase de anulare!

Zboruri cu plecare din Bucuresti si aterizare la Salzburg
Pachete charter Austria la ski
(inclus: avion si transfer la hotel) in zonele:
Salzburg, Zell am See, Tirol
 

Calatoria in Austria in contextul Covid-19

Austria inregistreaza incidente in crestere si reactioneaza ferm la evolutia actuala: de luni 22 noiembrie 2021, va intra in vigoare un lockdown la nivel national. Aceasta izolare afecteaza persoanele vaccinate si nevaccinate, se aplica pentru maximum 20 de zile, se evalueaza dupa 10 zile si se incheie cel tarziu pe 13 decembrie. Calatoriile turistice in Austria nu sunt posibile in perioada de lockdown.
Austria s-a pregatit cat mai bine posibil pentru turismul de iarna cu masuri, precum regula 2-G (vaccinat sau vindecat). Cu toate acestea, situatia actuala face necesar un lockdown ca masura pe termen scurt in vederea scaderii ratei de infectie. Austria va incepe sezonul de iarna de indata ce situatia generala o va permite.
Regula 2-G („vaccinat sau vindecat”)  se aplica in restaurante, hoteluri, restaurantele deschise si noaptea, unitati culturale, de agrement si sportive si telecabine. Aceste reguli uniforme sunt necesare ca masuri de limitare a numarului de infectii. In acelasi timp, acestea vor contribui la asigurarea faptului ca turismul de iarna poate avea loc in Austria.

Condiții de intrare în Austria:
Pe teritoriul Austriei se poate intra daca se indeplineste una din conditiile enumerate mai jos:
1. Prezinta un certificat de vaccinare cu un ser autorizat, cu indeplinirea uneia dintre urmatoarele conditii la data intrarii in Austria:
•    imunizarea cu cea de-a doua doza de vaccin sa nu fi avut loc cu mai mult de 270 de zile in urma, cu conditia ca intre administrarea primei si celei de a 2-a doze sa fi trecut cel putin 14 zile;
•    in cazul imunizarii cu un vaccin administrat intr-o singura doza, aceasta sa nu fi fost efectuata cu mai putin de 21 de zile in urma, dar nu mai mult de 270 de zile;
•    daca vaccinarea a avut loc dupa cel putin 21 de zile de la emiterea unui rezultat al unui test biologic-molecular pozitiv pentru SARS-CoV-2, cu conditia ca vaccinul sa nu fi fost administrat cu mai mult de  270 de zile in urma;
•    imunizarea cu o doza noua (administrata persoanelor imunizate cu schema completa), de la care sa nu fi trecut mai mult de 270 de zile, iar intre momentul imunizarii complete si administrarea noii doze sa fi trecut cel putin 120 de zile, sau, in cazul unui vaccin administrat intr-o singura doza, de la data administrarii dozei unice sa fi trecut cel putin 14 zile;
sau
2. Daca a fost confirmata o infectie pentru SARS-CoV-2 in ultimele 180 de zile si poate fi prezentat un certificat medical de vindecare.

vezi mai mult

VACANTE INDIVIDUALE LA SKI IN AUSTRIA 2022⭐
OFERTE CAZARE IN STATIUNI DE SKI DIN AUSTRIA

Cazare individiuala in Austria la ski in zonele: Bad Gastein, Kaprun, Salzburg, Zell am See, Innsbruck, Kitzbuehel, Ischgl, Solden

 

Despre Tirol
Cine ajunge in Tirol-Austria, descopera o regiune, a carui peisaj muntos fascineaza pe oricine pentru ca atinge sufletele oaspetilor sai, ofera o diversitate de activitati pentru petrecerea timpului si pentru ca se oglindeste in personalitatea locuitorilor din zona, care sunt niste gazde foarte primitoare.
500 de piscuri peste 3.000 m, 600 de ghetari, pajisti verzi cu cabane traditionale care invita la repaus. Activitatile sportive si deliciile culinare isi asteapta oaspetii in orice anotimp: drumetii si catarari vara, cu privelisti de neuitat; schi, snowboard si sanius iarna, când peisajul imbraca mantia sa alba.
In toate regiunile si loalitatile din Tirol oaspetii experimenteaza traditiile vechi si o scena culturala de inalta clasa. Hanurile tihnite specific tiroleze ofera binemeritata revigorare dupa o zi petrecuta in aer liber prin deliciile culinare deosebite servite oaspetilor. Iar daca verile devin toride, regiunea are o varietate de lacuri cu apa cristalina. Pentru racoare. Pentru visare. Si pentru a uita de problemele de acasa.
Diversitatea statiunilor pentru sporturi de iarna nu este nicaieri in Alpi mai mare ca in Tirol. De la statiunile mici pentru familii, la regiunile interconectate si pâna la ghetarii deschisi pe tot parcursul anului: aici pasionatii sporturilor de iarna isi vad visul implinit! Statiunile de schi se trezesc la viata, practicantii de schi fond strabat padurile si vaile, iubitorii naturii descopera peisajul idilic la drumetiile cu palete de zapada, iar copii zburda de bucurie la sanius. Dar Tirol are mult mai multe de oferit iarna. Pietele de Craciun traditionale din centrele istorice ale oraselor aduc o atmosfera calduroasa in anotimpul rece, la degustarea unei gogoase traditionale sau in mireasma vinului fiert. Si savoarea deliciilor culinare traditionale la gura semineului intr-unul din hanurile confortabile reprezinta o activitate atractiva fata de gerul de afara.
Varietatea ofertelor pentru mic si mare fac ca plictiseala sa nu fie prezenta niciodata in vacanta din Tirol!

Despre Salzburg
Salzburg este un stat federal si un land al Austriei cu o suprafata de 7.154 km² si o populatie de 520.000 de locuitori. Capitala landului este orasul Salzburg. Regiunea Salburg se invecineaza cu Bavaria, Germania, Tirolul de Sud si Italia.
Salzburg va asteapta cu placerea pura de schi – SalzburgerLand detine: 22 de regiuni de schi, 580 teleferice si 2000 km de partii cu conditii excelente pentru schi. Este situat pe un rau intr-o vale langa, ajungand pana la Villach, Graz la est, Linz si Viena, Munchen si Innsbruck la vest. Este un oras minunat de vizitat in timpul iernii, cu zidurile castelului si biserica si cupole catedralei si turlele mai degraba romantice cu zapada care le acopera.
Este al patrulea oras ca marime din Austria si pe langa Wolfgang Amadeus Mozart, "Sunetul Muzicii", Festivalul Salzburg sau o destinatie foarte populara de vacanta pentru turistii din toata lumea, Salzburg mai are ceva! Este orasul delicioaselor ciocolate Mozart. Desigur se gasesc peste tot in Europa dar in Salzburg trebuiesc incercate. Celebrele bomboane de ciocolata se numesc "Mozartkugeln". Ele au fost create prima data de Paul Furst in anul 1890 si numite dupa cel mai de seama fiu al orasului: Wolfgang Amadeus Mozart

Solicita oferta