Alltur - agentul tau de turism

Share pe Facebook

Depasim Criza IMPREUNA

Prezentare Agentia Alltur

Site nou Rezervari Alltur

Acceptam Tichete Vacanta

Transport Litoral Bulgaria

Inchiriere microbuz 8+1

IMPREUNA DEPASIM CRIZA CORONAVIRUS COVIT 19

Depasim Criza Covid 19 IMPREUNA

Dragi Prieteni,

In contextul evolutiei actuale privind criza Covid 19 si a declararii Starii de Urgenta, Agentia Alltur face toate eforturile pentru a asigura protectia clientilor sai.
Incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru a atenua impactul pe care-l are aceasta pandemie asupra planurilor dumneavoastra de calatorie si speram ca lucrurile sa revina la normal cat mai curand.
Apelam la rabdare, calm si intelegere. Doar asa putem sa gestionam cu rigoare fiecare situatie in parte, in beneficiul clientilor nostri.
Recomandam tuturor celor care au sejururi in perioada imediat urmatoare sa le reprogrameze, iar celorlalti sa mai astepte pana se contureaza rezultatele masurilor intreprinse de autoritati pentru managementul crizei globale. De aceea, masurile noastre se raporteaza cu strictete si celeritate la anunturile si deciziile institutiilor statului si la informarile care ne parvin in flux continuu de la partenerii nostri din industria turismului din intreaga lume..
Este o situatie de Forta Majora pentru toti: turisti, agentii, hotelieri, companii aeriene. Cu totii trebuie sa incercam sa colaboram, cu maturitatea si buna credinta, pentru a depasi criza IMPREUNA.
Suntem disponibili 7 zile din 7 si va asiguram de tot sprijinul nostru.

Cu prietenie si responsabilitate,

Echipa Alltur

Vizualizari: 421