20px

PARCURI DE DISTRACTIE - PORTAVENTURA

Descriere parc, cazare si oferte PortAventura

PortAventura World este o destinatie unica de vacanta, situata pe Costa Daurada, in regiunea Tarragona, la aprox. 100 km sud de Barcelona. Este cel mai vizitat parc din Spania si al saselea parc tematic din Europa. PortAventura World cuprinde 3 parcuri tematice, oferind de asemenea servicii de cazare pentru intreaga familie. La numai cateva minute de parc se afla gara care face legatura intre PortAventura si Barcelona.

Suprafata parcului PortAventura este divizata in 6 zone (Mediterana, Polinezia, SesamoAventura, China, Mexic si Vestul Salbatic) ce ofera curajosilor vizitatori cca. 40 de atractii.

Ferrari Land ofera 70.000 mp de distractie si adrenalina (cel mai inalt si rapid accelerator vertical din Europa, 8 simulatoare de viteza si multe altele).

Caribe Aquatic Park (50.000 mp de aventura tropicala) cuprinde, printre altele, cascade, piscine, spatii verzi pline de plante exotice si palmieri si un vas de pirati incredibil (echipat cu personaje din Sesame Street).

PROGRAM PORTAVENTURA PARK:
- zilnic in perioadele 27.03.2020 - 10.01.2021

PROGRAM CARIBE AQUATIC PARK:
- zilnic in perioada 30.05.2020 - 13.09.2020

NOU: Anul 2020 ii va surprinde pe cei mici cu o noua zona pentru copii, ce cuprinde 5 atractii special construite pentru ei, avand ca inspiratie lumea Ferrari.

PREZENTARE VIDEO PORTAVENTURA WO

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020
Solicita oferta