20px

Oferte Revelion 2024 Predeal

Pachetele pentru Revelion 2024 Predealinclud 3/4/5 nopti cazare in perioada 28.12 - 04.01 cu regimul de masa specificat la fiecare hotel din oferta, cina festiva, diverse programe artistice organizate de hoteluri sau pensiuni

Ofertele pentru Revelion 2024 Predeal sunt afisate pe site pe masura ce acestea sunt disponibile.

Ne puteti solicita o oferta AICI

Statiunea Predeal este recomandata tratamentului neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slabite, pentru recuperarea ulterioara suprasolicitarilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburarilor endocrine si al problemelor de crestere ale copiilor. Principalii factori de cura sunt aerul curat, fara praf sau alti agenti alergici, bogat in ozon si radiatii ultraviolete, atmosfera ionizata si presiunea relativ scazuta a aerului.
Printre obiectivele turistice mai importante putem aminti: manastirea Predeal, cimitirul legionary de la Predeal (aflat in spatele Manastirii Predeal), vila maresalului Antonescu (situata in zona Cioplea din Predeal), statuia eroului-poet Mihail Saulescu (situata la intrarea in Predeal dinspre Brasov), biserica Sf. Imparati Constantin si Elena (aflata in centrul orasului Predeal).

Statiunea Predeal vazuta de sus

Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cautati alte hoteluri sau perioade de cazare in Predeal
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Nume hotel
Data plecare
Data intoarcere

Harta Predeal

Solicita oferta