20px

PIATA DE CRACIUN LA PRAGA 2022

Descopera Piata de Craciun din Praga
de la 455
Pachetul include:

 - 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Comfort Prague sau simila;
- zbor direct compania TAROM;
 - transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
 - tur pietonal al orasului Praga cu ghid local;
 - tur pietonal al Pietelor de Craciun cu insotitorul de grup;
 - insotitor roman de grup;

Servicii optionale:

- asigurare medicala si storno;
- intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse;
- taxa de oras, 2 euro/persoana/noapte, se achita la receptie;
-excursii optionale.

Plecare din Bucuresti
Transport: avion
Nr. nopti: 4
Plecari: 30.11/07.12.2022
Tarif: de la 455
€/persoana

DETALII CIRCUIT - PIATA DE CRACIUN LA PRAGA

Ziua 1 | Bucuresti–Praga
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:15, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO225 Bucuresti–Praga cu decolare la ora 11:15. Sosirea la Praga la ora 12:10. Transfer in oras. Turul Orasului de Aur cu ghid local de Lb Romana. Vom incepe in Hradcany cu Castelul Praghez–odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus-cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobori in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge apoi in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Transfer la hotel si cazare. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Comfort Prague City East 4* sau similar Praga.
Ziua 2 | Piata de Craciun de la Praga–Castelul Karlstejn
Mic dejun. Dimineata, optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga. Vom continua vizitarea Pietei de Craciun. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de Craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. De asemenea, puteti servi bucate traditionale, atent preparate in numeroasele casute viu colorate din piata. Cazare Hotel Comfort Prague City East 4* sau similar Praga.
Ziua 3 | Praga-Karlovy Vary
Mic dejun. Excursie inclusa la Karlovy Vary. Vom calatori azi intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice unde vom putea admira deosebita arhitectura de spa din Sec al XIX-lea, renumitele colonade pentru cele 12 izvoare termale, magazinele de cristaluri si portelan si, de ce nu, vom gusta din "izvorul 13" (un renumit lichior aromatic numit Becherovka) la fel ca-dacă nu mai mult-din cele 12 versiuni nonalcoolice. Cehii vă vor spune că toate au beneficii medicale ! Intoarcere la Praga. Cazare Hotel Comfort Prague City East 4* sau similar Praga.
Ziua 4 | Praga-Cesky Krumlov si Ceske Budejovice
Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumlov este, fara indoiala, unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga in miniatura-un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra raului Vltava, o piata veche, arhitectura renascentista si baroca si multimi de turisti care se vantura pe strazi dintr-o parte a orasului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U-Marcanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Comfort Prague City East 4* sau similar Praga.
Ziua 5 | Praga–Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO226 cu decolare catre Bucuresti la ora 12:55. Aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:45.

width: 100%, height:5px
20px
Solicita oferta