20px

Sejur 1 Decembrie Maldive

OFERTE SEJUR 1 DECEMBRIE MALDIVE

1 DECEMBRIE IN MALDIVE
Petreceti Ziua Nationala pe taramuri exotice, in Maldive
Sejurul de 1 Decembrie in Maldive include 7 nopti de cazare cu regimul de masa ales si transfer de la aeroport la hotel si retur

 

MALDIVE este o tara insulara din Oceanul Indian, formata dintr-un grup de atoli, situat la sud-vest de India, in Marea Laccadivelor. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care 250 sunt locuite.

MALDIVE
este cel mai mic stat asiatic, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei. Este de asemenea statul cu cea mai mica altitudine maxima din lume.

Cand ne gandim la Maldive ne imaginam un paradis: plaje cu nisip alb, lagune cu apa turcoaz, cu rezervatii de recifuri de corali, pesti multicolori, apusuri spectaculoase, care iti taie respiratia. Este intr-adevar o alegere minunata pentru o vacanta de neuitat. Insule salbatice sau resorturi de lux, vile moderne sau bungalow-uri pe apa sau spa-uri amenajate in fiecare resort, toate fac din Maldive o destinatie ideala pentru relaxare, departe de agitatia si stresul cotidian.In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, resorturile ofera posibilitati pentru numeroase activitati, de la sporturile nautice (surfing, diving, ski nautic, snorkeling, se poate naviga sau pescuit in larg), pana la spa-uri (unde te poti rasfata la sauna, masaj si tratamente de frumusete, acestea din urma fiind efectuate cu alge si plante idigene). Insulele individuale din Maldive formeaza un ecosistem excepțional si sunt supuse legilor naturii, cum ar fi mareele sau alte conditii specifice sezonului. Intensitatea poate varia de la an la an, luandu-se de fiecare data masuri pentru prevenirea eroziunii plajelor. Pentru aceasta solicitam intelegere, recomandand folosirea papucilor.

Pachetul cuprinde:

- zbor cu Qatar Airways (escala Doha)
- bagaj de cala 23 kg/persoana
- transferuri, aeroport-hotel-aeroport
- cazare 7 nopti cu tipul de masa specificat

Nu sunt incluse:

- asigurare storno si medicala

Orar de zbor ( Qatar Airways):

TUR
Bucuresti - Doha: 16:50 - 22:30
Doha - Male: 00:55 - 07:30
RETUR
Male - Doha: 22:50 - 01:40 (+1)
Doha - Bucuresti: 02:40 - 06:50

Video Maldive, filmare aeriana

Solicita oferta