20px

Oferte Revelion 2024 Maldive

REVELION 2024 MALDIVE

OFERTE SI REZERVARI SEJUR REVELION 2024 MALDIVE

Pachetele cuprind sejur 7/8/9/10 nopti Revelion 2024 Maldive
Plecari intre: 26-31.12; Retur intre: 02-09.01.2024


VEDETI (click) OFERTA PENTRU TOATE PLECARILE DE REVELION MALDIVE 2024
(selectati luna Decembrie)

 

Ofertele pentru Revelion 2024 Maldive vor fi afisate pe site pe masura ce acestea vor fi disponibile

Ne puteti solicita o oferta AICI

 

 

Vedeti mai jos cateva oferte Revelion Maldive 2024
Sejur 7 nopti cu plecari: 29.12 si retur: 05.01.2024
Tarifele prezentate sunt pentru 2 persoane sejur 7 nopti

Ofertele pentru Revelion 2024 Maldive vor fi afisate pe site pe masura ce acestea vor fi disponibile

 

MALDIVE este o tara insulara din Oceanul Indian, formata dintr-un grup de atoli, situat la sud-vest de India, in Marea Laccadivelor. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care 250 sunt locuite.

MALDIVE
este cel mai mic stat asiatic, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei. Este de asemenea statul cu cea mai mica altitudine maxima din lume.

Cand ne gandim la Maldive ne imaginam un paradis: plaje cu nisip alb, lagune cu apa turcoaz, cu rezervatii de recifuri de corali, pesti multicolori, apusuri spectaculoase, care iti taie respiratia. Este intr-adevar o alegere minunata pentru o vacanta de neuitat. Insule salbatice sau resorturi de lux, vile moderne sau bungalow-uri pe apa sau spa-uri amenajate in fiecare resort, toate fac din Maldive o destinatie ideala pentru relaxare, departe de agitatia si stresul cotidian.In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, resorturile ofera posibilitati pentru numeroase activitati, de la sporturile nautice (surfing, diving, ski nautic, snorkeling, se poate naviga sau pescuit in larg), pana la spa-uri (unde te poti rasfata la sauna, masaj si tratamente de frumusete, acestea din urma fiind efectuate cu alge si plante idigene). Insulele individuale din Maldive formeaza un ecosistem excepțional si sunt supuse legilor naturii, cum ar fi mareele sau alte conditii specifice sezonului. Intensitatea poate varia de la an la an, luandu-se de fiecare data masuri pentru prevenirea eroziunii plajelor. Pentru aceasta solicitam intelegere, recomandand folosirea papucilor.

Solicita oferta