20px

VACANTA PORTAVENTURA 2021-2022 - PARCURI DE DISTRACTIE

Descriere parc, cazare si oferte PortAventura 2021-2022⭐

PortAventura World este o destinatie unica de vacanta, situata pe Costa Daurada, in regiunea Tarragona, la aprox. 100 km sud de Barcelona. Este cel mai vizitat parc din Spania si al saselea parc tematic din Europa. PortAventura World cuprinde 3 parcuri tematice, oferind de asemenea servicii de cazare pentru intreaga familie. La numai cateva minute de parc se afla gara care face legatura intre PortAventura si Barcelona.

Suprafata parcului PortAventura este divizata in 6 zone (Mediterana, Polinezia, SesamoAventura, China, Mexic si Vestul Salbatic) ce ofera curajosilor vizitatori cca. 40 de atractii.

Ferrari Land ofera 70.000 mp de distractie si adrenalina (cel mai inalt si rapid accelerator vertical din Europa, 8 simulatoare de viteza si multe altele).

Caribe Aquatic Park (50.000 mp de aventura tropicala) cuprinde, printre altele, cascade, piscine, spatii verzi pline de plante exotice si palmieri si un vas de pirati incredibil (echipat cu personaje din Sesame Street).

NOU: Din anul 2020 ii va surprinde pe cei mici cu o noua zona pentru copii, ce cuprinde 5 atractii special construite pentru ei, avand ca inspiratie lumea Ferrari.

reduceri-early-booking


PREZENTARE VIDEO PORTAVENTURA WORLD

Solicita oferta