20px

Sejur 1 Decembrie Punta Cana

OFERTE SEJUR 1 DECEMBRIE PUNTA CANA

1 DECEMBRIE IN PUNTA CANA, REP. DOMINICANA
Petreceti Ziua Nationala pe taramuri exotice, in Punta Cana, Republica Dominicana

Sejurul de 1 Decembrie in Punta Cana include 7 nopti de cazare cu all inclusive si transfer de la aeroport la hotel si retur

 

Situata in mijlocul Marilor Antile, intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul insulei Hispaniola (una dintre cele mai mari insule din Arhipelagul Antilelor Mari, Caraibe), pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a fost numita dupa descoperirea sa de catre Cristofor Columb, fiind declarata, la momentul acela, cel mai frumos pamant din Lumea Noua. Un decor muntos de o frumusete rara caracterizeaza coastele insulei, cel mai inalt punct al sau fiind varful Pico Duarte. Povestile descoperii insulei si ospitalitatea localnicilor vin in completarea caracteristicilor principale ale insulei (hoteluri de cea mai inalta calitate, plaje cu nisip alb, ape turcoaz si vegetatie tropicala abundenta) pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de o vacanta de vis.

Punta CanaLocalizata in sud-estul insulei, coasta acesteia este pentru multi simbolul Caraibilor, avand plaje splendide cu nisip alb marginite de palcuri dense de palmieri, zile insorite pe tot parcursul anului, paduri tropicale, munti presarati de cascade spectaculoase. Avand forma unei peninsule, zona este marginita la nord de Oceanul Atlantic, iar la sud de Marea Caraibelor. Cele mai exclusiviste hoteluri sunt situate chiar in prima linie de plaja si va rasfata cu o vasta oferta all inclusive. Plajele usor inclinate, care se intind de la Cabeza de Toro pana la Plaja Macao si programul bogat de divertisment pentru copii vor asigura o vacanta placuta si confortabila si pentru cei mici. Punta Cana are totusi mult mai multe de oferit. Printre acestea numim o multitudine de terenuri de golf world class, bucataria exotica deosebita, varietatea arhitecturii, dar si interiorul insulei, unde puteti invata despre stilul de viata dominican, departe de zonele turistice (transferul catre interiorul insulei se realizeaza cu autobuz sau jeep, de la aeroport)

Pachetul cuprinde:

-zbor Bucuresti - Punta Cana - Bucuresti (Air Europa)
-escala Madrid
-transfer aeroport - hotel - aeroport
-bagaj de cala

- cazare 7 nopti cu all inclusive

Nu sunt incluse:

- asigurare storno si medicala

Orar de zbor (Air France):

TUR
27.11: Bucuresti - Madrid: 08:10 - 11:15
27.11: Madrid - Punta Cana: 16:55 - 20:55
RETUR
04.12: Punta Cana - Madrid: 22:20 - 11:10
05.12: Madrid - Bucuresti: 12:15 - 17:05

Solicita oferta