20px

Oferte Circuite Paste si 1 Mai 2021 Iordania

CIRCUITE IORDANIA 2021
PASTE SI 1 MAI IORDANIA

 Circuitele pentru Vacanta Paste si 1 Mai 2021 in Iordaniainclud 7/8 nopti cazare in perioada 27.04-07.05.2021. Circuitele includ vizite la Marea Rosie, Marea Moarta, Petra, Jeep Safari si multe alte obiective si atractii

 Iordania, oficial denumita Regatul Hasemit al Iordaniei, este o tara araba din Orientul Apropiat care se invecineaza cu Siria in nord, cu Irak in nord-est, cu Arabia Saudita la est si la sud si cu Israel si Autoritatea Nationala Palestiniana la vest.
Impreuna cu Israelul imparte coasta Marii Moarte si pe cea a Golfului Akaba (Eilat) al Marii Rosii, impreuna cu Arabia Saudita, Israel si Egiptul, micul port Akaba fiind singura sa iesire la mare. Iordania poate fi descrisa in doar cateva cuvinte ca fiind contrastanta, incantatoare si uimitoare. O tara mica din Orientul Mijlociu, se invecineaza cu Siria si Irak, Arabia Saudita si Israel, cu acesta din urma impartind coasta Marii Moarte.
Tara musulmana al carui nume are profunde radacini biblice, provenind de la numele raului Iordan, denumit dupa Or Dan, acesta fiind unul dintre cei 12 fii ai lui Iacob din Geneza.
Un taram inzestrat cu sute de ani de istorie a lumii, Iordania este locul unde Iisus a fost botezat de catre Ioan Botezatorul, unde Alexandru cel Mare a infintat orasul Jerash si unde a fost ridicata Petra, una dintre cele 7 minuni ale lumii

Informatii calatorie Iordania in contextul Covid-19

Turistii romani ce calatoresc in Iordania NU AU obligatia de a intra in izolare/carantina la intoarcerea din vacanta! NU este necesar test PCR la retur.
STARE DE URGENTA: NU (stare de epidemie la nivel național).
Conditii de calatorie Iordania: pasaport simplu sau biometric valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei (nu se accepta pasaport temporar).
Incepand cu 19 ianuarie 2021, persoanele care calatoresc in Iordania din Romania au urmatoarele obligatii:
* sa prezinte un test molecular tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de data imbarcarii. Copii cu varsta de pana la 5 ani sunt exceptati de la aceasta masura
* sa accepte efectuarea unui test molecular tip PCR la sosirea in aeroport, contravaloarea acestuia fiind de 28 de dinari iordanieni/ aproximativ 38 de dolari SUA. Rezultatul urmand sa fie primit prin mesaj tip SMS. Copii cu varsta de pana la 5 ani sunt exceptati de la aceasta masura.
* sa detina asigurare medicala valabila pe teritoriul hasemit care sa acopere inclusiv tratamentul pentru covid-19 pentru intreaga perioada a sederii in acest stat.
* sa instaleze aplicatia mobila "AMAN App” care atentioneaza utilizatorii atunci cand sunt suspecti ca au fost expusi la virusul SARS-CoV-2 si / sau cand au intrat in contact cu o persoana care este infectata cu SARS-CoV-2. Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play si App Store.
* sa completeze declaratia disponibila  in cadrul urmatorului link sau la sosirea in aeroport:
https://www.carc.jo/images/COVID19/Declaration-Form.pdf

vezi mai mult

Solicita oferta