20px

Vacanta Legoland Germania 2024

Descriere parc, cazare si oferte Legoland Germania 2024⭐

Legoland Germania este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat in localitatea Günzburg, la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart.
Parcul este impartit in 10 arealuri cu aproximativ 60 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante, construite din peste 50 de milioane de piese LEGO

VEDETI (click) HARTA PARCULUI LEGOLAND GERMANIA
 

Ofertele si tarifele pentru Legoland Germania 2024 inca nu sunt definitivate
Acestea vor fi afisate pe site pe masura ce acestea vor fi disponibile


Parcul isi invita vizitatorii la distractie si aventura, prin lumi tematice populate de cavaleri, conchistadori si pirati, zeci de atractii, o zona Ninjago unde cei mici se pot antrena pe a deveni ninja neinfricati, o multime de workshop-uri antrenante, orase europene construite din piese Lego® si un univers Star Wars conceput in acelasi fel si multe, multe altele. Foarte incitant este si LEGOLAND® ATLANTIS by SEA LIFE, lumea subacvatica ce evoca legendara Atlantida si cuprinde pesti exotici si rechini. Ajunsi aici, va puteti caza in primul sat de vacanta Lego® din lume, cu casute tematice viu colorate, in complexul idilic de pe malul lacului, la castel, sau in noul hotel Insula Piratilor, astfel incat sa nu parasiti nici o clipa lumea fanteziei si sa beneficiati de intrare separata in parc, programe pentru cei mici si dupa ora inchiderii si facilitati gandite anume pentru ei.

Parcul este deschis in perioada 6 aprilie - 3 noiembrie, de la 10:00 pana la 18:00, sau chiar pana mai tarziu, in weekend-uri si de sarbatori. Atractiile (cu exceptia MINILAND) se inchid cu o ora inaintea terminarii programului de functionare al parcului. In anul 2019, aventura va fi si mai mare, parcul punand la dispozitia vizitatorilor 2 noi calatorii in Tinutul Faraonilor.

Tarife bilet de intrare in LEGOLAND, Germania in perioada 19.03 - 02.11.2024:

Bilet intrare 1 zi:
- adulti si copii peste 2 ani: 39 EUR
- copii 0-2,99 ani: Gratuit

LEGOLAND® este deschis in perioada 19 martie - 2 noiembrie 2024, intre orele 10:00 si 18:00. Program mai lung in weekend, in timpul vacantelor si al sarbatorilor legale. (Parcul Legoland este inchis in urmatoarea perioada: 12 - 15 mai 2024.
(Informatiile sunt in permanenta actualizare)

Prezentare Video Legoland Germania

Solicita oferta