20px

OFERTE REVELION 2022 MUNTE BULGARIA

REVELION 2022 MUNTE BULGARIA

Pachetele pentru Revelion 2022 Munte Bulgariainclud 4/5/6 nopti cazare in perioada 27.12-02.01 cu regimul de masa specificat la fiecare hotel din oferta, diverse programe artistice organizate de hoteluri

Oferte pentru Revelion 2022 Munte Bulgaria

Informatii calatorie Bulgaria in contextul Covid-19
RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL BULGARIEI:

Cetatenilor romani care sosesc din state aflate in zona rosie, precum Romania, state membre ale Uniunii Europene, ale Spatiului Economic European,Elvetia, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si statele prevazute in Anexa nr. 4 a ordinului li se permite intrarea pe teritoriul Bulgariei in baza prezentarii documentelor de calatorie si a unuia dintre urmatoarele documente COVID-19:
- prezentarea unui certificat digital UE privind vaccinarea impotriva COVID-19 sau
- prezentarea unui certificat digital UE privind vindecarea de COVID-19 sau
- prezentarea unui certificat digital UE privind testarea pentru COVID-19, care atesta un rezultat negativ al unui test PCR, efectuat cu maxim 72 de ore inainte de sosirea in Bulgaria.

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

OFERTE REVELION 2022 MUNTE BULGARIA. STATIUNI: BANSKO, BOROVETS, PAMPOROVO

Descriere statiuni montane Bulgaria

STATIUNEA SKI BANSKO
Bansko
este fara indoiala statiunea de ski numarul unu din Bulgaria. Orasul este situat in apropierea raului Glazane, la poalele Muntilor Pirin, in partea estica unde se afla cele mai frumoase, dar si cele mai inalte varfuri, doar 160 km de Sofia si 6 km de Razlog.

Orasul Bansko este situat la 925 m deasupra nivelului marii, partiile sunt la o altitudine de 2000-2600 m. Muntii Pirin se aseamna cu Muntii Alpi, avand un caracter similar; cel mai inalt varf este Vihren, 2914 m. Numele Bansko deriva din cuvantul bulgar “ban” care inseamna “maestru”.STATIUNEA SKI BOROVETS

 Borovets este cea mai veche statiune de ski din Bulgaria cu o istorie incepand din 1896. In zilele noastre Borovets este a doua cea mai mare si moderna statiune din Bulgaria situata in partea de est de Rila, la poalele Muntelui Mousala. Imbracata in brazi inalti, la 1390 m deasupra nivelului marii este o destinatie ideala pentru recreere si relaxare.

Borovets este o statiune usor accesibila, la 12 km distanta de drumul principal, capitala Bulgariei, Sofia fiind la 72 km distanta. Exista curse regulate de autobus din Samokov la fiecare 30 de minute.

 STATIUNEA SKI PAMPOROVO
Pamporovo
este perla statiunilor montane din Bulgaria, situata in inima Muntilor Rhodopi, leaganul canteretului mitic Orpheus. Pamporovo se afla la o distanta de 260 km de Sofia, 85 km de Plovdiv si 15 km de Smolyan. Faimoasa pentru zilele cu soare, 120 la numar, doar in sezonul de schi. Pamporovo se bucura de titlul de cea mai insorita statiune montana din Bulgaria, totodata fiind si cea mai sudica statiune din Europa.

Clima este una blanda, cu influente mediteraneene venite mai ales dinspre Marea Egee. Altitudinea statiunii este de 1650 m, cel mai inalt varf intalnindu-se la Snezhanka – 1926 m.
Camere Live Panoramice Bansko

Solicita oferta