20px

REVELION 2022 PREDEAL

Revelion 2022 Predeal

Pachetele pentru Revelion 2022 Predealinclud 3/4/5 nopti cazare in perioada 28.12 - 02.01 cu regimul de masa specificat la fiecare hotel din oferta, cina festiva, diverse programe artistice organizate de hoteluri sau pensiuni.

Ofertele pentru Revelion 2022 Predeal vor fi afisate imediat ce acestea vor fi disponibile.

Statiunea Predeal este recomandata tratamentului neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slabite, pentru recuperarea ulterioara suprasolicitarilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburarilor endocrine si al problemelor de crestere ale copiilor. Principalii factori de cura sunt aerul curat, fara praf sau alti agenti alergici, bogat in ozon si radiatii ultraviolete, atmosfera ionizata si presiunea relativ scazuta a aerului.
Printre obiectivele turistice mai importante putem aminti: manastirea Predeal, cimitirul legionary de la Predeal (aflat in spatele Manastirii Predeal), vila maresalului Antonescu (situata in zona Cioplea din Predeal), statuia eroului-poet Mihail Saulescu (situata la intrarea in Predeal dinspre Brasov), biserica Sf. Imparati Constantin si Elena (aflata in centrul orasului Predeal).

Statiunea Predeal vazuta de sus
Solicita oferta