20px

Oferte Revelion 2023 Egipt

REVELION 2023 EGIPT

Pachetele pentru sejur Revelion 2023 Egipt⭐includ 7 nopti cazare cu plecare intre datele: 26/27/28/29/30 si 31.12 si retur intre datele: 02/03/04/05/06 si 07.01 cu regimul de masa specificat la fiecare hotel din oferta (majoritatea all inclusive), transport avion, transfer la hotel, cina festiva, diverse programe artistice traditionale organizate de hoteluri

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oferta Revelion 2023 Egipt pentru statiunile:
Sharm el Sheikh
| Hurghada | Marsa Alam

Pentru oferta de Revelion 2023 Egipt selectati luna Decembrie

Oferta pentru Revelion 2023 Egipt va fi afisata pe site imediat ce aceasta va fi disponibila

Profitati de reducerile Early Booking si de Ofertele Speciale
Zboruri cu plecare din: Bucuresti | Cluj Napoca
| Iasi | Timisoara

Egipt este o tara araba din nordul Africii si din Orientul Mijlociu, limitata la nord de Marea Mediterana, la est de Fasia Gaza, de Israel, de Golful Aqaba si de Marea Rosie, la sud de Sudan iar la vest de Libia. Capitala sa este Cairo.
Clima este subtropicala pe litoralul Marii Mediterane si in Delta Nilului, cu valori medii ale temperaturii de 16 °C iarna si 24 °C vara. Precipitatiile sunt scazute si cad indeosebi in timpul iernii: 322 mm la Alexandria și numai 160 mm la Cairo. La sud de capitala clima este tropical-desertica cu precipitatii aproape inexistente si valori ridicate ale temperaturilor.

Informatii calatorie Egipt in contextul Covid-19

Toti turistii care calatoresc in Egipt sunt obligati sa prezinte unul din urmatoarele documente:
1. Dovada unui test RT-PCR negativ emis in limba engleza si efectuat cu minim 72h inainte de intrarea in Egipt. Testul trebuie sa fie in format de hartie si sa contina codul QR.
Copiii cu varsta de sub 6 ani sunt exceptati de la masura prezentarii unui test RT-PCR negativ la intrarea pe teritoriul egiptean
2. Un certificat de vaccinare acreditat COVID-19, care sa ateste faptul ca au fost vaccinati cu schema completa cu minim 14 zile inainte de sosire.
Certificatul trebuie sa fie recunoscut de autoritatile sanitare din statul de provenienta si sa includa un cod QR, fara stergeri/modificari/adaugiri, si sa fie prezentat pe suport de hartie.

vezi mai mult

VREMEA SHARM EL SHEIKH

booked.net

Solicita oferta