20px

PIATA DE CRACIUN LA PRAGA

Descopera Piata de Craciun din Praga
de la 409
Pachetul include:

 - 4 nopti cazare cu mic dejun la hotelul ales;
- zbor direct compania TAROM;
 - transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
 - tur panoramic al orasului Praga cu ghid local;
 - tur pietonal al Pietelor de Craciun cu insotitorul roman de grup;
 - insotitor roman de grup;
- asigurare medicala si storno.

Servicii optionale:

- intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse;
Excursii optionale - preturi informative:
- Castelul Karlštejn – 38 €/ persoana. Include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup;
- Dresda - 45 €/ persoana. Include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup;
- Croaziera cu cina inclusa pe raul Vltava – 75 €/ persoana.Include: transport, 3 ore croaziera cu vaporasul pe raul Vltava, cina bufet, apertiv, muzica live;
- Cina intr-un restaurant praghez, bere si vin, program folcloric – 40 €; Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live.

Plecare din Bucuresti
Transport: avion
Nr. nopti: 4
Data plecare: 27.11.2020
Tarif: de la 409
€/persoana

DETALII CIRCUIT - PIATA DE CRACIUN LA PRAGA

Ziua 1 (27.11.2020) Bucuresti – Praga
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 05:00 pentru imbarcare la cursa TAROM RO225 cu decolare la ora 07:50 spre Praga. Aterizare la Praga la ora locala 08:45. Incepem ziua cu un tur al orasului de aproximativ 3 ore 30 min, impreuna cu ghidul local. Orasul ne fascineaza cu farmecul sau si cu principalele obiective turistice pe care le vom descoperi impreuna pe parcursul acestei zile: Muzeul National, Teatrul National, Cartierul Lasser, Complexul Medieval al Castelului Praga cu faimoasa Catedrala St. Vit (intrarea in Castel este optionala: aprox. 12Eur/ pers.), Cartierul Evreiesc si Orasul Vechi, Piata Wenceslas, (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse), Piata Primariei, Turnul Primariei, Ceasul Astronomic, zona pietonala cu magazine si cafenele. Dupa amiaza, timp liber pentru vizite individuale. Seara, va propunem, optional o cina intr-un restaurant tipic praghez, cu bucatarie, muzica si programe traditionale. Cazare la hotelul ales International Prague 4* (sau similar).
Ziua 2 (28.11.2020) Praga – tur pietonal al Pietelor de Craciun si croaziera pe Vltava
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup pentru a vizita traditionalele Piete de Craciun din Praga, cele mai mari dintre acestea aflandu-se in Old Town Square si in Piata Wenceslas, unde veti gasi o sumedenie de produse de sezon: jucarii din lemn, bijuterii lucrate manual, lumanari parfumate, ornamente de Craciun, halbe de bere din ceramica, palarii, marionete. De asemenea, puteti incerca mancaruri traditionale si bauturi de sezon: porumb, carnati, vanocka (cozonac traditional),
vin fiert, punch, grog, lichior cald facut din miere. Alte Piete de Craciun, mai putin celebre dar la fel de fermecatoare, se gasesc in multe dintre pietele mai mici ale orasului. Pietele sunt deschise, de obicei, in fiecare zi de la 09:00 la 19:00 in timpul saptamanii și de la 09:00 la 20:00 la sfarșit de saptamana. Seara, va propunem (optional) o croaziera cu cina inclusa pe raul Vltava pentru a admira si din alta perspectiva principalele atractii ale orasului (Castelul din Praga, Catedrala Sf. Vitus, Podul Carol, Teatrul National,
Castelul Vyšehrad). Seara, cazare la hotelul ales International Prague 4* (sau similar).
Ziua 3 (29.11.2020) Praga – Castelul Karlstejn
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Astazi va propunem, optional, o excursie de 1/2 zi la Castelul Karlstejn cu ghid local. Karlstejn se numara printre cele mai importante atractii din Cehia, un castel gotic foarte mare, la appx. 35Km SV de Praga.
Initial a fost construit in secolul al XIV-lea de Charles IV, Regele Boemiei si conducatorul Imperiului Roman de Apus si a fost folosit pentru a pastra in siguranta bijuteriile coroanei si relicve sfante. In prezent, este cel mai cunoscut si vizitat castel din Cehia. Seara, cazare la hotelul ales International Prague 4* (sau similar).
Ziua 4 (30.11.2020) Praga - Dresda
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale si cumparaturi. Optional, va recomandam o excursie de 1 zi la Dresda pentru a vizita orasul si renumita Piata de Craciun de aici. Dresda, capitala Saxoniei este un oras situat pe malul stang al Elbei cu numeroase obiective turistice: Castelul Zwinger cu o valoroasa galerie de arta incluzand picturi ale lui Rembrandt si alti pictori renumiti, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 ani, Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. In orasul vechi se organizeaza Piata de Craciun din Dresda, „Striezelmarkt”, cea mai veche din Germania, unde veti gasi obiecte de artizanat traditionale de Craciun realizate in zonele rurale din zona; obiecte de sticla si ceramica pictate in alb si albastru, jucarii de lemn, si spargatoare de nuci din Erzgebirge. Seara, retur in Praga si cazare la hotelul ales International Prague 4* (sau similar).
Ziua 5 (01.12.2020) Praga - Bucuresti
Dimineata devreme, predarea camerelor si transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO226, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 09:30. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 12:20.

width: 100%, height:5px
20px
Solicita oferta