20px

Oferte Revelion 2024 Baile Felix

Pachetele pentru Revelion 2024 Baile Felixinclud 3/4/5 nopti cazare in perioada 28.12 - 04.01 cu regimul de masa specificat la fiecare hotel din oferta, cina festiva, diverse programe artistice organizate de hoteluri sau pensiuni

Ofertele pentru Revelion 2024 Baile Felix sunt afisate pe site pe masura ce acestea sunt disponibile.

Ne puteti solicita o oferta AICI

Statiunea Baile Felix din nord – vestul Romaniei, situata la o altitudine de 140 de metri în Campia Crisurilor se afla exact în zona de contact cu dealurile si muntii Padurea Craiului.
Principala trasatura a statiunii Baile Felix este temperatura ridicata a apelor termale de aici ce stabilesc recorduri de aproape 50 de grade celsius. Din acest motiv la Baile Felix se poate merge pentru sejururile de tratament în aer liber, inclusiv în timpul iernii.
Factorii principali de cura ai statiunii sunt apele oligominerale hipertermale, bicarbonate, calcice, silicioase si suflate. Zona se distinge printr-un bioclimat sedativ de curatare si exista inclusiv optiunea de împachetari cu namol sapropelic fosil.
La Baile Felix se trateaza în principal afectiuni inflamatorii, cronice sau degenerative ale aparatului locomotor (poliartrita reumatoida, spondiloza anchilozanta), dar si boli neurologice, boli ginecologice, boli endocrine metabolice sau de nutritie si boli profesionale.

Filmare aeriana Baile Felix

Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cautati alte hoteluri sau perioade de cazare in Baile Felix
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Nume hotel
Data plecare
Data intoarcere

Harta Baile Felix

Solicita oferta