20px

OFERTE REVELION 2022 POIANA BRASOV

Pachetele pentru Revelion 2022 Poiana Brasovinclud 3/4 nopti cazare in perioada 29.12 - 02.01 cu regimul de masa specificat la fiecare hotel din oferta, cina festiva, diverse programe artistice organizate de hoteluri sau pensiuni.

Poiana Brasov este cea mai mare si mai renumita statiune montana din Romania. In 2008, Poiana Brasov a fost declarata cea mai accesibila statiune de schi din Europa, de catre telegraph.co.uk.
Poiana Brasov se afla la o altitudine de 1.020 m la baza Masivului Postavarul si detine cel mai mare domeniu schiabil din tara - lungimea totala a partiilor este de 24,5 km, precum si 2 telecabine ( Capra Neagra, Kenzel ) si o telegondola ( Postavarul )
Statiunea este situata in mijlocul muntilor dar in acelasi timp foarte aproape de un oras principal (Brasov), oferind astfel o cale de acces simpla si rapida Zona este bogata in obiective turistice faimoase, cum ar fi Castelul lui Dracula, cetatea Rasnov, centrul istoric Brasov una dintre cele mai bine conservate zone montane din Europa, datorita padurilor virgine.

Video Poiana Brasov vazuta de sus iarna
Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cautati alte hoteluri sau perioade de cazare in Poiana Brasov
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Nume hotel
Data plecare
Data intoarcere

Harta Poiana Brasov

Solicita oferta