20px

PIATA DE CRACIUN LA VIENA

Descopera Piata de Craciun din Viena
de la 354
Pachetul include:

- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* (sau similar);
 - zbor direct compania TAROM;
 - transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
 - tur al orasului VIENA cu ghid local (aprox. 4h)
 - tur pietonal al celor mai importante PIETE DE CRACIUN cu insotito;rul roman de grup;
 - insotitor roman de grup;
- asigurare medicala si storno.

Servicii optionale:

- intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse;
Excursii optionale - preturi informative
- Bratislava – 100 €/ persoana. Include: transfer hotel-port, bilet croaziera pe Dunare, transport autocar Bratislava – hotel Viena,
- Palatul Schonbrunn – 53 €/ persoana. Include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup;
 - Palatul Hofburg – 48 €/ persoana. Include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup.

Plecare din Bucuresti
Transport: avion
Nr. nopti: 3
Data plecare: 28.11.2021
Tarif: de la 354
€/persoana

DETALII CIRCUIT - PIATA DE CRACIUN LA VIENA

Ziua 1 (28.11.2020): Bucuresti – Viena
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni la ora 13.25 pentru imbarcare la cursa TAROM RO343 cu decolare la ora 16:25 spre Viena. Aterizare la Viena la ora locala 17:05. Viena este fermecatoare prin stilul sau inedit de a imbina arhitectura gotica, baroca si cea moderna, gazduind aici edificii reprezentative ale stilului architectural baroc, dar si impresionante catedrale construite in stil gotic, edificii pe care vom avea ocazia sa le descoperim in timpul sederii noastre in capitala Austriei. Transfer la hotel. Dupa formalitatile de check-in, daca timpul permite, va propunem o plimbare prin imprejurimile hotelului impreuna cu insotitorul de grup. Cazare hotel Bellevue Wien 4* (sau similar).
Ziua 2: (29.11.2020) Viena – tur pietonal al Pietelor de Craciun
Mic dejun. Apropierea Sarbatorilor de Iarna se simte la tot pasul si Viena se imbraca in haine festive, cu miros de scortisoara si turta dulce. Incepem ziua cu un tur panoramic al orasului (aprox. 4h), cu ghid local. Vom admira Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere. Ulterior, impreuna cu insotitorul roman, vom vizita traditionalele Piete de Craciun din Viena, pietonal si cu transportul public. Dintre acestea, s-au facut remarcate prin frumusetea lor pietele de Craciun din Piata Primariei, cea de la Palatul Belvedere si cea din Piata Maria Theresia. Intr-o atmosfera de poveste, aici veti gasi decoratiuni pentru bradul de Craciun, cadouri, produse traditionale, jucarii din lemn, dulciuri, fructe confiate, castane prajite, punch din fructe de padure. Seara, vom face o vizita la „Prater” pentru o plimbare cu faimoasa „Riesenrad” – Roata Mare, una dintre emblemele reprezentative ale Vienei, de unde puteti vedea o minunata panorama a orasului.
Ziua 3: (30.11.2020) Viena – excursie optionala Bratislava
Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea pe cont propriu a Palatului Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Este unul dintre cele mai frumoase castele in stil baroc din Europa si se afla in Patrimoniul Mondial Cultural al UNESCO. De asemenea, pentru cei care doresc sa viziteze Bratislava, va propunem o excursie optionala cu plecare in jurul pranzului. Transfer de la hotel pentru imbarcare pe vasul de croaziera la bordul caruia vom incepe minunata calatorie pe Dunare catre Bratislava. Odata ajunsi in capitala slovaca, vom porni intr-un tur panoramic al acesteia, insotiti de ghidul local. Dupa turul de oras, ne vom reintoarce la Viena cu autocarul.
Ziua 4 (01.12.2020) Viena – Bucuresti
Mic dejun. Este momentul ideal pentru ultimele cumparaturi, nu inainte de a vizita pe cont propriu Palatul Imperial Hofburg – Resedinta familiei imperiale timp de mai bine de 600 de ani. Aici puteti vizita Kaisser Appartments (Apartamentele Imperiale), Muzeul Sissi, Colectia Imperiala de Argint. Predarea camerelor se face pana in ora pranzului. Dupa amiaza, transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO344, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 17:50. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 20:20.

width: 100%, height:5px
20px
Solicita oferta