20px

PIATA DE CRACIUN LA VIENA

Descopera Piata de Craciun din Viena
de la 379
Pachetul include:

- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet hotel Senator 4*
 - zbor direct compania AUSTRIAN AIRLINES;
 - transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
 - tur al orasului VIENA cu ghid local;

Servicii optionale:

- intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse;
- asigurare storno si medicala;

Plecare din Bucuresti
Transport: avion
Nr. nopti: 3
Plecari: 27.11/04.12/08.12.2022
Tarif: de la 379
€/persoana

DETALII CIRCUIT - PIATA DE CRACIUN LA VIENA

Ziua 1 | Bucuresti–Viena
Plecari 27.11, 04.12: Prezentare la ora 11:20 in Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS784 cu decolare la ora 13:20. Sosire la Viena la ora 14:05.
Plecare 08.12: Prezentare la ora 04:40 in Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS788 cu decolare la ora 06:40. Sosire la Viena la ora 07:20.
Sosire la Viena si dupa preluarea bagajelor intalnire cu ghidul local vorbitor de Lb Romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Graben si Domul Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare Hotel Senator 4*.
Ziua 2 | Viena Piete de Craciun
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau vizite individuale la muzee. Va recomandam Muzeul de Istorie a Artei, o valoroasa pinacoteca unde veti descoperi si valoroasele tezaure de la Simleul Silvaniei si Sannicolaul Mare sau Apartamentele de iarna si colectia de portelan si argintarie de la Hofburg. Seara bucurati-va de atmosfera speciala a Pietelor de Craciun din Viena organizate la Palatul Belvedere, Karlsplatz, Stephanplatz, Am Hof, Freyung sau Maria–Theresien Platz. Cazare Hotel Senator 4*.
Ziua 3 | Viena–Palatul Schonbrunn
Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Schonbrunn, principala atractie turistica a Vienei unde veti regasi gloria si eleganta imperiala a apartamentelor de stat ale monarhiei habsburgice. Tot aici este si cea mai veche gradina zoologica din Europa si o incantatoare Piata de Craciun organizata in curtea principala. Seara puteti revedea Piata de Craciun care v-a placut cel mai mult. Alte optiuni pot fi o cina intr-un heuriger in Grinzing sau o cina intr-unul din restaurantele rotitoare din Turnul Dunarii beneficiind de o imagine panoramica unica a capitalei austriece. Cazare Hotel Senator 4*.
Ziua 4 | Viena–Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie In Viena (Camerele se pot pastra pana la ora 11:00)
Plecari 27.11, 04.12: Transfer cu autocarul la aeroport pentru imbarcare pe zborul OS767 Austrian Airlines cu decolare la ora 22:05. Aterizare in Bucuresti la ora 24:40.
Plecare 08.12: Transfer cu autocarul la aeroport pentru imbarcare pe zborul OS787 Austrian Airlines cu decolare la ora 21:15. Aterizare la Bucuresti la ora 23:50. 

width: 100%, height:5px
20px
Solicita oferta