20px

VACANTA GARDALAND 2022 - PARCURI DE DISTRACTIE

Descriere parc, cazare si oferte Gardaland 2022⭐

Situat langa lacul Garda, la doar cativa kilometri de Verona si Venetia, Gardaland este cel mai mare parc de distractii din Italia; este format din 3 hoteluri, parca scoase din povesti, parc de distractii tematic, Sea Life Aquarium si cea mai noua atractie LEGOLAND® Water Park.

Parcul se intinde pe o suprafata de 33 hectare si este impartit pe 4 sate tematice, care combina perfect adrenalina, aventura si lumea basmului. Fie ca este vorba de o aventura in inima junglei, in valurile unei furtuni pe mare sau zburand la bordul unui avion supersonic, imaginatia nu cunoaste limite in acest parc de distractii.

La Gardaland Sea Life Aquarium, vizitatorii vor fi fascinati de lumea animalelor marine: rechini, caluti de mare, stele de mare si multe alte creaturi marine vor putea fi admirate.

In noul parc acvatic LEGOLAND® va puteti „scufunda” in milioane de piese LEGO®, intr-o „mare” de jocuri interactive de apa, pe toboganele muticolore. De asemenea va puteti relaxa in zonele tematice unice ca desing! Chiar si cei mici pot explora si ei, construindu-si propriile creatii lego, bucurandu-se de primele atractii in apa adaptate copiilor!

reduceri-early-booking

 

Prezentare video Gardaland Park, Italia

Solicita oferta